@Buxie
Mei 2026
Voor 2e keer hier, heerlijk rustige plek aan doodlopende weg met ruime plekken en alles wat je nodig hebt. Er is veel te doen en te zien in de omgeving en je loopt/ fietst zo het bos in. Vriendelijk onthaal en alles wordt keurig bijgehouden. Hanneke en John tot een volgende keer!
Dichtbij strand dus dat is leuk. Verder beetje aftandse bedoening qua faciliteiten. Gelukkig zelfvoorzienend maar de prijs zou zeker in laagseizoen wel minder kunnen. Geen uitleg waar alles is ( niet logische plek voor legen toilet). Bleek verstopt achter stapel tuinstoelen. Grijs water kon niet geleegd worden. Ze baten ook een tankstation en fietsverhuur uit. 1 restaurant Princen Keet, heerlijk eten.
Wij komen aan op 31 okt en blijkt de camperplaats gesloten, terwijl hij open zou zijn t/m 31 okt. Deceptie!!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Zeer nette, schone camping met ruime plaatsen. Op ieder grasveld water en 2 vuilnisbakken. Grote sanitairgebouwen, iets verouderd maar schoon en functioneel. Ondanks hoogseizoen zeer rustig, van trein totaal geen last. Leuk eetcafeetje op camping, met nieuw terras en echte stoelen(!), helaas beperkte openingstijden. Geen wifi op sites, alleen bij receptie. Verder niet veel op loopafstand, Dover op de Ebike is te doen, maar eng over de autoweg.
Vriendelijke ontvangst. Direct contant betalen 30£ p/n of 50 voor 2. Ruime plekken. Kan mooi plekje zijn indien beter onderhouden. Zeezicht alleen door dik struikgewas met afval. Receptie/keuken vies. Toilet/douche ineen. Alleen gebruik gemaakt van stroom/water. Geluidsoverlast van “ vaste?” bewoners met kinderen/honden. Toegang door achterbuurtje en via zeer slecht grindpad met overhangende takken. Industrieel/verwaarloosd gebied.
We namen de gok van de vliegtuigen. Helaas inderdaad iedere minuut een vliegtuig pal over de camping. Deze wordt gerenoveerd en is wat rommelig. Ook veel arbeiders ( en vaste bewoners?) in caravans. Achteraan op gras mooie weides voor “ losse” gasten. Wandelen en fietsen buiten de camping levensgevaarlijk, bovendien is er niks in nabije omgeving. Iets drinken aan het meer is evt. te bereiken via een weiland. Jammer, valt tegen. 37£ 2 p + hondje.
Sitecode: 162065
Mooie camping met ruime plaatsen op gras. Iedere plek heeft stroom, maar je kunt ook zonder doen. Vriendelijke ontvangst, net z.g.a.n. sanitair. Lozen grijs/zwart mogelijk. Afwasplaats. Water inname. Zeer rustig. Op korte afstand ( 12km) van Lulworth Cove en Durdle Door. Met de elektr. fiets te doen, wel flink hoogteverschil. Wij betaalden in juli 25£ incl. stroom bij contante betaling.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Vriendelijk welkom op een camping direct aan het grote kiezelstrand. Plaatsje direct aan de strandopgang, plaatsen soms wat ongelijk/schuin. Op het strand naar rechts mogen honden los. 2 Foodtrucks die beperkt open zijn. Ook clubgebouw van Botenclub al vroeg open voor drankjes ed maar helaas niet voor diner. Restaurants ca. 20 min. lopen. Station 5 min. lopen, goed fietspad naar Newhaven. Sanitair zeer basic maar schoon. 30 pond pn incl. elec.