@Buurkes
- 2025
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een rustige gemeente camping met goede wandelmogelijkheden. Het sanitair is verouderd maar schoon. Letop, we hebben meerdere (franse) cameraars de wc zien schoonmaken met de zoetwater slang. Voor zoetwater zijn ook meerdere aansluitingen op de camping. Je kan alleen contant betalen. Wij betaalden voor 2 personen,camper en elektra 21,40 p/d
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een goede overnachtingsplek met schone sanitaire voorzieningen. Elektriciteit is niet meer beschikbaar. Je hond kan je uitlaten in het aangrenzende veld. Voor het avondeten, een biertje en het ontbijt(15 eur p/p) kan je gebruikmaken van de hotel voorzieningen.
Juni 2026
Camping faciliteiten zijn goed, het sanitair is schoon. Voor Wifi moet je extra betalen en heeft helaas een matige kwaliteit. Eén ander punt van aandacht is het onderhoud van het terrein dat kan beter. Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken.
Mei 2026
Mooie camping met ruime plekken en goed en schoon sanitair. Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken. helaas geen Wifi op de camping. Ondanks een goede bezetting is her restaurant gesloten. vandaar 4 ipv 5 sterren.
Wij sluiten ons aan bij de vorige schrijver met als aanvulling dat er alleen contant betaald kan worden
Zijn zeer vriendelijk ontvangen. Het sanitair is netjes. De prijs is €28,00 inclusief stroom, 2personen en een hond.
Op deze camping wordt je zeer vriendelijk ontvangen. De eigenaar doet er alles aan om het je naar je zin te maken. Het sanitair is netjes en schoon. De wasmachine is zelf gratis en dat alles voor €20,40 (met ASCI) korting. Vanaf de camping is het 200m naar het centrum (bar, restaurant en kleine supermarkt) Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken. De camping heeft een gemoedelijke sfeer.
Deze 4 sterren camping is zijn status en prijs van 35,40 p/n (2 personen en hond) niet waard. De plekken zijn goed. Het sanitair is echter verouderd en wordt matig onderhouden.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima verblijf voor tussenstop. Wc en douche gaan nog gebouwd worden. Toilet en vuilwater kun je wel kwijt. Stroom 2 euro pd. Hek gaat in avond dicht, kun je zelf in de morgen openen. Toni de eigenaar helpt je graag en conversatie via vertaal app.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden