@BusMari
Heerlijk rustige plek! Op elke plaats een grote schaduwrijke rieten overkapping. Goed drinkwater, binnen- en buitendouches, water en afwasplek binnen handbereik. Scharrelende kip met kuikens 😊, en fijn zwembad. Echt een chille, pure plek!
Super natuurplek! Vlakbij een klein "riviertje", je kunt door het laagwater rijden en een mooi plekje vinden (of aan de andere kant van het bruggetje blijven). Supervriendelijke eigenaar, je kunt er zelfgemaakte drankjes, honing en eieren kopen. Als je van de natuur houdt en graag vertrouwd wordt, moet je hier zijn! Bedankt 🤗🙏😘
Heerlijk onder de eucalyptusbomen! Met het geluid van de cicaden... Plekken groot genoeg, zelf kiezen, en lekker op dor gras (geen zand!).
Lekkere plek dichtbij centrum. Gratis tot nu toe, toch een echt toilet in het rond houten gebouw, verder een koude douche en een sauna over het bruggetje aan het strandje.
WOW! Wat een heerlijke plek, 5 sterren is écht te weinig... We bleven spontaan een dag langer om van de mooie privéplek aan het water te genieten! De liefde en zorgvuldigheid waarmee deze plek is vormgegeven straalt in alles door...
Super mooie plek! Ruime plantrijke plek met veel privacy, mooi uitzicht op het fjord: kortom voor dit bedrag voel je je zeer verwend!
Héérlijke plek met vrij uitzicht op het meer aan het strandje: wij kregen dé VIP-plek vooraan bij het rotsblok! We voelden ons enorm verwend... De faciliteiten verder prima. en Preikestolen is vlakbij. Vlak bij Preikestolen
Lekker rustig plekje, prachtig om eind april/begin mei naar toe te gaan... Zó veel bollenvelden in de buurt! Verder bijna geen verkeer langs de weg en een mooi uitzicht. Kortom: we komen zeker eens terug!
Een super relaxte plek, echt ruim en prettig om te zijn. Er was net een kalfje geboren, erg leuk, en het dochtertje van de eigenaren mocht de eerste biest geven! Naast de koeien waren er nog 3 lammetjes, 3 paarden, geiten en kippen. Kortom LEVEN rondom...
Héérlijk! Een pure stille plek aan de duinrand bij een eendenkooi. Met een overdekt zitje en privé douche/toilet. Marleen is super vriendelijk en behulpzaam! Echte aanrader voor natuurliefhebbers 😊
Gunstig gelegen tussen Rotterdam en Delft, vlak bij het mooie plaatsje Overschie. Veel soorten vogels te spotten rond het terrein en een mooie fiets- en wandelomgeving. Vriendelijke eigenaar. Wij komen zeker eens terug: Jan & Marianne.
Wow! Kamperen zoals het bedoeld is... Puur natuur, stilte, 's nachts pikdonker met alleen een sterrenhemel: kortom een oase! Zelfs fietsen in de prachtige, hellende omgeving is prima te doen. Met als bonus vers bronwater in de buurt tappen. Sanitair prima en de plek fantastisch! Wij hebben genoten en bleven langer dan gepland! Zoek het juiste tel.nr van Iris, de eigenaresse, op haar site: feelfreefarm.com Jan en Marianne.
Beautiful quiet camping near a small village with very kind owner. We felt immediately at home! You can bike to Isle de St. Michel in less than 1 hour, a beautiful route
Prachtige camping direct aan het meer. Neem een plaats zonder stroom, dan heb je een prachtig uitzicht en sta je onderaan een glooiende rustige helling. Super douchegebouw en zeer uitgebreide kookgelegenheid met zitjes.
Super moderne strakke plek, plaatsen op grof grind. Alle voorzieningen TOP aanwezig, zelfs goede WIFI. Aantal picknickbanken aanwezig.