@BurtSner
- 2010
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Makkelijk te vinden. Alle diensten gratis. Uitstekend.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Een beetje buiten de gebaande paden voor vakantiegangers. De route loopt over de oude weg die aangelegd is voordat de nieuwe tunnel werd gebouwd. Een uitstekend gebruik van een oude weg.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Sitecode: 198059
We reden door Odda toen ik het bordje 'toilet stortplaats' zag. Ik volgde het bordje en kon mijn cassette gemakkelijk legen. Ik heb niet naar andere voorzieningen gezocht, want we hebben genoeg water. De stortplaats is gewoon een gat in de grond, maar is duidelijk bedoeld voor zwart afval.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
We hoefden maar één van onze cassettes te legen. Snel en gemakkelijk. Daarna konden we vertrekken. Geen water nodig en het grijswater hoefde niet afgetapt te worden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Rustige openbare parkeerplaats langs een rivier met een prachtig uitzicht. Toilet in de buurt indien nodig. Geen voorzieningen, precies zoals wij het graag hebben.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Zoals gezegd, ernaast staat het voormalige hotel met een groot Grouse-model. Genoeg ruimte en redelijk rustig, afgezien van het verkeerslawaai. Mooi grasveld om de hond uit te laten.
Juni 2026
Hoewel het terrein er netjes uitziet, is het jammer dat de beheerder zo onvriendelijk met de bezoekers omgaat. De voorzieningen voor mensen met honden laten veel te wensen over. De voorgestelde wandelroute was tot aan de knieën begroeid. Het is echt zonde dat we de moeite hebben genomen om hierheen te reizen en nu vertrekken zonder enige reden om ooit nog terug te komen.
We kwamen hier midden in een hittegolf aan, er stonden misschien maar zeven campers, dus we hadden genoeg ruimte om uit te kiezen. Mijn chocoladebruine Labrador Molly werd begroet door de plaatselijke collie Joepie, maar het was te warm om te rennen en te spelen. Dit was een gelukkige vondst op zo'n snikhete dag.