@BurstnerLyseoPrivilege
- 2018
- 2021
Douches koud water ofwel geen water, niet leuk, ook heel erg klein. Heel druk, sorry vr ons niet meer.
Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad. Je kan hier gerust 10 sterren vr geven. Eventjes een woordje ivm de honden, Kevin en Mimi hebben groot gelijk om zo streng op te treden wij hebben gezien dat de hond s'avonds buiten gelaten wordt dan vlug een plasje op de staanplaats. Men heeft soms gn respect vr het harde werk vd eigenaar Sommige camperplaatsen zijn openbare toiletten vr honden. Wij weten wat te kiezen hoor Een dikke pluim vr het koppel
Hebben alle reviews gelezen. Hebben hier niks aan toe te voegen. Gewoonweg toplocatie. Een voorbeeld van een camperplaats. Zijn hier 5 dagen geweest en komen zeker nog eens terug. Alles tip top in orde. SUPER
Zeer mooi aangelegde CP in een zeer mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. 14€ stroom inbegrepen is een mooie prijs. Douches in aanbouw. Eigenaars zeer gastvrij. Als je voor de rust komt is dit zeker een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug. Linda en Guido
Prachtig aangelegde ruime plaatsen. Rondom uitzicht op het landschap. Alles aanwezig voor een democratische prijs. Dagelijks eten dat je kan bestellen bij Mimi. Hebben hier 7 dagen genoten en komen volgend jaar zeker terug. Bedankt Mimi en Kevin. Guido en Linda
Geweldige camperplaats, vriendelijke eigenaar. Formidabele fietsroutes. Mooi sanitair. Alles is zeer proper onderhouden. Marius het waren zeer lekkere oliebollen. Bedankt vr alles, wij komen zeker nog eens terug. Grtjs Guido en Linda uit België.
Mooie camping met zeer ruime plaatsen met keuze zon/schaduw. Mooi sanitair. Dorpscentrum op wandelafstand. Geweldige omgeving om te fietsen. Super lieve en behulpzame eigenares. Voor ons een toplocatie. 👍
Bedankt Els en Piet voor de prachtige dagen die we bij jullie mochten doorbrengen. Wij komen zeker terug. Dikke knuffels vr de lieve spike. Grtjs Linda en Guido
Geweldig Goeie douches Vriendelijke eigenaars Heerlijk fietsen Lekker eten en broodjes Wat wil een mens nog meer? Bedankt Nele en Yvan vr de heerlijke tijd. Tot volgend jaar 😘
Zeer vriendelijke uitbaatster. Zeer ruime plaatsen tussen de bomen. Prachtige omgeving om te fietsen. Super om hier te staan. Komen zeker nog terug.
Mooie camping. Wij betaalden 76€ voor 2 nachten. Electriciteit en water. Wifi werkt niet. Voor 46 € stonden wij deze zomer aan de voet vd Mont Blanc. Goed voor één keer.
Sitecode: 20187
Schitterende Camping. Supermooi sanitair. Zeer vriendelijk uitbaters. Toplocatie.