@BusjeBillyMBS
- 2024
Het is een heel schattig dorpje. Je slaapt op een normale parkeerplaats waar overnachten gedoogd wordt zolang je geen campinggedrag vertoont en de parkeerkosten betaalt (ma-vr, 9-17u). Wij stonden er van za op zo, de kerkbellen gaan om het kwartier af en om 05u en 08u gingen ze voor 5 minuten af. Dus goede oordoppen l of een vaste slaper zijn voor dit plekje is een vereiste.
Plek is er niet meer voor campers, speciale strook is veranderd in parkeerplekken voor lijnbussen (max. 15 uur). Bord wat in de foto staat is niet meer te vinden.
Niet gestaan, wel langsgelopen. Plekken zijn open met een service punt ernaast. Je staat wel voor het station maar verder prima centraal
Prima plek, lekker aan het water. Je hoort wel het geluid van de boten en treinen, zowel overdag als ‘s nachts. Goed voor een overnachting en een wandel-/fietstocht, maar het is geen geweldige plek.
Heerlijke plaats, water vullen en wc legen is beide 1 euro. Genoeg plek en hele mooie natuur!
Hele mooie plek, ruimtelijk opgesteld en praktisch geen geluid van de weg! Wij kwamen om 00:30 aan en er waren geen echte plekken meer (heel begrijpelijk) maar we konden ons campertje prima in het gras zetten zoals anderen ook hadden gedaan 😊