@C-en-J
Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer, mooie camping. Sanitair is gedateerd maar gewoon normaal te gebruiken, niks mis mee. Wij hebben genoten. C en J
Zeer vriendelijke ontvangst, alles is hier super goed. Helaas maar 1 nacht kunnen blijven vanwege privé aangelegenheid. Als we weer een keer in de buurt zijn gaan we zeker terug. C en J
Vrij kiezen waar je wil staan, alles netjes verzorgd, gastvrijheid, vijvers voor vissen en zwemmen nabij gelegen. Voor ons een topper. C en J
Mooi verzorgde camping. Mogelijkheid tot zwemmen, vissen, fietsen en wandelen. Vriendelijk personeel. 's Nachts lekker rustig. Aanrader. C en J
Begin augustus hier gestaan voor 1 nacht. Plekken zijn verschillend van lengte. Mogelijkheid voor lozen grijs en zwart water, drinkwater tappen. Wij betaalden 12 euro voor 2 p/pn zonder elektriciteit. Wij zijn tot de dam gelopen, je kan om het meer heen lopen. C en J
In eind juli hier geweest. Uitzicht is geweldig. Water, je mag er in gaan, maar denk aan je hartslag, brrrrrrr. Plek is gratis, dus met zun allen in konvooi staan. Gegeten bij Toët, eenvoudig maar goed verzorgd. Geen voorzieningen maar voor 1 nacht, prima. C en J
De naam doet zijn eer aan. Geweldige plekken tussen de bomen. Vriendelijk personeel. Wandelen hier is pittig, maar wel de moeite waard. Sanitair is zoals eerder vermeld verouderd maar wordt wel 2 x per dag schoon gemaakt. Voor ons een aanrader. En ja, als je weg wil, je moet dezelfde route terug. C en J
Sluiten ons aan bij de vorige opmerking, geweldige mooie omgeving, genieten. Parking stond vol en was hutje mutje, maar het naastliggende grasveld biedt meer dan genoeg ruimte om met je stoel te gaan zitten. Lekker zwemmen in het toch wat koude water. En dit allemaal voor maar €10,00 voor 24 uur, betalen aan de automaat. Let op, onze gewone pinpas (rabo) werd niet geaccepteerd, creditcard wel. Of je moet met munten betalen. C en J
2 nachten hier verbleven, ontvangst is inderdaad nogal chaotisch en je kunt zelf je plek gaan zoeken. Het niet in een rijtje staan heeft ook wel zijn charme. Sanitair is schoon, mooi kristal helder water om te zwemmen. Langs waterkant staan is niet mogelijk, staan alleen maar vaste caravans, waarvan sommige vergane glorie is. Wij betaalden € 24,50 voor 2 personen per nacht zonder stroom. C en J
Hier 3 nachten gestaan. Doordat de CP vol waren werd een oplossing aangeboden om direct aan het water te staan. Niet verkeerd dus. Mooi verzorgd sanitair en mooi verzorgd terrein, aanrader voor ons. Prijs, 2p per nacht zonder stroom, 20 euro. Aanbod en prijs voor ons zeer goed. C en J
2 Nachten heerlijk gestaan op ruime cp. Sanitairgebouw is helemaal aan de andere zijde, ff lopen dus. Douchen met munten, 0,50 cnt. water tappen 0,20 cnt voor 20 ltr. Huidige prijs is 22 euro per nacht inclusief stroom. Blomberg en Lüdge zijn de moeite waard om te bezichtigen. Gr. CaJo
3-5-2023 Niet veel bijzonders. Een nacht gestaan, 's avonds stond er naast ons een werkbus, is daar zijn gereedschap en materialen op het ruimen. Vervolgens daar ook geslapen. Best leuk stadje om ff door heen te lopen. Voor de betaling hebben we niemand gezien, dus gratis gestaan. Gr. CaJo
30 april/01 mei 2023 Mooi verzorgde camperplaats. Wij stonden vlak bij de brug, dus wel beetje hinderlijk geluid van het verkeer. Prijs per nacht die wij betaald hebben is 16,00 euro/zonder stroom.
31-07-2019 ; Verhard terrein, sanitair gaat net. 20 minuten lopen naar oude stadskern, wel de moeite waard. Prijs is 200 CZK voor 1 nacht zonder stroom. Vissen op de Elbe laat zich prima doen.
1-08-2019 ; Vandaag langs geweest, alleen kijken was vol. Helemaal rond het water toeristen, te druk voor ons.
CARLA & JOHN 29/30-07-2019 ; Mooi gelegen aan meer. Vissen en zwemmen goed te doen. Automaat alleen met cash geld.
CARLA & JOHN 27/28-7-2019 ; Perfecte cp. Mooie omgeving, wandelen is hier lekker pittig, geweldige uitzichten. Beheerder zeer behulpzaam.
Vanuit hier bezoek aan kasteel makkelijk te doen, aanrader. Kwaliteit en prijsverhoging cp is ver te zoeken. Onvriendelijke beheerder.
Nette camping.Mooie wandeling, route 2 vanuit uitgang camping te volgen. Goede ontvangst en niet moeilijk doen over vertrektijden.
Zoals al vaker vermeld, super locatie. Nog niet alles 100% af, maar hetgeen er is ..... uitmuntend. Komen hier zeker terug.
Mooi en rustige cp. Gastvrije eigenaren. Hard bezig met opbouw cp maar voor nu al een aanrader. Mooie fietsgelegenheden in prachtig natuurgebied.