@BusBabs

2012

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Heel fijne plek om te overnachten. Vrij rechte plaatsen, verhard met gras. Picknicktafels en op loop afstand van een erg schone publieke wc (onder de Mairie bij het pleintje). Ook een bakkertje waar je croissants en koffie kan halen. Dorp is verder niet super boeiend. Erg rustig. Top voor een tussenstop! P.S. Tegenover de camper parking zit een weegbrug dus laten we zo toch maar eens kijken hoe veel de camperbus weegt…

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Hele fijne parking. Goed donker en rustig. Er staat een kerk maar die hebben we ‘s nachts niet gehoord maar dat zal per persoon verschillen. De Aldi is om de hoek, ideaal. Heel fijn!

Vanuit Saint Marie de Ré hierheen gegaan want die camping was kut, nu op deze camping en daar werden we gelijk top ontvangen. Kijk, dat scheelt dag en nacht! We hadden mazzel: nog een plekje vrij voor 3 nachtjes, rest volgeboekt. Het is eind sept dus dat zegt genoeg. Tip; vooraf boeken. Het dorpje is onwijs leuk en op loopafstand. Veel te doen. Goede voorzieningen. Erg toeristisch wel allemaal (ook de prijzen, maar goed)

gelijk omgedraaid, receptioniste had er zo einde seizoen overduidelijk geen zin meer in. plekken zijn helemaal afgeschermd dus je staat ook niet echt aan zee. je ziet de zee niet eens.

Fijne camping met ruime plekken, aan het water en tussen de bomen zodat je ook schaduw hebt (maar niet alleen maar 😊). Schoon en netjes sanitair, vriendelijke mensen bij de receptie. Top!