@Buzzz2007
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2024
geweldig! I love it! Een heerlijke artistieke camperplek! super restaurants in de omgeving! Gezellige beestjes op de plek! Lieve eigenaar. Wil je een drankje? Pak zelf, schrijf t ff op… helemaal leuk! Ze hadden 2 pups! Te leuk!
Wat een leuke plek! Lekker artistiek! Het is een openluchtmuseum! Als het donker is, allemaal leuke lampjes! Fruitbomen! Leuke bar, leuk zwembad!
Het was echt een leuke camping! De jongens zijn zo behulpzaam! keurige douches! ‘s Avonds kwam moeders koken en we hebben er heerlijk gegeten voor weinig! Het stadje Kruje ook echt leuk!
In 1 woord geweldig! Koeien, geiten, kippen en een hartstikke leuke plek om te staan! Op fietsafstand van Lubljiana! Eind middag kwam de eigenaar naar ons toe, bood een heerlijke wijn aan en hapjes uit de streek! wat een gastvrijheid!
Wat een super plekje! wij stonden aan het water, dus een prachtig uitzicht en als je dan ‘s ochtends nog slaperig een kopje koffie aan t nuttigen bent en de dolfijnen zwemmen bijna langs je camper, wat wil je nog meer! Eigenaar aardig en super behulpzaam! Kotor op fietsafstand en echt een leuke route! met de veerpont overgestoken… Kotor leuk stadje, wel erg druk!

Dit hadden we niet verwacht! wauw wat een mooi plekje en wat een uitzicht! Lieve mensen en koeien 😍😍😍😍!