@BusvanRay
Een prima plek om te overnachten. Er zijn geen voorzieningen, daarom geef ik 3 sterren, maar het is rustig en gratis. We hebben hier met de camper een nacht gestaan op doorreis van Kroatië naar Nederland. Er stonden nog 5 campers.
een hele fijne camperplaats, douches en toiletten waren netjes. Betalen was heel makkelijk d.m.v. een soort van parkeerautomaat, waar je een code kreeg om de slagboom te openen. Helaas was de stroom die wij gekocht hadden al door de buren helemaal opgemaakt. We hadden kaarten voor een evenement in de Brabanthallen, dit was heel dichtbij, we hadden een scooter meegenomen, dus was goed bereikbaar.
Hier een prima overnachting gedaan. Kostte maar 9 euro per nacht. gelukkig hadden we dit in muntgeld bij, want de betaalpas of creditcard werd niet geaccepteerd door de parkeerautomaat. De toiletten waren schoon en netjes.
Er is hier geen camperplaats. We zijn het tankstation binnen gegaan, daar werd heel onvriendelijk gezegd dat het daar niet is, maar dat het aan de overkant van de straat is. Daar zijn we naartoe gereden, maar daar was ook niks. Er stonden meer verdwaalde campers die daar toch maar een paar uur gingen stoppen in de hoop geen boete te krijgen. Wij zijn verder gereden naar Wohnmobilstellplatz Forchheim. Daar was een simpele maar prima camperplek.