@Busreis21
Fantastisch ❣️Via de app handige aanrij instructies ontvangen. De camperplek zelf was verhard en waterpas, met mooi vlonder terras en panoramisch uitzicht. Fijne badkamer ter beschikking. Intake met een drankje was al een super begin. De catering van kok Jasper mag je niet missen, als je de kans krijgt, 3 x in de week wordt er gekookt, wat hebben we genoten😋. En zeker niet te vergeten: ook het zwembad was een fantastische plek. Dank QV team.
Sitecode: 195473
Inderdaad een super aanrader voor Narni en de spectaculaire Marmore watervallen op fietsafstand. Wat een vriendelijke en gastvrije uitbater Frederico en vrouw, zij spreken minimaal Engels waarvoor hij zich bleef excuseren. We hebben genoten van de door hen verzorgde lunch onder de pergola van bloeiende Jasmijn. Zij runnen een B& B met daarnaast 5 camperplaatsen. Een prive badkamer hadden we tot onze beschikking, daar wij de enige camper waren.
Helemaal eens met alle positieve reviews. Faciliteiten helemaal top, inclusief het prachtige zwembad met geweldig uitzicht. Eigenaren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. en ook nog eens gratis heerlijke verse eitjes s’morgens van de loslopende kippen.
Mooi gelegen kleinschalige camping met goede faciliteiten. De familie runt de camping en het restaurant vriendelijk en gedegen. Zwembad lag er verzorgd bij en was heerlijk koel. Sanitair en wasmachines waren goed op orde en alles voor een mooie prijs.