@CJ675TCat
Ik kwam op 19 februari om 17:20 aan en trof het pakket afgeplakt aan. Erg teleurstellend! Ik moest 1 ster geven, anders kon ik mijn recensie niet plaatsen.
Wij verbleven hier van 03/03 tot 07/03. Zeer gastvrij van de receptie. We kregen 2 plaatsen aangeboden; het was druk na het Menton Citrus Festival & we zijn vrij lang met 7,79m. Met honden zochten we een mooie wandeling, die terug naar de hoofdweg en een zijweg afging naar het strand/de zee. Voldoende, niet perfect. De shuttlebusdienst naar Menton was uitstekend. Elke 30 minuten; ofwel naar Menton Centre of naar het treinstation (naar Monaco).
Wij verbleven hier van 28/02 tot 03/03. Een beetje lastig te vinden vanwege de smalle wegen. Camperplaatsen zijn vrij krap, maar oké tot 8m. Wij zijn 7,79m. Een heerlijke familiecamping. Biedt ook dagelijkse parkeergelegenheid. Gemakkelijk te lopen naar de trein die je naar Iseo brengt en een gemakkelijke wandeling naar de veerhaven naar het eiland.
Geweldige locatie om te skiën met slechts een korte wandeling naar de belangrijkste gondel naar de skipistes. Canazei heeft 2 uitstekende supermarkten op 10 minuten lopen van de site. We verbleven 1 nacht en betaalden € 52,00 inclusief 2 personen, 1 hond, belastingen en € 6,00 voor elektriciteitsaansluiting. Het receptiepersoneel was erg gastvrij en vriendelijk. We zullen hier zeker weer verblijven.
Ik kan deze camping van harte aanbevelen: schoon, modern, rustig, alle faciliteiten aanwezig (gebruik van wasmachine en droger inbegrepen bij de prijs van € 25,00).
Ons verblijf was van 18/01/24 - 23/01/24. Geweldige camperplaats om te verblijven om te skiën in het SkiWelt-gebied. Gratis skibus naar de hoofdgondel. Een pas voor de PostBus naar Kitzbühel. Een goed restaurant/bar ter plaatse, zeer redelijke prijzen op het menu. Uitstekende faciliteiten; wasmachines/drogers; schone moderne toiletten, douches. Elektriciteit is extra; erg duur: € 1 per 1 kW! Ze hebben leidinggas en ook flessengas. Heerlijke boswandelingen voor honden.
We verbleven hier 2 nachten 23/01 - 25/01 en vonden het een erg leuke plek om te verblijven. De faciliteiten waren erg schoon, zij het een beetje gedateerd. De eigenaar was erg vriendelijk, relaxed en sprak zeer goed Engels.
Perfect campergebied om te skiën. Bij binnenkomst ontvang je een kaart en heb je 5 minuten om te beslissen of je wilt blijven. Als je niet binnen die tijd incheckt, kan er € 5 in rekening worden gebracht, dus wacht niet rond voordat je incheckt. De serviceplaats voor het lozen van grijs afval en het chemisch toilet & vullen met water is overdekt. Het water is niet drinkbaar. De elektriciteit is 10 ampère en niet 16 ampère, zoals de informatie suggereert.
Grote Aire. Rustige ligging. Fantastisch uitzicht over hectare wijngaarden. Chemisch toilet & lozen grijs afval. Er is ook water en elektriciteit waarvoor u betaalt; helaas konden we geen van beide krijgen vanwege een technische fout
Mooie camperplaats voor onze stop van één nacht. Geen voorzieningen. Er is een gratis openbaar toilet. Mooie wandeling langs het kanaal. Gemakkelijke wandeling naar het dorpscentrum.
Mooie camping iets verder van Area de Cisternia waar je je grijs afval kunt dumpen. Een paar minuten lopen naar de stad met een bakker, slager, supermarkten en bars/restaurants. Tal van geweldige wandelroutes. Zal hier zeker weer verblijven.
Sitecode: 19465
Dit is een serviceplaats voor het lozen van grijs water. De camping ligt iets verderop voor u.
Verbleef hier voor 3 nachten. Een prachtige rivierwandeling naar het oude centrum van Mérida. Goede faciliteiten. Wasmachine en droger inbegrepen in de prijs. Als je van rust houdt is dit niet de CP voor jou. Aan de rand van een industrieterrein is het vanaf de vroege uurtjes behoorlijk druk. Er is ook een fabriek die 24 uur per dag draait en pas vrijdagavond laat in het weekend wordt uitgeschakeld.
Sitecode: 20921
Mooie, rustige CP-camping gerund door een lieve vriendelijke familie. Nogal een uitweg voor het openbaar vervoer om Sevilla te bezoeken. Zou hier weer verblijven.
Sitecode: 19817
We verbleven hier om Sevilla te kunnen bezoeken. Bushalte direct buiten de faciliteit om u naar het centrum van Sevilla te brengen. Beveiligde faciliteit. Supermarkt bereikbaar via een brug over de weg. Als je rust wilt, is dit niet de camping voor jou met luchthaven-, trein- en wegverkeerslawaai. We zullen hier zeker weer verblijven. Water niet drinkbaar.
Goede camperplaats. Elektriciteit en water beschikbaar waarvoor u moest betalen. Stille plaats. Prachtig uitzicht. Leuk dorp op een paar minuten lopen.
Geweldige tussenstop voor campers. Uitzicht over de jachthaven en Le Lez. Een korte wandeling naar de stad waar tal van bars en restaurants zijn, waarvan er maar heel weinig open waren gezien de tijd van het jaar (we verbleven 17/01/23).
Goede camperplaats. Prachtig uitzicht. Grijs afval en toiletafvoer. Water is beschikbaar, kraan is geen standaard slangaansluiting, u heeft een rubberen opdrukaansluiting met jubileumclip nodig. We verbleven hier 30/01/23 en in reactie op de opmerking over de band die om 23.00 uur aan het oefenen was; we hebben ook de bandoefening meegemaakt, maar dat was eerder om 20.00 uur. Het duurde niet langer dan 20 minuten terwijl ze de stad omzeilden. We hebben er best van genoten.
Geweldige parkeerplaats. Prachtig uitzicht. Goede afvoerfaciliteiten en water. Het enige nadeel is blaffende honden van naburige eigendommen.