@Buurkes
- 2021
- Knaus Boxlife 630 ME
- 2025
- Buscamper
Wij sluiten ons aan bij de vorige schrijver met als aanvulling dat er alleen contant betaald kan worden
Zijn zeer vriendelijk ontvangen. Het sanitair is netjes. De prijs is €28,00 inclusief stroom, 2personen en een hond.
Op deze camping wordt je zeer vriendelijk ontvangen. De eigenaar doet er alles aan om het je naar je zin te maken. Het sanitair is netjes en schoon. De wasmachine is zelf gratis en dat alles voor €20,40 (met ASCI) korting. Vanaf de camping is het 200m naar het centrum (bar, restaurant en kleine supermarkt) Vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken. De camping heeft een gemoedelijke sfeer.
Deze 4 sterren camping is zijn status en prijs van 35,40 p/n (2 personen en hond) niet waard. De plekken zijn goed. Het sanitair is echter verouderd en wordt matig onderhouden.
Prima verblijf voor tussenstop. Wc en douche gaan nog gebouwd worden. Toilet en vuilwater kun je wel kwijt. Stroom 2 euro pd. Hek gaat in avond dicht, kun je zelf in de morgen openen. Toni de eigenaar helpt je graag en conversatie via vertaal app.
prijs is inmiddels verhoogd naar €10,00 p/d te betalen bij automaat of via de app.
Alles wat er geschreven is waar. een camping in de natuur in een zeer rustige omgeving waar we met plezier 2 nachten verblijven. Vanaf de camping kan je diverse mooie wandelingen maken. zorg wel voor een volle koelkast.. Restaurant en supermarkt op 9km. plaatsen zijn ruim. De wegen naar de camping zijn een uitdaging voor campers langer dan 7,5 meter.
In tegenstelling tot voorgaande jaren is de camperplaats m.i.v. 1 oktober gesloten tot 1 april.
Een fijne camping waarbij je vriendelijk wordt ontvangen. Grote plaatsen en het sanitair is zeer schoon. Wij bleven 4 nachten en betaalden €69,50 (met asci korting). broodjes service en iederedag een dagmenu. wij komen zeker nog eens terug.
Ik sluit mij aan bij de overige reviews met een kanttekening voor camperaars, maximale lengte 7m ivm de grote van de plaatse en de weg er naar toe.
Camping is weer open. Hierdoor is ook het sanitair weer terug op het gewenste niveau. eigenaren zijn het park aan het opknappen. Op de camperplaats wordt nieuwe verlichting aangebracht en er is nu ook WiFi. Wij betaalden 64,00 Eur voor 3 nachten (2 personen en hond). Hebben terplaatse betaald. ( je betaald dan geen administratie kosten). komen zeker terug bij deze zeer vriendelijke eigenaren.
Op deze camping is het fijn zomeren. een klein min puntje is het afwas water. Dit was meestal koud. De ligging van de camping en het vriendelijke personeel is een grote plus. wij komen hier zeker terug.
Rustige CP voor ca 12 campers. ondanks dit jaargetijde sta je er niet alleen. wij stonden er met 10 campers. water en grijswater afvoer aanwezig. rustige plek met mooi uitzicht. dorp met restaurants en bar op 400m. Netto supermarkt op 300m.
de vorige reviewer is nog steeds van toepassing. Het is overigens een officiële CP (staat vermeld s CP bij het lokale toeristenbureau)
Sitecode: 2023
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het sanitair is schoon en voldoende warmwater. De camperplekken zijn voor ons ruim voldoende (7m). Na een stroom uitval kwamen de dames van de receptie persoonlijk langs om zeker te stellen dat een ieder weer stroom had. Het centrum van Obernai is een bezoekje waard. Ook een dagje bij boeken was geen probleem. Bij het reserveren kan he aangeven of je een schaduwplek of een plek wil met sateliet ontvangst.
Ik sluit mij aan bij de vorige reviewer. Een kleine aanvulling voor camperaars met een hond. Direct naast de camping is een losloopgebied voor honden.
ik sluit mij volledig aan bij de vorige reviewer. een kleine toe toevoeging voor camperaars met een hond. naast de camping ligt een bos waar de hond heerlijk jan loslopen en zwemmen
Rustige gratis plek voor 3 campers. Prima voor een dag. Wandel mogelijk heden in de directe omgeving. Bakker op 300m. Wildpark Warstein (gratis toegang) op slechts 5km