@C-L
We kwamen aan om 13u20, receptie was gesloten. er hangen 2 formulieren op, voor de Engelstaligen is de receptie gesloten van 12-14 u en voor de Franstaligen van 12:30-14 u. Om 13:20 was alles dicht. Vriendelijke receptioniste was er om 14 u. Er zijn dus wel gewone zittoiletten, sanitair heel proper. Rivier loopt dwars door de camping. Wij betaalden voor 1 nacht 19,20€, elektriciteit inbegrepen.
Ondertussen is de stroom in de prijs inbegrepen, reserveren kan ook online.
Prachtige rustige locatie. Vriendelijke eigenaar, zijn vrouw hebben we nog niet ontmoet. We zijn er 2 nachten gebleven. Douche en toilet zeer proper, er was zelfs handzeep en voor de afwas product voorzien. Veel documentatie mooi in mappen gesorteerd. Je hoort geen enkele auto passeren. En als extraatje de bosuil 's avonds. Toplocatie.
Wij waren hier 2 nachten van 21/12 tot 23/12. Geweldige camperplaats, nieuw van midden 2019. Proper sanitair, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Elke plaats heeft elektriciteit, water (wel afgesloten in de winterperiode) en afvoer vuil later. Ruime plaatsen mooi plat. Zeker een CP om te onthouden.
Fantastische CP, plaatsje tussen de wijnranken. Heel vriendelijk onthaal. Alle voorzieningen gratis, dus stroom niet betalend zoals in de beschrijving staat. Citadel (Unesco werelderfgoed) op ongeveer 1,5 km. Ook veerboot naar de overkant naar Lamarque aan de citadel. Inschrijven aan de balie tussen 10 en 19u. Kentekenplaat stond al genoteerd om de 48 u gratis verblijf te kunnen registreren.
Sitecode: 19090
We kwamen hier toevallig terecht. We zouden 1 nacht blijven, maar het was hier zo heerlijk dat we 2 nachten bleven. De eigenaar is zelf een camperaar en kunstenaar. Er ligt ook een kaft met wandel- en fietstochten ter beschikking. Op 100m is een boerderijwinkel en een restaurant. Op 3 km is er een AH-winkel en een bakker. Dit adres blijft zeker in ons geheugen. Hier komen we zeker nog eens terug.