@Byjouke
- 2005
Cp met parkeerpaal van 4411 makkelijk te betalen ook mogelijk met grote campers, stroom te betalen met stukken van 50 cent, geen aanduiding voor hoelang je stroom krijgt 1,5€ betaald voor de avond en de nacht was wel uitgevallen tegen de morgen. Gelegen naast drukke weg en naast bus station, op 5 min van centrum te voet.
Kleine cp de foto's tonen de plaats groter dan ze is. De cp is achter de haag, ervoor staan truckers die s'morgens vroeg al vertrekken, en dan kan er wel wat lawaai zijn. De stroom is 2€ voor 60min. werkt met jetons te koop in het restaurant tegenover, vervelend omdat je ieder uur opnieuw een jeton moet insteken. Bij ons lukte het niet om meerdere in 1 keer in te steken. Redelijk rustig tijdens de nacht.
mooi plaatsje als je tevreden bent met weinig voorzieningen. ziet er op het eerste zicht enorm rustig uit, wel veel blaffende honden tot 2 u in de nacht. De stroom werkt op jetons die je kan kopen in het dorp ( om 20u is alles gesloten!) maar onze jetons werkten niet dus geen stroom! Er stonden al 3 campers en die namens ook al geen stroom vandaar dus. De weg ernaartoe 10 km van de autostrade ongeveer.
Cp is inderdaad redelijk groot, op zandgrond (iets verhard) er zijn geen voorzieningen wel vuilbakken. Ligt ook aan een drukke baan. Uiteindelijk is het een parkeerplaats waar je 6€ betaald om in een zandbak te staan. Er is controle door een parkeerwachter of je ticket aan de venster ligt. De betaalzuil staat aan de ingang cash en kaart is mogelijk.
heel kleine cp met een grote camper is het al moeilijk staan hier omdat je bijna niet kan draaien ( zeker niet als er nog campers staan, te smal) achteruit oprijden is een optie. bakker in de buurt. leuk dorp.
Grote parkeerplaats, iets hobbelig om op te rijden. De nacht toen wij er sliepen was er redelijk wat lawaai het is namelijk de uitlaat plaats voor honden! iedereen komt daar met de hond en is niet altijd stil gelijk hoe laat het is. Het pleintje met gazon wordt wel goed onderhouden. verschillende bars in de omgeving maar de meeste nog gesloten.
plaats waar meerdere campers kunnen staan, de oprit ligt slecht, veel putten. maar het terrein zelf is goed te doen. Dicht bij centrum, bakkerij en eetgelegenheden. mooi kasteel. tijdens de nacht rustig, s morgens vroeg veel lawaai door verkeer van een grote weg die net achter het terrein loopt.
prima om te overnachten. mooi pleintje. plaatsen zijn niet voor campers die langer zijn dan 7 m ( slechts 1 plaats voorzien) die meestal al bezet is. ik weet niet of er voorzieningen zijn, want het was donker toen we aankwamen en zag niet direct iets staan, plaats is gratis.
wel heel druk bezocht, en niet echt geordend, omdat iedereen gaat staan zoals hij best staat voor zijn "eigen welzijn". Wel heel stil s'nachts. wij hebben hier enkel geslapen en terug vertrokken. dichtbij winkels.
redelijke plaats, als ze droog is zal het zeker beter zijn nu veel putten met water door de regen dus modderig. stil op het moment dat wij er waren. enkel de vuilniswagen bij de appartementen om 04uur die wat lawaai maakte. Wel heel veel muggen!! vuilbakken bij appartement in de buurt. water aanwezig (geen gebruik van gemaakt) kan de kwaliteit dus niet beoordelen. Caro