@C7JRZ6W13W19SM4DTRF1

Gelieve bij vertrek correct uit te checken. Indien u dit niet doet blijft de plaats voor 24 uur bezet en kan er niemand anders er gebruik van maken. Tot nooit meer. Jeugd dat het plezant vindt om s'nachts met hun auto's al toeterend en met hoge snelheid tussen de mobilehomes te rijden die voor de camperplaats staan.

Niet aan te raden op woensdag. Marktdag. Staat vol met auto's ondanks verbodsbord voor auto's.

Sitecode: 20306

Dit zou veel beter kunnen. Men zou de achterste rij kunnen voorbehouden voor mobilehomes. Nu staat alles kris kras door elkaar.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik raad iedereen af om hier te overnachten. Deze camperplaats zou moeten gesloten worden wegens overlast van de jeugd s'nachts. Dit gaat van luide muziek, bommetjes afsteken, roepen en tieren, met gierende banden door de straten rijden en claxoneren. Dit heel de nacht door. De politie heeft het hier duidelijk niet onder controle. Een echte schande dat men dit toelaat.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 2045

Mooie rustige plek. Jammer dat er zich vaak auto's parkeren op de voorziene plek voor mobilehomes terwijl er zoveel plaats is voor auto's.

Niet aan te raden tijdens het weekend. Er is een jeugdhuis aan de overkant van de straat.

Als je geluk hebt heb je een plaats. Staat vol met campers van Portugezen die de camperplaats gebruiken als stalling denk ik. Er is geen kat te bespeuren.

Momenteel enkel een mix parking. Minder geschikt voor grotere campers.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Toen wij er aankwamen lag het er vuil en verlaten bij. Het afval lag er in het rond naast de vuilbakken. Zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De camperplaats is perfect. Wel geen oog dicht gedaan. Is gelegen naast een daklozencentrum waar op regelmatige basis iemand luidruchtig aan het telefoneren was tijdens de nachturen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie plaats. Vriendelijk ontvangst. Rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Is geen camperplaats maar mixparking. Op schooldagen parkeren de auto's zich tot juist naast uw mobilehome terwijl er genoeg plaats is. Er reed zelfs een vrouw tot tegen onze mobilehome als gevolg een sérieuse discussie. Volgens de vrouw was het een schoolparking enkel voor auto's.

Camperplaats onwaardig. Zwaar vrachtvervoer al van vroeg in de ochtend. Rechtover betoncentrale. Om te parkeren en stad te bezoeken ok meer niet.

Niet aan te raden voor grotere campers. Smalle doorgang (takken) . Risico dat uw camper met de achterkant tegen de grond komt bij het oprijden van het gazon. Zijn doorgereden.