@BvB2411
- 2024
Een hele leuke plek om te overnachten, binnen een paar minuten wandelen sta je zo in het historische centrum. Camperplek is op basis van donatie, wat gewaardeerd wordt.
mooie camper plek, geen voorzieningen dan alleen een prullenbak. op 1 km afstand van Triberg centrum en de watervallen. Lidl kom je onderweg tegen. Camperplek gelegen aan een klein beekje met uitzicht op de bomen. andere zijde een doorgaande weg. kortom, er zouden veel meer van deze plekken moeten zijn!
verbodsbord voor overnachting is weggehaald, locatie midden in de bossen, aan een riviertje en op 500 meter afstand een restaurantje. geen voorzieningen en heerlijk rustig. je hoort wel de waterval. mooie plek voor een overnachting!
mooie locatie midden in een dorpje, met alle voorzieningen. Helaas kwamen wij op zondag aan, zwembad was dicht en niemand te bekennen. We zijn uiteindelijk doorgereden. maar normaliter een mooie plek voor een overnachting!
Het restaurant was gesloten. Er staat een bord dat het in de maanden juli en augustus geopend is van vrijdag t/m zondag. Geen voorzieningen. Adres klopt inderdaad niet, maar bordje volgen van de naam van deze camperplek als op de foto te zien is. Desondanks een heerlijke plek, met prachtig uitzicht over het dal omdat je op een heuvel staat.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan voor €36,- Leuke camperplaats die uitzicht bied over de bergen en skischansen. Wel toeristisch. Vanaf hier leuke fiets routes, o.a. naar Italië 11 km verderop naar het gezellige dorpje Tarvisio. Ook mooie wandelingen kan je vanaf hier maken o.a. naar waterval Nadiza 4 km verderop. Fietspaden zijn veilig en alles staat goed met borden aangegeven. Geschikt voor grote campers. Toilet aanwezig, geen douches
Camperplaats aan de snelweg. Toiletgebouw met wc’s, wasbak met koud en warm. Aan de andere kant van de snelweg zijn ook twee camperplekken. Verder ruim voldoende parkeervakken voor auto’s. Prima voor een overnachting als je erop uit wilt trekken in deze regio. Lidl op ongeveer 5 km afstand.
Wat een schitterende plek! Uitzicht op de bergen en aan het water! Adembenemend! Binnen 5 minuten lopen sta je in het pittoreske dorpje, wat in opbouw door de overstroming van augustus 2023. Lokale bevolking is super vriendelijk en ontzettend behulpzaam. Hebben gegeten bij Jesharna, een klein knus restaurantje, met super vriendelijk personeel en heerlijk betaalbaar eten!
10 camper plekken met stroom die snel bezet zijn. Verder daarnaast een grote ruime parkeerplaats waar je voor €10,- 24 uur kunt staan. Aan de overkant van de weg zit een Lidl en Müller. Wc stort plaats aanwezig en gratis water punt. Mogelijk overlast van trein spoor waar goederen overeen worden vervoerd. centrum Ljubljana ligt op 5 KM fietsafstand. fietspaden zijn goed aangelegd. kortom een fijne plek voor 1 of 2 overnachtingen.
het leek wel een camper kerkhof, staan allemaal oude campers opgeslagen van Italianen. De locatie voelde niet veilig aan, beetje achterstand buurt, we zijn doorgereden. je kunt er staan voor een overnachting maar daar is ook alles mee gezegd.
Sitecode: 20258
De omgeving is prachtig, de camping ligt aan de Soca rivier waar je zo naar toe kan lopen. evenals de waterval Skocjak op 30 min. lopen. we hebben €42,- betaald voor 1 overnachting met camper zonder stroom. Belachelijke prijs voor wat je ervoor terug krijgt. Vieze douches en afwas mogelijkheden. Douches zijn slecht en koud water. het is een chaotische camping.
Ligging aan de snelweg. Klein winkeltje met eet en drink voorzieningen. Wc’s met wastafels met koud en warm water. Automaten met koffie en diverse snoep. Picknick tafels en een klein speelplaatsje voor kinderen. Prima plek!
De plek is erg afgelegen, de hoeve zag er verlaten uit. Wij zijn doorgereden.
De plek is afgesloten, bord waarop staat dat je er met de camper mag staan is afgeplakt met een groot rood kruis zoals te zien is op de foto die wij hebben geplaatst.
De parkeerplaats bij de golfbaan hebben we gezien de reacties hier overgeslagen. We zijn voorbij de golfbaan gereden, staat een bord verboden voor auto’s, maar gewoon door rijden. Dan kom je bij een stukje land waar de eigenaar een plaats officieel niet verhuurd maar een bijdrage vraagt van €10 pp. Douches zijn er wel, maar die hebben de temperatuur van de omgeving en dat kan fris zijn omdat er geen boilers en zonnepanelen etc zijn.
De ligging is schitterend, tussen de bergen met prachtig zicht. Videobewaking, servicestation, wc’s, vers drinkwater buiten gratis bij een mooie ouderwetse pomp. Binnen verse broodjes, croissantjes etc, evenals een lekkere warme maaltijd als spaghetti en schnitzel met patat. Een prachtige camperplek!!
Zeer nette camperplaats op 15 min rijden van vliegveld Frankfurt en 3 min. van de snelweg af. Het geluid van laag vliegende vliegtuigen die gaan landen hoor je wel. Ondanks dat prima overnachting. Speeltuintje aanwezig, verder geen voorzieningen. Kerk klokken gaan wel lekker vroeg af in het dorpje.
Schitterend! Echt een prachtige plek met mooi uitzicht over de uitgestrekte weilanden ! Mooi groen gras waar je op staat, goed onderhouden en vlak . Super vriendelijke ontvangst! Sanitair is netjes en schoon, douche is echt heerlijk met een thermostaat kraan.
Super leuke plaats!! Kaasboerderij is leuk. Ontzettend vriendelijk personeel! Onder openingstijden is er een toilet aanwezig maar je voor de overnachting dien je wel zelfvoorzienend te zijn met een eigen toilet. Vanaf 08.00 uur wel wat rumoerig qua geluid van mensen en boerderijdieren, maar je staat hier gratis dus niet zeuren:-). Nog geen 10 minuten fietsen van centrum Volendam. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
De positieve reacties kunnen wij inderdaad bevestigen, wat een gastvrije mensen en heel vriendelijk. De plekken zijn fantastisch, je hebt vrij uitzicht over de vallei. Er zijn dieren aanwezig, eenden, kippen, koeien en konijnen waar je kunt kijken. Verse melk is verkrijgbaar bij de boer. Je kunt kiezen met of zonder elektriciteit, vers water is te verkrijgen. Geen toilet of douches aanwezig. Kortom prachtige plek, echte aanrader!