@BuscamperBreda
- Adria Twin Axxes 640
- 2021
- Ander
- Buscamper
de talloze seiziensplaatsen vormen een dorp op zich, maar er is ook eenmooie kampeerveld voor de doortrekkers, zonder genummerde plaatsen en met meer dan prima sanitair. Je kunt zelf een plaats kiezen. Je kunt aan de rivier staan, maar wil je dan ook stroom, dan heb je een heeeel lange kabel nodig.
fijn camping direct aan mooie fietsroutes door zowel Duitsland als Luxemburg. Prachtig sanitair en gratis uitstekende wifi. Wij betaalden €25 p.d. ( zonder stroom) Omdat er weinig plaatsen zijn is het handig vooraf de beschikbaarheid te checken. Reserveren is dan kosteloos.
wat een fijne en relaxte camping met uitstekende en heel ruime camperplaatsen. All in voor slechts €25,- . vergelijk dat eens met de camperplaats in Vianden die nu €34,- kost en beduidend minder voorzieningen heeft. Leuke wandeling naar het centrum en tal van aangegeven wandelingen in de omgeving.
in tegenstelling tot de vorige review vonden wij het stadje nietszeggend en uitgestorven. de ongetwijfeld mooie kerk wordt gerestaureerd. Aardige camping met vlak bij mogelijkheid inde rivier te zwemmen. De wifi was tijdens ons verblijf defect.
heel mooi aangelegde ACSI-camping die niet aan ACSI-korting doet. Helaas geen mogelijkheid om dichtbij te zwemmen. Het mooie stadje is op 40 minuten lopen ( over autovrije wegen) Helaas is het onderhoud van het sanitair matig.
een heel fijne plek! Nu het dagen achtereen meer dan 30 graden is ben je blij met de vele ruime schaduwrijke plaatsen. ACSI prijs inclusief elektriciteit slechts €15. Mini zwembad, leuk restaurantje, foodtruck voor de deur.
wat een heerlijke camping. De sfeervol er een zoals op een Franse municipal. Het sanitair is spic en span dankzij een heel aardige en hardwerkende schoonmaakster die ongeveer fulltime de twee gebouwen onderhoudt. Veel mensen komen hier begrijpelijk jaarlijks terug. Op een paar minuten wandelen van de fraaie stranden. Fijn zwembad. Een aanrader voor wie niet houdt van de grote Spaanse campings.
een fijne schaduwrijke camping met heel mooi sanitair! gratis toegang tot het fijne zwembad dat je vanaf de camping binnen gaat. Het stadje is zeker een bezoek waard. Authentiek en met een heel mooi museum ( ook al gratis toegankelijk!) Een aanrader!
Fijne camping met prima sanitair ( alleen de loosplaats voor het chemisch toilet kan wat “moderner” Nu is het een oud zitbad. Inchecken voor 12 uur: anders zelf een plekje kiezen en na 19 uur inchecken. Doe dat niet direct om 19 uur, want Jacqueline neemt zeker 10 minuten tijd voor elke gast. Ga dus wat later op de avond. Een wandeling naar de Foz de Lombier is natuurlijk een must.
Een heel fijne en keurig verzorgde camping. Op loopafstand van het mooie Mayenne, vanwaar je goed kunt fietsen over de voies verte. De epicerie en snack op de camping zijn open vanaf Pinksteren.
als je niet goed tegen het vele verkeer kunt, dat op de weg langs de camping komt ga je beter wat verder naar beneden staan (dus niet op de camperplaatsen) Verder is hier alles dik in orde. Het mooie historische plaatsje op loopafstand is een bezoek meer dan waard.
wij waren hier twee nachten in de meivakantie. Dat was het maximale omdat alle plaatsen in deze periode zijn gereserveerd. Alles is hier prima verzorgd. Natuurlijk betaal je hier voor (€31 p.d. voor twee personen) Je fietst langs de kleurrijke bollenvelden 10 km naar de ferry in Den Helder zodat je de tocht op Texel kunt voortzetten.
we herinnerden ons een griebuscamping met vervuilde hangtoiletten en koud water. Dat is nu een eersteklas locatie met ruime plaatsen en prima voorzieningen. Met het busje ga je voor €2 naar de Metro of je wandelt langs het futuristische Fondation Louis Vuitton. Reserveren lijkt aan te bevelen: op 1 maart was de camping voor 90% vol met campers.
Zo’n camperplaats waar alles dik in orde is; alles is aanwezig en keurig inclusief een leuke huiskamer met ruil-bibliotheek, wandelingen en fietstochten.
Alles is hier dik in orde. wij vonden deze camperplaats toch een beetje saai omdat je min of meer opgesloten zit tussen campers links en rechts en beplanting voor en achter.
mooi onderhouden en prachtige parkachtige camping. Met een grote binnenruimte om je bij slecht weer ( gratis) te vermaken met fitness toestellen, tafeltennis, tafelvoetbal, TV etc. Alles voor een hele schappelijke prijs. Mooie fiets mogelijkheden in de omgeving van de Oise.
de camping ligt direct aan de voie verte: een mooi fietspad langs de Marne naar Epernay. Ook het goede (gratis) zwembad maakt het verblijf hier aantrekkelijk. Het dorp is dat zeker niet. De camping zelf zou, zeker in het hoogseizoen, wat intensiever schoonmaak en onderhoud kunnen gebruiken. De sanitaire voorzieningen zijn beperkt; zeker als er veel plaatsen bezet zijn.
Hier klopt alles: mooie ligging aan de rivier; op loopafstand van het dorp; gratis toegang tot het gemeentelijke zwembad; mooi fietspaden langs de Mayenne; WIFI; uitstekend sanitair en een aangename prijs. Een echte aanrader! 55 kampeerplaatsen.
wat een leuke kleine camping. na zoveel regen inbed voorbije maanden is er geen spoor modder te vinden. Alle plaatsen zijn perfect onderhouden. perfect sanitair, huiskamer met TV en speeltoestellen voor de kleine kinderen. En tot slot een gratis (nieuwe) sauna.
4 sterren als je direct uitkijkt over de mooie jachthaven en de Mookerplas. (plaatsen 8 t/m 11) prima voorzieningen en een heel fijn restaurant. De wifi functioneert niet of nauwelijks.
wat een heerlijke plek! check vooraf op de app van camping-car park of er nog vrije plaatsen zijn want de 30 plaatsen zijn snel bezet. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.
een heerlijk plekje op een steenworp van het pittoreske stadje Clamecy. Het is meer een (goede) camperplaats dan een camping. van alle gemakken voorzien en inclusief een winkeltje. Mooie wandelingen en dito fietsmogelijkheden over de fietspaden langs het water.
deze camping heeft het allemaal: keurig verzorgd; een strandje voor de deur; op een steenworp van het leuke stadje met talloze galeries en vanaf de camping fiets je de nieuwe Voie Bleue op: het vrijliggende fietspad van 64 km tussen Lyon en Chalon-sur-Saône
gezinnen met kinderen geven wellicht 5 sterren vanwege de mooie ( nieuwe) zwembaden. Anderen vinden het wellicht teveel een vakantiepark. Wij (zonder kinderen)zitten er tussenin: Mooi sanitair, leuk restaurant maar ver van de dorpjes en stadjes. Omdat het veel geregend had waren de wegen op de camping modderig. Dat die ook bij droog weer vol zijn met gaten en kuilen past dan weer niet bij zo’n locatie.
de camping is oké, maar voor €32 per dag zou ik verwachten dat de wifi het doet, dat je niet overal oprijblokken nodig hebt en dat het water om af te wassen iets meer is dan lauw.
een hele fijne camping met uitstekende voorzieningen en een goede prijs/kwaliteitsverhouding ( als je de dure wifi niet koopt). Op loopafstand van het stadje, goede wandel-en fiets mogelijkheden . Hele ruime plaatsen die nu, eind april, slechts voor 20% bezet zijn.
de paasdagen 2024 waren behoorlijk regenachtig. Dan is het fijn om verhard te staan op deze CP waar de Limburgse Vlaaien gratis werden aangeboden. Je loopt door een mooi gebied naar Weert waar bijvoorbeeld Museum W een bezoek waard is.
prima camperplaats. in aanvulling op de tips van anderen: bezoek ook eens cultuurproject De Nollen. Je vindt het naast NS station Den Helder - Zuid. Via hun website kun je een tijd reserveren om o.l.v. een gids alle kunstwerken te bezoeken.
de ligging op loopafstand van het centrum is prima! De drukke weg naast de CP hoor je natuurlijk. Toiletten en watertappunt zijn oké. Je cassette kun je ledigen in een Dixi, maar niet omspoelen. €25,- excl €2 p.p.p.d. toeristenbelasting en excl stroom is wel aardig aan de prijs.
Je kunt uit 3 verschillende plaatsen kiezen: De eerste zijn plaatsen met een eigen grasstrook; dan een aantal afgebakende plaatsen volledig op grind en tenslotte nog één ( in drukke tijden drie) die eigenlijk niet meer zijn dan parkeerplaatsen. Let op dat je reserveert wat je voorkeur heeft. Op de bijgevoegde luchtfoto zie je waar ze liggen.
Een grasveld als een biljartlaken en heel enthousiaste eigenaren. Ruime plaatsen voor een redelijke prijs. Winkels zijn wel op ruime afstand.
mooie plaats. Via de achterdeur ben je vrijwel direct op de Elberadweg naar Dresden (5 KM). Je kunt niet reserveren; altijd plaats, volgens de website, maar dat klopt niet altijd! Nadeel is dat je bij wegrijden direct voor de slagboom pas water kan lozen/innemen, toilet legen en uitrijticket kopen zodat je daar wel eens een flinke tijd in de rij moet staan.
tip: op 20 meter van de ingang van deze camping vind je de ingang van “kano activ” Dat vrijetijdsbedrijf heeft een leuke camperplaats met plaatsten direct aan de Elbe. Prima douches en toiletten. Het is er niet druk, want je vindt ze op geen enkele app.
we kwamen hier bij toeval terecht omdat de naastgelegen Camping Matyas volledig vol was. Deze camping heeft alles wat die Camping Matyas heeft, maar hier kun je ook in het hoogseizoen zonder reservering terecht. Alleen de prijs is een heel stuk lager. Wij betaalden voor de camper + elektra + 5G WiFi en 2 personen 480 CK p.d (€20,-) in juli. We zijn hier de enige Nederlanders en het personeel is super vriendelijk.
Een goede camping! 5 km van het centrum van Pilsen. Je kunt er zelfs te voet heen al loop je langs drukke uitvalswegen. De fietsroute naar de stad loopt volledig over vrijliggende fietspaden.
Sitecode: 22098
Gewoon een heerlijke plek; zeker als je ook het geluk hebt direct aan de rivier te staan. De boten trekken aan je voorbij en door de bergen en treinen aan de overkant wantje jezelf in een Märklin-landschap. Prachtig fietsen langs de Rijn en veel mooie stadjes.
Aardige camping met sanitair dat een opfrisbeurtje nodig heeft. Maar het dorp en de directe omgeving vonden wij wat deprimerend.
een heerlijke Municipal camping! Mooi gelegen op 200 meter van het strand; leuke fiets- en wandelroutes in de omgeving (bewegwijzerd) en op de camping is alles dik in orde! sanitair, WiFi, mooie staanplaatsen, verharde ondergrond Voorde camper. Wij betaalden in juli €22,- per nacht: all in voor 2 personen
mooie nieuwe CP als je de stad wil bezoeken. Het is wel héél veel asfalt! juist in deze tijd had je verwacht dat de gemeente meer groen zou aanleggen . Er is één douche en één toilet. De toegangscode daarvoor vind je niet op je entree-ticket maar op het bewijs van betaling.
Een leuk gelegen CP met alle voorzieningen. Het stadje heeft de potentie om het Venetië van Picardië te worden. Vanaf de CP fiets je 15 km over een Voie Verte langs de Lys naar St Venant
een CP die zich kan meten met de betere in Nederland. Alles is hier dik in orde: mooie plaatsen, prima onderhoud, schoon sanitair en WiFi net als thuis. Zeker als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog is de omgeving extra de moeite waard.
een mooi park, in een mooie omgeving, maar peperduur: ongeveer €30 per nacht, maar vervolgens moet je nog betalen voor de douche en als je met warm water wil afwassen. Er is maar een handjevol camperplaatsen die direct aan de wegen op het park liggen.
Sitecode: 2023
een fijne Municipal camping met prima verzorgd sanitair; in een mooie fietsomgeving en op loopafstand van het stadje. Zelfs de gratis WiFi is in orde. Als NKC-lid krijg je ook nog eens korting.
prima camping! Het sanitair op stadscampings is nogal eens vies. Maar hier wordt alles goed schoon gehouden. Als de WiFi redelijk zou zijn, kwam de vijfde ster er zeker bij.
De camping is oké nu het sanitair klaar is. Grote minpunt: de middagpauze duurt van 12.00 tot 17.00 uur! In die vijf (!) uren kun je de camping niet op of af! Het beheerdersechtpaar zit in de camper op 50 meter van de receptie maar houdt zich strikt aan die extreem lange pauze. ‘s Ochtends vóór 9 uur vertrekken gaat ook niet want tot dat tijdstip blijft het hek op slot
de camping ligt mooi: dicht bij het dorp en een leuk zwemmeer. De sanitaire voorzieningen zijn echt onvoldoende. Zeer beperkt in aantal en van slechte kwaliteit.
Op deze camping is alles keurig verzorgd. Hulde voor de eigenaresse. De omgeving is o.i. voor camperaars die willen fietsen of wandelen niet ideaal. Fietsen kan alleen met racefiets of mountainbike en de wandelroutes zijn bijna allemaal wat verder van de camping gelegen.
de camping is oké. Met name in trek bij Nederlanders. Alles is wel strak gereglementeerd. let op: kom niet voor 14.00 uur! Wij arriveerden om 11.00 uur bij de receptie die tot 12.00 uur open. Heel wat plaatsen waren leeg maar we kregen te horen dat we 3?uur moesten wachten en dat ons niet eerder dan om 14.00 uur een plaats zou worden toegewezen. De CP recht tegenover de entreebiljet een grote grindbak zonder enige schaduw.
Deze camping is een echte aanrader; fijne ontvangst, ongedwongen sfeer, op een steenworp van een authentiek stadje en alle voorzieningen dik in orde. Je wordt ‘s ochtends gewekt door het geklepper van ooievaars. Omdat het deze dagen rond de 35 graden is, zou je alleen wensen dat je in de buurt kon zwemmen. Al was het maar pootje baden in het kanaaltje dat over de camping loopt.
Een heerlijke camperplaats met prima voorzieningen. plaats voor 12 campers. het verschuldigde bedrag laat je in een envelop achter. Op 10 minuten lopen van het charmante centrum. Vanaf de CP fiets je 13 km over de fraaie Elbe-Radweg naar Dresden. Een aanrader!
Alleen schaduwplekken ontbreken nog. De boompjes moeten nog wat jaren groeien. Sanitaire voorzieningen van de categorie “had ik het thuis ook maar zo mooi”. Erfurt is te voet te doen, maar per fiets in 10 minuten.
dit is een heerlijke camping. Een mooie mix tussen de franse municipalcamping en de duitse camping die meestal bekend is vanwege de netheid. Alles dik in orde. De bus voor de deur en makkelijk op de diets naar Berlijn maar ook naar Potsdam over de Berliner Mauerweg. Bij Potsdam kom je langs 100 meter van de oorspronkelijke muur inclusief uitkijktoren.
het idee van Klantvriendelijkheid is bij de nieuwe eigenaren nog volledig onbekend. Als we op 3 maart arriveren wordt verteld dat camping en camperplaats nog wekenlang gesloten zullen blijven. Men vond het niet nodig om dit op de site te vermelden. Ook op de bewegwijzering staat nergens vermeld dat alles gesloten is.
uitstekende camperplaats met meer dan voldoende en mooi schoon sanitair. mooie plekken langs de rivier die dagelijks snel vollopen. op loopafstand van het stadje.
een camping zoals je ze allemaal zou wensen. Prima verzorgd, leuk café-restaurant, goede prijs/kwaliteitverhouding, mooi gelegen aan de Sûre, kleinschalig.
alles is goed verzorgd. jammer dat de nabijgelegen Panweg zoveel verkeersgeluid geeft. Dat kan je de camping natuurlijk niet aanrekenen.
voor wie overnacht in het centrum van Beaune op weg naar het zuiden of op de terugreis: nooit meer doen! Neem deze camping die in alle opzichten vele malen beter is! Slechts 13 km van Beaune.
een camping met een sfeertje zoals je treft op een Franse municipal-camping. zelfs in het hoogseizoen is er altijd wel een plekje. Het gedateerde sanitair neem je op de koop toe. Vanaf het grasveld loop je zo het meer in dat omgeven is door schilderachtige dorpen.
prachtige plek. Jammer dat de sanitaire voorzieningen je het gevoel geven dat je in Roemenië of Rusland bent. voor het ruime stageld kunnen ze toch best een schoonmaker betalen. je krijgt op je ticket een code voor douche en toilet, maar die blijken permanent open te zijn en dus vrij toegankelijk voor alle recreanten op het aangrenzende recreatieterrein. Maar je mooie plek recht aan het water vergoedt veel.
foto 1 en 2 zijn niet van deze CP. Helaas is de dichtstbijzijnde kraan 150 meter van je camper. in de folder staat dat er bij de campers toiletten zijn. Ook dat is (nog) niet het geval. Wel in de jachthaven (150 meter) De ligging aan het water is prachtig.
de camperplaats staat niet aangegeven. Heel moeilijk vindbaar. Blijkbaar is er ook een B&B op dat adres maar iedere verwijzing ontbreekt.
er is slechts één nadeel: veel camperplaatsen die je hierna bezoekt zullen wat tegenvallen in vergelijking met Polderhaan.
alles is heel keurig verzorgd! gras gemaaid, toiletten schoon, hagen geschoren. zorg dat je niet arriveert voor 13.00 uur, want de beheerder laat je tot dat tijdstip wachten voor hij je incheckt, zo merkten wij toen vanaf 12.15 uur 5 kampeerders voor de deur moesten wachten.
Sitecode: 2058
Steeds als we hier komen zeggen we dat dit een van de beste municipal campings van Frankrijk moet zijn: zwembad, zon, schaduw, restaurant, pizza-service, goed sanitair, wifi: het is er allemaal! Binnen 100 meter zijn twee supermarkten en nog een restaurant. De mooie stad bereik je via een wandeling van 2 km langs de rivier. Perfect als doorgangscamping (1 km naar de autoroute) of langer.
Na 20 jaar terug op deze camping. Nog altijd beheerd door de Nederlandse eigenaar wiens familie ooit Ponypark Slagharen opzette. Sommige zitjes komen daar wellicht vandaan. Wellicht ook de vele pony’s van de eigenaar??De camping oogt als een prachtig onderhouden park met grote schaduwrijke bomen. Over het oude jaagpad loop je in 20 minuten naar het stadje dat ook een kwaliteitsslag heeft gemaakt.
Vriendelijke en zeer behulpzame campingbaas. Abrest stelt niet veel voor maar Vichy (2,5 km) is heel erg de moeite waard vanwege de Art Deco architectuur. Sinds de zomer 2020 is de Via Allier geopend. Een veelal vrijliggende fietsroute die langs de camping komt. Een rondje Vichy - St Yorre (27 km) langs beide zijden van de Allier is aan te raden.
Mooie ruim opgezette camping op loopafstand van het stadje. Het verkeerslawaai van de nabije snelweg is helaas aanzienlijk. Fietsen in de omgeving is niet aantrekkelijk. Opvallend genoeg werden op één na alle douches en toiletten verhuurd als privé-sanitair.
Alles hieronder onderschrijven wij! De Engelse eigenaren zijn heel erg gastvrij en behulpzaam. Nu staat er nog een opzetzwembad (30 Gr) maar het vaste verwarmde zwembad is in aanbouw en gereed in 2021. Op de fiets naar Le Mans via de aangegeven route Sarthe á Vélo is een aanrader met name als je een e-bike hebt, want de weg is glooiend (17 km) . Gratis WiFi beschikbaar.
Mooi vakantiepark, helaas niet altijd klantvriendelijk. Ons vooruitbetaald verblijf moesten we een dag eerder beginnen en ook een dag eerder beëindigen. Geen enkel probleem werd vooraf telefonisch gezegd, want er zijn heel veel vrije plaatsen Bij aankomst bleek dat we gewoon een dag extra moesten betalen.
Fijne plek in de boomgaard. Zoals eerder gezegd kunnen douches en toiletten niet voor 01-07-20 geopend worden, maar warm water is beschikbaar; de afwasplaatsen zijn geopend en keurig schoon, het chemisch toilet kan worden geleegd en gereinigd en voor de mannen en jongens is een urinoir beschikbaar. Aanrader!
Camping heeft 60 plaatsen (ipv 30). Zeker geschikt voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar die volop -Nederlandse - leeftijdgenoten vinden. In het hoogseizoen is reserveren noodzakelijk. Met de camper is het niet ideaal omdat winkels en dorpjes wat verder liggen en niet per fiets bereikbaar zijn. Ook geschikt als wintersportcamping met gezellige huiskamer annex bar / restaurant.
Zoals uit vorige reviews blijkt is alles hier dik in orde. Je weet dat je dan een behoorlijke prijs betaalt (€47 p.d. voor 2 personen). Toch kost de personen-weegschaal nog 5 cent en de gezamenlijke koelkast €2. Beetje overdreven, toch 😇
Prima camping. Het is natuurlijk fantastisch dat je vanaf de camping door een “eigen ingang “ het terrein van het prachtige zwembad op loopt.
Uitstekende camping. We waren medio juli. Gelukkig zijn er voldoende schaduwrijke. En ook fijn dat je vanaf de camping direct (gratis) het mooie zwembadterrein in gaat. Het is opvallend dat het aantal Nederlanders op één hand te tellen is. De gratis Neusiedler See-kaart is perfect! Neem hem ook mee als je 7 km naar Rust fietst om de vele ooievaars midden in het dorp te zien. Je kunt dan ook het Se
De camping is aantrekkelijk vanwege de ligging aan de rivier en op 5 minuten wandelen van het centrum van Vendôme, dat gelukkig nog een authentiek Frans stadje is gebleven. Het oude gemeentelijke zwembad, direct naast de camping, is gesloopt en inmiddels bijna vervangen door een centrum met zwembaden (openlucht en overdekt) sauna, hamman etcetera. In juni 2019 was de bouw vrijwel afgerond.
Volgens de website van de camping is de camping open vanaf 1 mei. De website is wel under construction. Op een vraag, via e-mail op 30 en 31 mei, of de camping open is werd niet gereageerd. Rij er dus niet heen zonder zeker te weten of je er terecht kunt, want in de directe omgeving zijn geen alternatieven.
Wij waren er op 1 juni. Leuke camping en mooie locatie voor het strand en voor bezoek aan Bilbao. De camping is zo goed als vol. Natuurlijk is het v.w Hemelvaart een lang vrij weekend; het is bovendien >30 graden en tenslotte is de camping in Sopelana nog gesloten.
Een heel goed verzorgde camping. Wij betaalden op 31 mei 2019 €20,50 per nacht (all in voor camper en twee personen). Het terrein is keurig onderhouden; de receptie is vriendelijk, loopafstand naar dorp en prachtig zandstrand. De boulevard wordt op dit moment opnieuw ingericht (bijna klaar) en is nog niet door horeca en souvenirwinkels overgenomen. Een aanrader!
In mei 2019 waren we hier op onze doorreis naar Spanje. Deze camping heeft alles wat je op een mooie, verzorgde en charmante Franse camping hoopt te treffen. Ontvangst, zwembad, plaatsen in verschillende comfort-klassen, een leuke groene wandeling naar het centrum van Dax. Een aanrader!
Aardige en nette camping aan de rand van Sées. Uitstekend sanitair. Zorg er voor dat je niet aankomt tussen 12.00 en 15.00 uur, want dan blijft de slagboom en de receptie dicht.
Wij waren hier in juli 2017. Mooie ligging, prachtige zwembaden, wifi, gunstige prijs, restaurantje. Het is er allemaal. Waarom dan een mager oordeel? Het sanitair mag best wat gedateerd zijn, maar het moet er wel zijn. Een paar douches die gescheiden zijn door een gordijntje. Géén wastafels. Buiten één wasbak voor alles wat je wil doen: tanden poetsen, linnen was, afwas. Dat kan niet meer.
Alle voorzieningen zijn perfect in orde. Als je geluk hebt is er een plaats aan het water beschikbaar. Het dorp op loopafstand en een prachtig natuurgebied om per fiets te doen. Een absolute aanrader.
Prima camping. Uitstekend sanitair en alle voorzieningen voor de camper. Mooi wandel-/fietspad naar Tournus (20 min) Een aanrader.
De camping heeft prima camperplaatsen en dito campingplaatsen. Dijon en het Lac de Kir zijn te voet bereikbaar maar zeker per fiets is het maar 5 minuten over een mooi voet-/fietspad. Op de camping staat overal wat er mag, niet mag en moet. Er staat niet vermeld dat de eigenaar zorgt voor schoon en verzorgd sanitair. Dat doet hij namelijk niet. Vuile wasbakken blijven helaas dagenlang vuil.