@BwB---)
Lid van Campercontact sinds 2019
Bracht een rustige nacht hier in januari2020. Lijkt de parkeerplaats voor het voetbalveld te zijn, dus kan het druk zijn tijdens de wedstrijdtijden. We waren het enige busje hier maar werden niet gestoord. Af en toe een hondenuitlaat. Geen verkeerslawaai. Zou zeker weer gebruiken als een handige stop op een paar km van de snelweg. Heeft wel services gebruikt, dus daar kunnen we geen commentaar op geven.
Gratis parkeren staat 's nachts maximaal 12 uur toe. Geen camperafvaldiensten. Weg naar parkeerplaats kan moeilijk zijn voor grotere campers kan moeilijk zijn op drukke tijden. We hebben een rustige nacht gehad en de stad is leuk om te bezoeken. Bedankt voor de raad om dit parkeren toe te staan.
Sitecode: 19310
Alles goed. Erg druk hier maar dan is het Bastille-dag in een weekend dus te verwachten. Nog steeds ruimte gevonden en anderen kwamen achter ons aan. Winkels, brandstof, alles dichtbij eten. Leuke wandelingen. Bedankt aan de stad voor het verstrekken ervan.
Sitecode: 62087
Leuke CP, wat schaduwrijke plaatsen en wat volle zon (zomer / winter parkeren?). Warme douches, toiletten en wasbakken liggen allemaal in een gemeenschappelijke ruimte. Vliegende insecten in de zomer waren er in overvloed. Leuke eigenaar houdt de plaats in de gaten. Het aanraakscherm van de kaartautomaat heeft een goede lange duw nodig om het op gang te krijgen en kies vervolgens de taal en alles eenvoudig vanaf daar. Het stadje is een mooie wandeling met een paar bars en schepen.
Leuke stad met veel interesse. De camperparkeerplaats op de heuvel was dit weekend gesloten voor het feest met een paar motorhomes die in het algemeen op parkeergelegenheid bleven. We zijn naar de onderste CP gegaan. het is oke, heeft diensten en een beetje schaduw. Goede toegang tot de markt.
Een deel van de parkeergarage van het sociale gebouw van het dorp. We waren de hele nacht alleen, wat verrassend was als een mooie vlakke parkeergarage en gratis water en afvalstortplaats. Niet veel schaduw. Korte wandeling naar de broodwinkel etc. Genoten van onze ene nacht.
Weer bezocht en allemaal nog steeds goed. De betaalmethode is enigszins gewijzigd, nu moet de machine worden ingeschakeld met de aan / uit-knop aan de onderkant van het scherm. Kies je taal. Kies 24 uur als u overnacht, voer het kenteken van uw voertuig in en druk op bevestigen. Afgewerkt. Geen gedrukt ticket. U kunt aan het einde van het proces een transactiebon kiezen, maar deze hoeft niet te worden weergegeven.
Geweldig voor een tussenstop, het heeft alle faciliteiten die voor de beste prijs nodig zijn. Niet te veel te doen in de omgeving (supermarkt, zwembadcomplex) maar een handige plek om door Luxemburg te reizen. Bedankt aan de gemeenschap voor het verstrekken ervan.
Sitecode: 2051
Camperplaats aan de kant van de hoofdweg maar rustig genoeg, vooral 's nachts. Naast de speelruimte voor kinderen kan het overdag ook druk zijn. Mooi dorp en erg aardig van hen om deze aire te bieden. Afval en water liggen aan de overkant van de weg en allemaal erg handig. Leuk.
Handige camper / gemengde markering vlak bij de snelweg met de bonus van diensten voor water en afval. Prachtig uitzicht en een prachtige zonsondergang over de bergen.
Sitecode: 20084
Mooie plek en een zeer aardige gastheer die zichzelf en zijn aire introduceerde. 'S Avonds deelde hij wijn rond de Motorhomes. Alles goed. Toilet, afval en zoet water beschikbaar. Elektriciteit ook, indien nodig. De weg kan een beetje krap zijn als je vanuit het dorp komt, dus controleer je route voor de laatste kilometer. Basiskosten zijn € 6 per nacht.
Waarschijnlijk geweldig voor faciliteiten, maar vond het gebied een beetje deprimerend en industrieel. We zijn naar het strand gegaan, iets ten zuiden van hier.
Nuttig camperparking en diensten. We hebben vooral een beetje verkenning van de stad en brengen slechts een nacht door. Niet ver van het strand. Lijkt een nieuwe parkeerplaats te zijn met oprit en water naast het bestaande gebied - meer parkeergelegenheid of misschien het huidige gebied vervangen?
Lijkt niet veelbelovend op de aanpak, maar dit is een leuke kleine camping met veel personeel. Korte wandeling naar het strand en lange promenade. Veel mensen sturen de hele winter maar dat is niet ongebruikelijk - we kwamen een week en bleven er twee omdat Calpe veel te doen heeft.
De boorinstallatie was hier om kernmonsters te nemen, dus ik denk dat het bouwwerk snel zal beginnen en dan geen camperplaats meer. Misschien is het binnenkort tijd om ergens anders naar te kijken voor een nacht parkeren in Javea.
Niet overnachten maar had brandstof, water, leeggemaakt, druk gewassen busje. Leuke begeleider. Goede service.
Bij nader inzien was het misschien niet mijn beste idee om op een zaterdagnacht in het centrale parkeerterrein van de stad te blijven. Goede markt gedurende de dag met twee kipleveranciers. Het is een parkeerterrein dus deuren dichtslaan en schreeuwen tot ongeveer middernacht. Toen een stille nacht. Geen probleem. De stad is ok, kasteel dat gesloten is en Troglodyte dorp aan de rand. Diensten voor zoet water en afval. Bootverkoop op zondag.
Gemengde parkeerplaats naast de dam. Cafe- en kajakverhuur over de weg (gesloten op deze datum - einde seizoen?). Geen services behalve helikopterplatform. Heuvelachtig / bergzicht. Handige nacht stop van de snelweg. We waren alleen.
Teleurgesteld dat er geen gratis Wi-Fi of gratis brood bezorgen! Grapje! Veel dank aan de stad voor wat moet de Aire met de beste faciliteiten gratis in Europa zijn? De man komt regelmatig om de faciliteiten te controleren en hoe lang je bent gebleven (maximaal 72 uur). Leuk stadje een wandeling op de heuvel. Maar er is altijd een camper die de vrijgevigheid misbruikt. De parking krijgt een 10, de locatie krijgt er 8
Toegewezen camperplaats aan de zijkant van het voetbalstadion. Betaal op de automaat of ga naar de receptie voor een kaartje, ook om een fiche voor zoet water te krijgen. Parkeren ook op afvalgrond aan de zijkant, maar betaling nog steeds vereist / verzameld. Dit gebied werd midden november twee weken gesloten terwijl het circus zich op de afvalgrond begaf. De toiletten / douche faciliteit was gesloten. Handig plekje voor een paar dagen stadsbezoek.
Aangekomen tijdens de lunch en het weer was heerlijk, lichte bries. Om middernacht werden we weggejaagd door de wind en regen. Dus zoals hieronder vermeld, geweldig voor een goed uitzicht tijdens de dag / zonsondergang / zonsopkomst maar misschien niet zo geweldig voor een goede nachtrust. Korte rit naar de parkeerplaats bij Sagres zonder winderige problemen.
Grote parkeerplaats bij het fort. Korte wandeling naar de stad. Stil 's nachts. Toiletten waren gesloten. Diensten bij de Intermarche-supermarkt. Vlak en geplaveid. Leuk voor een nacht stop.
Geweldige service geboden door de supermarkt. Jammer dat gebruikers niet goed weten hoe ze ze moeten gebruiken. Een token is nodig van de benzinemedewerker of de winkel voor zoet water en de drager verklaart inderdaad dat je een gratis token krijgt met een aankoop van 30 € in de winkel - zie foto.
Omdat het buiten het seizoen is, hebben we onze kans genomen op de parkeerplaats aan het strand en zijn we niet geraakt of beroofd. Ongeveer 20 motorhomes hier toen we wakker werden. Kreeg een paar riffs van de raffinaderijen in de buurt, maar het was draaglijk. Zou terugkomen. Prachtig uitzicht en de zonsondergangen zouden leuk zijn (als het niet regende).
Leuke strandstop. Geen camper service. Kom hier met vol water en een leeg toilet. Leuk. Zal terug zijn.
Redelijke locatie voor een bezoek aan de stad en met water / dump gratis. Geen geweldig uitzicht, maar als je een camperpark in de buurt van een stad nodig hebt, is het prima.
Handige plek voor een bezoek aan de stad en water / dump-diensten. Gebruikelijke menigte die verschijnt nadat de man de vergoeding heeft geïncasseerd. Interessante plek als je achter de toeristische tat winkels in de geschiedenis kijken. Had een stille nacht. De regen maakte het parkeerterrein een beetje modderig maar dat is leven. Zal terugkeren.
Waarschijnlijk geen speciale camperplaats, maar veel hier in gemengde parkeergarage. Er is maar één waterkraan om de cassette door te spoelen en te drinken (containers naast de kraan om te gebruiken voor doorspoelen maar niet iedereen die werd gebruikt dus tik werd besmet) we vullen de volgende stop. Cassettedump is eenvoudig, maar doet het werk. Loop over de brug naar het mooie stadje. Mooi groen park en veel studenten doen hun ding.
Groot zanderig parkeerterrein achter duinen. Misschien een beetje cafe open op keer maar niet toen wij er waren. Zeer rustige nacht hoewel het als enige camper hier naar bed ging en wakker werd met zes anderen geparkeerd rond de enorme parkeerplaats. Geen faciliteiten behalve prullenbakken. Mooi wit strand, leeg, behalve voor incidentele vissers en surfboarders.
Deel van gemengd parkeren achter een aantal hoge flatgebouwen en onder hoogspanningskabels. Naast tramhalte dus erg handig voor een bezoek aan Porto oude stad. Speciaal gebouwd afvalpunt voor campers en zoet water. Bedankt aan de stad voor het verstrekken van dit.
Mooie locatie met uitzicht over de rivier (als je op de eerste rij op het parkeerterrein kunt komen). Overdag druk en meestal 's nachts stil, maar vissers kunnen je vroeg wakker maken. Tal van visrestaurants. Geen campervoorzieningen, maar er is een toilet op de markt. Voetveer neemt fietsen. Grote markt op parkeerterrein zaterdag dus je moet vrijdagavond vertrekken.
Slechts een zanderige parkeerplaats achter de strandduinen waar 's nachts parkeren getolereerd lijkt te worden. Heerlijke avond doorgebracht hier kijken naar de zonsondergang en de vissers van het strand. Geen faciliteiten. Stille Nacht.
Zelfbediening Autowassen met een camperbaai met platform voor het wassen van het dak! Heerlijk. € 2 in de machine heft het deksel van de stortplaats op en geeft je vier minuten voordat het dichtgaat en schakelt het verse water uit, dus bereid je voor op het plaatsen van het geld. Normale slangaansluiting van de tap. Allemaal heel leuk en er nieuw uit.
Mooi, schoon, niveau, diensten allemaal hier, vriendelijk personeel en een Aladdin's grot van een winkel om te bladeren. Wat is er niet leuk om te doen. En een broodwinkel en supermarkt net op de weg. Verbaasd over de bestelauto's die binnen een uur na het sluiten van de winkel vertrekken, breng de nacht door, dump het toilet en vertrek een uur voordat de winkel wordt geopend om € 5 te besparen wanneer dit een familiebedrijf is.
Het einde van een gemengd parkeerterrein met speciale camperplaatsen die de lokale bevolking lijkt te respecteren. Dump punt en water in de hoek. Heel aardig van de gemeenschap om dit alles te bieden. De stad heeft een goed gevoel, veel bars en eetgelegenheden. De musea waren gesloten wat een schande is. Zal teruggaan om meer te verkennen.
Slechts een kleine kijkhoek met uitzicht op het stuwmeer op ongeveer 100 meter van de camping. Geen faciliteiten. 4G Vodafone-signaal 's nachts maar niets' s ochtends wat vreemd was. Prachtig uitzicht en geweldige zonsopgang boven de heuvels en het water. Leuk stadje. Stille nacht alleen. Waarschijnlijk niet geschikt voor grote campers, tenzij je alleen staat.
Mooi grasveld voor parkeren, hetzij in de open ruimte of onder bomen. Slechts een korte loopafstand van het dorp. Het grootste deel van het dorp is gecentreerd rond de kastanje met betrekking tot toeristische attractie. De hemel ging open toen we de parkeerplaats moesten verlaten en het water stroomde als een rivier onder het busje, maar we konden er geen moeite mee hebben, wat een opluchting was. Geweldig wandelgebied.
Aan de zijkant van de brandweerkazerne en een gemengd parkeerterrein. Afvalwater en toilet leeg is goed, maar er was geen vers water werken (alleen de cassette was water) en de munt betaling was vastgebonden als niet werkt.
Slechts een paar van de gemarkeerde campervakaken zijn vlak (ish) en de meeste op een helling (van voor naar achter en van links naar rechts), maar we waren in orde voor onze stop van een nacht. Verkeer overdag en 's avonds maar alles lijkt rond 22.00 uur te stoppen. Het stortpunt is waarschijnlijk in geval van nood goed en ik zou niet vertrouwen dat de waterkraan niet besmet was. We hebben niet de moeite genomen om het te gebruiken omdat de snelwegen goede camperplaatsen hebben.
Zeer handig voor een bezoek aan Venetië. Terugreis op de veerboot op slechts twee minuten lopen en € 12, elk als u een kortingsbon van het parkeerkantoor ophaalt. De camperplaatsing is goed, rustig 's nachts, naast een recreatiepark en jachthaven. Het personeel op kantoor is uitstekend, erg vriendelijk en behulpzaam. Venetië was natuurlijk geweldig.
Zeer handige nacht stop. Geen faciliteiten echt maar handig om te winkelen en leuk uitziend Spa aan de overkant. Twee supermarkten op loopafstand en diverse restaurants. Locals gebruiken de camperplaats voor hun auto's, maar ze komen en gaan vaak, dus houd vol en je krijgt waarschijnlijk een plekje. Slechts 6m baai maar gras om over te hangen als je een langer voertuig hebt.
Goed gelegen camping en een flat lopen zelfs naar de stad die in de meeste tijden zoemt met veel gebeurt. Toeristisch stadje maar redelijke prijzen op dit moment. De camping is leuk (gebruik je ACSI-kortingskaart voor € 18 / pn) en het personeel is erg vriendelijk. Veel genoten.
Deze nieuwe stop ligt naast de kanonclub en moet onder een snelweg door een smalle (verkeerslichtgestuurde) onderdoorgang gaan, die voor alle behalve de langste busjes geschikt moet zijn. Naast een rivierwandeling met een grasveld. Water en elektrisch bij parkeren, dump point is rond de andere kant van de wapenclub. Verkeerslawaai is constant vanaf de snelweg, maar we hadden een rustige nacht. Bedankt aan de community.
Vijf speciale baaien aan het uiteinde van de sportparking. Grijs water en toilet legen gratis. Water en elektriciteit betaald met CHFrancs. Aangename vooruitzichten en de baaien zijn vrij breed genoeg. Mooie fontein in de stad maar een gemiddelde stad, dachten we. Heel handig parkeren voor camper en de stad moet worden bedankt voor het leveren!
Gewoon een normaal parkeerterrein. Meestal zijn de baaien niet vlak. Recycling van glazen flessen kan luidruchtig zijn. Busstation naast parkeren kan luidruchtig zijn. Kerk naast parkeerplaats heeft klokken die het uur en om de 15 minuten aangeven. Parkeerplaatsen zijn oké voor maximaal 6 meter campers, tenzij je het leuk vindt om de lokale bevolking te storen en te parkeren in meerdere baaien. Rustig 's nachts 22:00 - 05:00. Oké voor een stop 's nachts. Mooi dorp.
Maximum verblijf 4 uur 50c / uur. Standaard parkeerplaatsen. Kon geen specifieke camperplaats in dit gebied zien. Ik weet niet zeker of je 's nachts kunt parkeren. De omgeving is leuk, naast het meer en de roeiverenigingen en het openbaar vervoer.
Speciale camperplaats in een park naast het sportveld. Directe wandelingen naar de stad op ongeveer 800 meter om de bron / bron van de Donau te bezoeken. Max verblijf 48 uur. Elektrische en vuilnisbakken beschikbaar. Water en afval een klein eindje rijden. Heel rustig.
Een deel van de Messe-parking (sport) en naast een legergebied. Heeft een servicegebied van het Bourne-type. Wc dumpen werkt, maar water moet worden betaald. We bleven niet, gewoon geleegd. Bedankt aan de stad voor het verstrekken ervan.
Sitecode: 19560
Erg handig voor een bezoek aan Triberg op een warme dag. Onder de dekking parkeren en vuilnisbakken. Gemakkelijk naar de stad lopen. Er zijn vier parkeerplaatsen hier, maar ook een parkeerplaats voor campers bij andere parkeergarages in de stad.
Leuke plek aan de rand van de stad. Toilet dump vereist token van een bistro in de stad.
Gemarkeerde camperparkeerplaatsen op een parkeerterrein naast de tennisclub. Weg lawaai tijdens de dag maar we sliepen vredig 's nachts. Restaurant aan de overkant van de weg en de stad in de buurt. Geen services. Goed voor een snelle overnachting.
Zeer handige stop met goede faciliteiten (water is € 1 voor 80L). Betaalautomaat neemt kaarten maar was erg traag dus gebruikte munten (€ 6). Drie supermarkten naast de deur. Verschillende fast food en restaurants in de buurt. Tramhalte dichtbij. Kasteel. Nieuw fietspad in voorbereiding. De kerkklokken luiden het kwartier tot 22.00 uur en beginnen om 06:15 uur.
Mooie open ruimte naast de rivier de "Moezel" met enkele bomen voor schaduw indien nodig. € 8 per nacht plus € 2 voor elektrisch indien nodig (sluit uzelf aan) dame verzamelt contant geld in de avond. Maak je geen zorgen, ze zal je vinden als je er niet bent. Stille nacht en zeer aangename dag over de rivier en de mensen kijken. Vriendelijk dorp met wijnproeverijen. Gratis wifi - lijkt een time-out te hebben, maar log gewoon weer in.
Mooie plek om te parkeren voor een paar dagen. Naast de rivier, in de buurt van een klein dorp en met een aantal toiletten en douches. Wi-Fi inbegrepen, maar kon alleen in de buurt van de barrière komen (tijdelijk probleem denk ik). Supermarkt en bars in het dorp. Volop fietsmogelijkheden. Populair.
Leuke kleine camperplaats met water, afval en chemisch toilet legen faciliteit. Als je een volledige kampeerplaats nodig hebt, dan is deze naast de deur te vinden. Rustige landelijke locatie op korte loopafstand van het dorp met winkels, bars, restaurants en een enorm zandstrand. Leuke eigenaar ook.
Aangename site en hoewel er overdag lawaai is van het viaduct en de brug, werden we 's nachts niet gestoord. Slechts één toiletgebouw aan de ene kant van de camping dus kan een flinke wandeling zijn naar de douches / toilet / etc als je het verkeerde einde hebt. Management is leuk en de hele site vrij druk. Wij vinden het leuk en hebben een paar dagen doorgebracht.
Fijn voor een nacht. Leuke wandeling langs de zeewering en diverse cafés.
Kolenmijnmuseum met camperplaats aan het einde van het parkeerterrein. Populair in deze tijd van het jaar, dus sommige campers op het hoofdparkeerterrein lijken 's nachts acceptabel. Max blijft 24 uur. Water- en afvalvoorzieningen allemaal in goede staat. Museum heeft verschillende ticketprijzen, maar ongeveer € 10 per persoon voor de belangrijkste tour - check tijden voor Engels tour. Leuk cafe ook. We hadden een mooie rustige nacht.
Speciale camperparkeerplaatsen met uitzicht op het water met veel bootverkeer om naar te kijken. Overtochten hier ook, van 6.00 tot 24.00 uur. Had een verrassend stille nachtrust. Geen diensten maar een nuttige en gratis rustruimte. Extra brede parkeerplaatsen ook, wat leuk was.
Zeer handige plek op slechts een korte loopafstand van het oude stadscentrum. Kaasmarkt op donderdag en markt op zaterdag. Voor de parkeerkaartautomaat - zet je kaart in, wacht even, druk op de knop € 1 tot 8 euro wordt getoond en druk vervolgens op de groene knop met het vinkje. Geen pen nodig. Kaart verwijderen, kaartje halen. Zondag lijkt vrij te zijn, dus een kaartje op zaterdag duurt tot maandag.
Camperplaats vol toen we midweek om 15:00 aankwamen, dus geparkeerd in de parkeergarage ernaast. Ok voor <6m van. Druk gebied gedurende de dag, maar zeer rustige nacht. Handig voor treinen en bussen. Ticket voor de hele dag nog steeds € 4. Goede plek dank aan de gemeenschap.
Dit gebied wordt op dit moment gerenoveerd en aangelegd, maar dit heeft geen invloed op de camperplaats. We verbleven er een nacht heel rustig. De wandeling langs het meer is leuk. Jeton nodig voor water, maar camperservice is beschikbaar. Leuke stop.
In principe is een deel van het parkeerterrein van de stad gereserveerd voor campers. Een zeer handige stop dicht bij winkels, restaurants en banken etc. Goede service faciliteit voor vuilwater lozen en water tanken. Stil 's nachts.
Kortom een parkeerplaats voor het winkelcentrum. Niet de rustigste plek om te overnachten, maar we sliepen verrassend goed. Doe altijd onze eerste en laatste Spaanse boodschappen hier, want de drank is zo goedkoop als maar kan. Brandstof ook niet slecht.
Rijd voorbij de winkel en achter de gebouwen om de camperplaats te vinden. De diensten bevinden zich rond de voorkant van de gebouwen in de hoek. Een van de jongens zal je rond 18:00 uitnodigen voor een rondleiding door de cava-faciliteit en het is de moeite van het bezoeken waard. Vooral de proeverij aan het einde :-) Prachtig uitzicht vanaf de parkeerplaats tegenover Montserrat over de wijngaarden. Zeer rustige omgeving.
Handige kleine stop die slechts een omheind parkeerterrein is, maar de eigenaar voegt een servicepunt toe. Afval is klaar op deze datum, vers water zal snel worden geïnstalleerd. Geweldige heuvelwandelingen vanaf hier, handig voor supermarkten en bars. € 3 / nacht maar naar verwachting oplopen tot € 5 na installatie van het water.
Voornamelijk een afval- en wateronderhoudspunt achter de industriële gebouwen, er is wat parkeergelegenheid maar erg smal. De waterkraan heeft een ongebruikelijke binnendraad voor de adapter die geen van mijn slangkoppelingen heeft gebruikt, dus zorg ervoor dat je een gieter / fles hebt om het water naar je bestelwagen over te brengen. Het is een mooie stad en zeker een bezoek waard.
Gelegen in een mooie vallei vlak bij de vlakte van Murcia is dit een goede camping voor een paar dagen verblijf. Een van de lokale camperclubs had het hele weekend een rally, dus er waren genoeg busjes en er was nog ruimte voor meer. Rij over grijs afval, water en cassette leegmaken. Parkeren is rond een klein sportcentrum. Konijnenveld van een dorp, maar interessant. Tal van heuvelwandelingen. Zal weer terugkomen.
We zijn een paar dagen teruggekomen om ons bezoek aan de stad af te ronden. De tramdienst is geweldig en slechts € 1,40 per enkele reis. Echter, de camperplaats heeft nu nieuwe borden met kaarten en regels waarvan de belangrijkste een maximum verblijf van 72 uur is - wat sommige campers die nog steeds hier zijn van ons eerste bezoek een paar weken geleden zou kunnen verstoren. Drie dagen is meer dan genoeg voor de meeste mensen. Nog steeds een geweldige plek.
Zoals al eerder vermeld, zijn er tal van camperplekken en twee dobberende baaien met grijs water (maar delen een zoetwaterkraan en een toiletstortplaats) zo goed gedaan in het winkelcentrum van Murcia. Kwam de stad bezoeken maar bracht de dag door met winkelen in de verschillende winkels :-) Zal de stad morgen bezoeken als tram en bus stoppen op de top van de parkeerplaats.
Brandstofstation met duik over voorzieningen achter het garagekantoor. Klein café ook. Diesel vullen is een beetje ingewikkeld - betaal bij een wall machine, vul in en ga terug naar de machine om te bevestigen en je ticket te bemachtigen.
Leuke tussenstop parking. Vlakke wandelweg naast de rivier.
We zijn hier eind november / december en het sneeuwt. Slechts twee campers op de cp, gratis water en legen nog steeds in werking. Geweldige locatie net achter het kasteel en met uitzicht over de rivier. Mooie compacte stad ongeveer tien minuten lopen. Zeer rustige en mooie uitgezette parkeerplaats. De ingang is een beetje krap door een gebogen omheinde bocht. Dus doe het rustig aan. Geen schaduw, dus bij warm zonnig weer kan een probleem zijn.
Elke cent waard. Prachtig uitzicht op de rivier, alle sanitaire voorzieningen, aardige gemeenteambtenaar. De slagboom heeft een kaart nodig, maar wordt uitgelegd in meerdere talen. Zorg ervoor dat u uw camper bijna tot aan de slagboom rijdt. De grasplaatsen bij de rivieroever zijn wat schuin. De andere plaatsen meestal vlak. We stoppen hier graag, maar het is populair dus kom niet te laat :-)
Overnacht hier en was erg aangenaam en een rustige nacht. Water en afvalwater lozen beschikbaar. Parkeerplaats is dichtbij tennisbanen en een landweg met een beek die vis bevat. Er is een soort bakstenen schuilplaats met opening naar de beek, maar wat het anders zou kunnen zijn dan een jeugdhonk, ik zou het niet weten. Er waren geen jongeren in toen we er waren. Rustige nacht. Lokale wandelaars op oefening, allemaal erg vriendelijk.
Geen camper diensten alleen parkeren, waarvoor ok. Keuze uit ochtend- of middagschaduw. Gemakkelijke toegang tot alle toeristische dingen. Geweldige plek om te verkennen, zijn er meerdere malen geweest.
Parkeren naast de brug (van de hoofdweg) langs een rivierknippen (die droog was als ze aan een gebouw werken) is de belangrijkste rivier een beetje verder. Water en afval zijn over de andere kant van de bruid (nog steeds deze kant van de rivier) achter het basketbalgebouw. Rustige nacht ondanks het dicht bij de weg. Er is een waterkraan in de hoek van de parkeerplaats. Lokale bewoners gebruiken zo goed om te drinken.
Sitecode: 19389
Leuke cp gebied aan de onderkant van de heuvel van de stad. Niet een lange wandeling als je de trappen door het kleine park kunt gebruiken. Water en afval beschikbaar. Barrières nog steeds niet in gebruik dus geen kosten. Wordt druk in de avond maar rustig 's nachts. Populair bij camperaars.
Sitecode: 12047
In principe een parkeerplaats voor een camper. Geen uitzicht, maar dichtbij het centrum van de stad in een goed gebied en met alle sanitaire voorzieningen. Great! € 3,30pn, maar het apparaat kan verwarrend zijn, dus volg de instructies precies. Neemt kaarten of munten. Kom vroeg hier als je een ruimte wilt hebben, wij hadden om 17:00 uur de laatste plek.
Mooi onderhouden cp met sani-station, die tokens nodig heeft voor water of elektriciteit. Dumping is gratis. Er is ook een drukknop waterkraan op het voetpad die vrij is om te gebruiken. Er is niet veel van schaduw, maar een paar picknickbanken in de buurt waarvan schaduw hebben. Het bedrijf heeft een mooi uitzicht, zelfs als het midden in een woning is. Na de school waren de kinderen luidruchtig in het speelpark.
Vijf ruimten met sanitair enz. Geen kosten. Schoon en netjes. Aan de kant van een weg, maar rustig 's nachts. Eventuele trein aan de andere kant van de weg. Op de heuvel van de stad dus een fatsoenlijke wandeling terug, maar beheersbaar als je het stabiel houdt. Leuk klein stadje. Veel hitchhikers en fietsers over. Lijkt terug te leggen.
Mooi, schoon, vlak terrein met water en afval in de hoek. Ideale locatie om het dorp en het kasteel te bezoeken. Voelt zich een beetje blootgesteld omdat er wegen zijn aan drie zijden en een spoorbaan. Geen lawaai probleem en erg rustig 's nachts.
Mooie plek met uitzicht op klein meer met een leuk restaurant. Stille Nacht. Water werd uitgeschakeld toen we er waren in maart maar afval beschikbaar was.
Gemakkelijke toegang voor de meeste grote campers. Water en afval service (koop token in bar of winkel). De troglodyte woningen zijn interessant en een Nationaal Park heeft ook geweldige aanbiedingen. De site is vrij stil meestal wandelaars. Sommige fitnessapparatuur langs de promenade als je energiek voelt :-)
De site is langs de oude site verplaatst op een rijtuig die hard staat. Toilet, afval en water (2 euro) allemaal beschikbaar. Mooi klein dorpje met hoge muren om rond te lopen. Kleine supermarkt in het centrum opent zondag. Tal van winkels, bars, noem je het. Erg fijn.
Sitecode: 19389
Vanaf 9 maart 2017 blijft deze aire nog vrij. Vrij vlak, onlangs gelegde parkeerplaats, water en dump. Sluit aan op de speeltuin en daarna een hond oefenveld. Daartussen zijn de trappen naar het stadscentrum. Zeer druk met kampeerauto's, maar een rustige nacht. Geweldige site.
Een deel van de stadspark naast het busstation. De 4 camperplaatsen waren bezet, dus we wilden nog meer parkeren op de parkeerplaats. 'S nachts was ongeveer 20 bestelwagens geparkeerd. Politie bezoek regelmatig maar geen probleem voor ons parkeren de nacht. Het parkeerterrein van het grind (achterkant van het busstation) is nu een goed gemarkeerde parkeerplaats. Kies ofwel. Toilet dump en water beschikbaar. Geweldige stad!
Een beetje hellende plek maar mooie omgeving met prachtig uitzicht op de toppen. Elektriciteit beschikbaar en toilet douches aan het einde van de sportzaal. Water en afval, enz. op dit einde van de hal. Teken zegt om een kaartje te krijgen van het gemeentehuis, maar geen adres. In de weekenden verzamelt iemand het geld. Momenteel € 10pn
Sparkly nieuwe camper parking met sanitaire voorzieningen net buiten het stadscentrum. De weg die naar de parkeerplaats leidt, is op dit moment éénrichting , dus als je jezelf in het verkeerde uiteinde bevindt, ga je gewoon over de rivier en ga naar de andere kant en ga terug naar de juiste weg in (vanaf het einde van het voetbalstadion). Mooi uitzicht over een park en verrassend stil. Kom vroeg hier :-)
Nog een geweldige stopplaats, nog steeds vrij, maar toegang tot de olifantbehuizing is niet meer :-( Ze zijn ongeveer zichtbaar vanuit sommige gebieden, maar het park heeft een indrukwekkend nieuw stoeltjesliftsysteem en een nieuwe ingang wordt gebouwd. Dat is vooruitgang Prijs voor het safari park vandaag (220917) was € 30pp. Water en afval nog steeds gratis beschikbaar.
Algemene parkeerplaats in een bosrijk park. Toiletten waren open maar café gesloten (22 september). Speeltuin, picknicktafels en barbecue's rondom. De nabijgelegen grotten zijn gesloten, maar het is toch een leuke wandeling. Ze doen in het weekend rondleidingen voor € 2, wanneer ze u in de grot laten gaan (google voor tijden en data). Mooie plek om een nacht door te brengen. Zeer rustig 's nachts, gezinnen tijdens de dag.
€ 13,50 per nacht 20 september 2017 incl. Elektriciteit. Lady komt en kost 's avonds het geld en neemt kaarten. Bezet maar niet vol. Goede plek voor een kleine vakantie. Langere uitgestrektheid van het strand. Tiki bar boven de duin. Erg aangenaam.
Een makkelijke wandeling naar de stad en naast een park. De aire maakt deel uit van een parkeerterrein met servicefaciliteiten in de hoek naast een toilet. Gestopt op een zaterdagavond en vond het vrij luidruchtig tot middernacht (wanneer de sociale club moet afsluiten en iedereen bij hun auto komt om alle deuren te slangen en naar huis te gaan). Maar, een leuke plek voor een tussenstop en zou het waarschijnlijk opnieuw proberen.
Het sanitair station ligt buiten de gemeentelijke camping - de toiletdump is gratis, maar water heeft een € 2 token nodig (normaal gesproken vanaf de camping receptie maar dit was gesloten en gezegd renovatie begint vandaag 160917), zodat we geen water konden krijgen. We hebben doorgebracht naar de volgende aire om water te krijgen. Wanneer het open lijkt, zou het een leuke site naast een sportveld zijn.
Parkeerplaats voor abdijtuinen. Zeer rustig 's nachts. Kosten om tuinen te zien en te zien Abbey (€ 9 / € 8 2017) tuinen zijn prachtig. Geen diensten behalve een vuilnisbak.
Zeer handige plek om de nacht door te brengen of vanuit het Verenigd Koninkrijk te gaan. Gewoon een parkeerplaats dus wat klein lawaai. Er is een servicepunt bij het benzinestation (water heeft een token nodig, de toiletdump is gratis).
Leuke plaats aan de rivier. In de buurt van bakkerij en toiletten. Gemakkelijke toegang tot de servicezuil, water €2 voor 10 minuten. Gratis lozen.
Kon niet vinden dienst bourne veel bouwwerkzaamheden zo mag zijn verwijderd op dit moment. Mogelijk alleen beschikbaar van Autoroute toegang niet van dorp toegang.
Parking op zandige bermen van een doodlopende weg. Bewegwijzerde parking voor campers, moet dus ok zijn. Prachtig uitzicht met wandelingen over de duinen en het strand.
Sitecode: 21975
Schoon goed gemarkeerd voor 8 campers max lengte rond 7.5m. Naast de de brug over de rivier (ingang parking direct na de brug). We bleven hier een paar uur maar verhuisden vanwege de uitlaatgassen van het verkeer op de brug die hoger is dan de parkeerplaats. Nogal veel lawaai ook. Maar kan het stiller zijn in de avonduren.
Leuke kleine tussenstop. 24 uur maximum verblijf en ruimte voor drie campers tot ongeveer 9m max. Afvoer van water en afval. Harde ondergrond. Schoon.