@CJA-Schrauwen
- 2002

De camperplaats is fantastisch. We camperen al 24 jaar maar zo’n paradijsje kom je zelden tegen. Angelique heette ons hartelijk welkom en mochten zelf een plekje uitzoeken. Wat een bloemenpracht. Overal hoekjes met plantjes en bloemen. Kippetje op de achtergrond. Meer hoef dat niet te zijn. Echt een camperplaats om in aanmerking te komen voor camperplaats van het jaar. Top sanitair nog mooier dan thuis ! We komen zeker terug. Cor en Mieke

Heerlijk hier 4 nachten in de kasteeltuin gestaan. We hebben het filmpje op you tube van ik vertrek terug gekeken. Wat hebben ze een boel werk verzet. Knap hoor. Sanitair schoon en gastvrije mensen. Als we in de buurt komen we zeker nog een keer terug. Grt MiCO
wat een heerlijke camping Vriendelijk ontvangst door de eigenaars. Spraken goed Engels. Ruime plaatsen in de zon of schaduw. Nieuw sanitair en brandschoon. We betaalde €22,44. Was het voor het hoog seizoen dubbel en dik waard👍👍
lieve Anne Marie. Wat hebben jullie een heerlijke camping. alles netjes en schoon. Voor ons geen 1 ster camping maar een 4 Sterren. . hartelijke mensen die nog lekker voor ons gekookt hebben. top.
wat een fijne camperplaats. Echt geen last van de weg ernaast of de trein. als camperaar mag je deze gemeente wel bedanken voor de plaats die ze beschikbaar stellen inplaats van al die negatieve commentaren. mico
camping is helaas gesloten. Waren hier op 20 juli 2023
prima camperplaats. bij betaalautomaat eerst kenteken intoetsen. daarna dagkaart aantikken en dan € 3,50 betalen met pasje. rustig en toch dicht bij centrum. dank je wel Helmond 👍

wat een heerlijke rustige plaats. heerlijke douches met goed warm water, goede voorzieningen, electra en dat voor € 20,00. Dicht bij het strand, alleen jammer voor de omgeving. Maar prima voor een paar dagen.

mooie omgeving, vrolijke mensen en een paar mooie zwembaden waar je lekker een cocktail kunt drinken. wij waren er 1 nacht als doorreis. was even passen en meten maat ging prima
perfect voor doorreis camping. aardig personeel, leuk zwembadje om af te koelen en prima sanitair. tevens een prima simpele eetgelegenheid.
wat een heerlijke plaats. Voor €6 heerlijk kamperen midden in een bos. Veel privacy en vriendelijke eigenaren. helemaal top. 👍
echt een toplocatie

mooie plaats

Een waar paradijs met 3 ruime camperplaatsen met fantastisch uitzicht. Schoon nieuw sanitair, met heel ruime douche, mooie Jeux de boulles baan. restaurants en supermarkt in nabijheid en op fietsafstand van de mooie boulevard van Santa Pola.
leuke rustige Camperplaats bij vriendelijke eigenaar. Zelf ook enthousiast camperaar. €10,00 inclusief stroom
Helaas is dit geen Camperplaats maar een gewone parkeerplaats.We hebben hier een nachtje geslapen. Dat werd gedoogd. Maar mag niet de naam Camperplaats hebben Mico
heerlijke plaats om te overnachten. En bij cafetaria sport de lekkerste friet ooit gegeten. Die is om de hoek.
Leuke kleine camping. Sanitair oud maar wel schoon. Prijs klopt alleen niet. Wij betaalde €44 voor twee nachten. Mico
Heerlijke plaats om te overnachten. 3km van de snelweg midden in de natuur. Keurig onderhouden en tegen betaling ook nog stroom. Compliment voor deze gemeente mico
Sitecode: 19815
Wat een mooie, schone camping, alles top in orde, komen hier zeker nog terug

Heerlijke plaats om te overnachten en om te eten. Jonge mensen die vreselijk hun best doen om je lekker te laten eten voor een goede prijs €50 per koppel met 3 gangen. Wc leeg maken water en vuilnisbakken. Enige minpuntje dicht bij een snelweg en trein maar toch rustig geslapen. Mico
Ik begrijp die negatieve reviews niet. Prachtige locatie voor wie van rust en ruimte houd. Sanitair is oud maar schoon. Vriendelijk ontvangst. Prijs kwaliteit is perfect, waar vind je in het hoogseizoen voor die prijs nog zo’n mooie camping.
Mooie camperplaats aan doorgaande weg. Netjes alle voorzieningen zelfs met stroom en dat alles gratis. Pluim voor de gemeente.
Mico. Een heel goed initiatief. Als je hier in de buurt wilt vertoeven. Alle kleine camperlokaties zitten vol met overwinteraars. Hier is altijd een plaatsje vrij. Wel nog wat verbeterpuntjes. Onder ander sanitair en aankleding. WiFi top en lokatie ook.
Ruime plaatsen, je mag zelf je plaats zoeken. Het sanitair is waardeloos voor deze tijd, maar wel schoon. Komen hier al zeven jaar en hier wordt niets aan gedaan. Douches zijn regelmatig koud of werken helemaal niet. Ook geen warm water om af te wassen. Cor
Een heerlijke camping. Vooral met kinderen. Keurig sanitair. Heel grote plaatsen onder bomen. Sommige plaatsen zo gesitueerd dat je wel satelliet hebt. Gratis toegang zwembad en leuk meer met strand. Helemaal top