@CGM-Biemans
Januari 2026
We waren al vaker hier geweest, toen was t rustig. Helaas nu, op een zaterdag, was het een grote herrie, kei harde muziek en auto’s. De volgende ochtend zagen we veel ballonnen liggen en cilinder van lachgas. hier komen we niet meer terug.
2023
Een rustige plek aan de rand van een klein dorpje. Fietsen tussen druivenvelden. Aardige bewoners en we hadden een gezellige plek gevonden waar we koffie hadden gedronken. Hier hebben we 1 nacht gestaan, prima! Alle voorzieningen aanwezig.
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Ook van ons krijgt deze plek 5 sterren. We sluiten ons helemaal aan bij de voorgaande reviews. We hadden problemen met de camper en de eigenaar was zó behulpzaam!!! Hij wilde alles doen om te helpen!! Echt aan te raden als je van een rustige en natuurlijke omgeving houdt.
2022
We zijn op weg naar het noorden via de A1. het is er 5 km van de snelweg af. Een hele mooie vlakke plek en ruimte genoeg. we staan nu met 4 campers op t gras, maar er zij. ook enkele verharde plekken.
2019
Waarschijnlijk is de aangegeven prijs van €3,- voor de waterzuil. Helaas waterzuil kapot, maar we hadden nog voldoende. We hadden niets hoeven te betalen. Super rustig, prima voor doorreis.
Een prima plek. Op weg naar t zuiden hier 1 nacht gestaan. Heerlijk rustig!
Een prima plek. In de winter geen voorzieningen, maar is gratis, vlak, rustig en bakker op 100 mtr en slager op 25 mtr. De smalle ingang valt reuze mee. Elke camper kan op t terrein komen.
Prima plek. Er kunnen er wel meer dan 20 staan. Er staat niet aangegeven wáár de CP is. Wij hebben er 3 nachten gestaan. Jammer dat er zoveel wind was.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Een geweldige lokatie. Alles aanwezig wat voor ons belangrijk is. Water, toilet en afvalwater lozen. Afvalbakken om afval te scheiden. CP heerlijk aan het kanaal. Heerlijk rustig. Fijn fiets- en wandelmogelijkheden. Helaas geen restaurant en supermarkt, alleen friettent in het dorp en wat kleine hapjes in het café naast de CP. Wel heerlijke Belgische pintjes.