@CJBhymer
niks te doen vandaag, die camperplek is NIET op het mixparking deel, camper busjes moeten daar wel staan. de camperplek is bedoeld voor echte campers die er kunnen staan. dus ga aub niet met jouw kleine busje op de camperplek staan. daar is die niet voor bedoeld.!!
helemaal vol, er zijn werkzaamheden en alles is modder en een sportdag helaas. misschien ‘s avonds nog rustig wordt dan keren we terug om te kijken ter plaatse?
wat een waardeloze locatie, zeer veel lawaai, vracht die er met draaiende moter staan de gehele nacht. Doorrijden is het beste
Sitecode: 19143
niet normaal zoooo duur €65 per 24 uur de duurste camping is nog goedkoper🥴
prijs aanpassen dikke nep kost 400 no kronen 38€ per nacht. NKC PAST NIKS AAN🤷🏻♂️🤷🏻♂️
nette plek, met stroom water. afvoer Grijs/ Zwart gratis, ook voor passanten
mooie plek, iets schuin. geen water hier, te vinden. weg naar locatie is te doen, smal maar asfalt. gebruik GEEN Google maps
gratis water, lozen zwart en grijs. afvalbak aanwezig. allemaal gratis. je mag er zo lang staan als je wilt. mooie gratis CamperplekJE. Max 8 campers, kunnen er staan, dan moet iedereen wel netjes parkeren. ook geschikt voor camper met een lengte van Max.12 meter
je mag overal staan dat klopt onder de bomen of grindplek. nu nat onder de bomen, modderig. maar net koel genoeg nu 35gr. dan is een iets koeler plekje wel fijn
mooie plek. wel stil heet op asfalt pfffff
leuke plek, rustig. helaas vandaag Regen 🌨️ maar daar kan de CP-locatie niets aan doen🥹
mooie plek, water dichtbij. wel veel vliegjes hier, maar dat moet je er maar bij nemen
mooi plekje om alles even op te laden en te verversen. verder geen echte bezienswaardigheden.
mooi rustig plekje, soms een markt ter plaatse op Donderdags. dicht bij strand
top plekje voor 0€. je moet wel zelfvoorzienend zijn.
mooie plek☀️🕶️
wat een verschrikkelijke locatie, op een auto sloop lijkt het wel. onbeschoft personeel, onbegrijpelijk. lkr makkelijk verdienen je hebt dan wel een douche 4€ zonder deur. stroom betalen kosten per dag 14€ pure afzetterij
grijs/zwart water lozen schoonwater gratis. wasmachine er naast, benzine pomp. daarnaast kan je wat eten en drinken. al met al goede plek om alles ff weer fris en vol te gooien/ maken
mooie Camperplek overnachten WEL mogelijk, alleen niet op Zaterdag Marktdag en Feestdagen.
supper plekje, geen voorzieningen. dorpje lijkt verlaten, 1 restaurant/kroeg maar was gesloten toen wij aankwamen🥹
wat een K-Plek niks te beleven!
Mooi plekje, wel zelf voordienend zijn is een must. Stadje niks te beleven. Geen bakker aanwezig, 2 km rijden( fietsen of lopen)
mooi plekje, alleen geschikt voor zelfvoorzienende Campers
Sitecode: 82092
mooi plekje wel veel ongedierte
wel gratis stroom en lozen grijs water, maar de helft van de aansluitingen is defect helaas☺️ je staat op grind, nu nat en drassig. veel blad veel troep. 1 nachtje gaan we hier staan om op te laden daarna snel weer op weg
Wat een bende hier, plek is wel gunstig voor dorpje & aan het water. Geen watervoorziening, gelukkig dat er kermis in de stad was, hun huisjes op wielen stonden hier, daar heb ik water van gekregen.
ondanks zeer vriendelijke beheerder, geen plek. ook niet na 1,5 uur wachten. toch maar snel verder gezocht in de buurt zijn nog wel enkele plekken die niet op deze app staan.( geen off. aangewezen)
prijzen zijn euro’s dus zet er maar een 0 achter voor de kronen. prijzen worden maar niet aangepast door de app. 300 NOK en 250 NOK
Als je nou iets verder door rijd is er 1 plekje voor een camper Max 10 meter met zitje ernaast en nabij een steiger voor aanleg van een bootje of vissen. Wat een prachtige locatie, en het water is kraak helder. je moet wel zelf voorziend zijn.
mooie plek niet heel goedkoop in de zomer maar heeel erg netjes. in de winter zijn de toilet en douche niet open dan is het 10 euro. stadje zelf valt wat tegen maar heeft alle winkels die je nodig hebt. Stroom 1 euro voor 8 uur, valt ook erg mee
halfverharding, zelfvoorzienend zijn, geen mog. tot lozen grijs/ zwart water. geen stroom of water. Max.3 dagen gratis 500 meter lopen naar stadje Leer
wel mooie locatie, vandaag regen dus modderpoeltjes rondom. schuine plekjes zijn op te lossen. vandaag bij het kasteel, ouderwetse nepgevechten, mensen in klederdracht op de parkeerplaats. Niet echt een CP maar goed zat voor €0,00
goed plekje, drukke parkeerplaats. voorzieningen zelfvoorzienend zijn
mooie plek op grond pasje had ik al, is levenslang geldig kosten waren €5. dus allen tarief te betalen, Gratis stroom, water en lozen gr en zwart water. dicht bij dorpje met leuke plaatselijke kleine winkeltjes klein nadeel de A75 hoor je wel, niet hinderlijk maar wel aanwezig
wat een puinhoop hoop hier. op de locatie feest dus geen plek. verder op naast de kerk wel allemaal gypse volk, en giga lawaai. plaatsje wel mooi, maar vreemd locals volk erg onvriendelijk!!
zeer mooie CP, niet echt goedkoop. maar dicht bij strand, dorpje is erg klein, wel mooie kliffen water en stroom betalen lozen zwart en grijs gratis douche 1€ 3min. toilets gratis incl toiletpapier wasmachine/wasdroger betaald
Roma locatie”zonder Roma’s” veel oude caravans maar ook Dikke dure Campers uit alle landen. is dicht bij het strand en wij waren op doorreis. wel een puinhoop geen structuur, tering druk op de straat en naast de skatebaan. voor mij, nee mooi meer hier komen. echt heeeeeel smerig geen water. haal hem maar van NKC app af zou ik zeggen. voor wie het leuk vind have fun
mooie plek. wel prijzig. nette douche, toilet enz. geheel veilig voor de nachten, totaal omheind. je er wel altijd Op en Af, door gelegen codes
Goede CP op asfalt in de hoogzomer zal het er erg warm zijn. Naast voetbalclub wel wat lawaai maar niet storend. Water in/uit( zwart & grijs ) Redelijk dicht bij centrum
rustige locatie nabij klein dorpje in mooie bergachtige omgeving net over de grens( tunnel) in Spanje, Grote geasfalteerde parkeerplaats. NUL voorzieningen, wel een container plek voor het afval. Verder zal jezelf voordienend moeten zijn. Max. lengte Camper is er niet ruimte genoeg. Wij stonden er 1 nachtje. op doorreis
mooie plek op grid, paragliders vandaag hier top weertje 21 graden. dus weer een dagje genieten.
redelijke plek, verhard met fijne grid, stoft wat als mensen langs rijden, mixed parking. water gratis. grijs en zwart water storten. geen stroom mogelijkheid
mooie verharde locatie bij Gent dichtbij het centrum. wel veel lawaai van de Bussen
giga groot, niet gezellig staan. maar dicht bij acachion mits je een fiets hebt
gaat wel, niets te beleven.
Oude vervallen camping op het industriegebied. receptie 4 minder wagen en kinderen van de eigenaar( vrouw) Het is dat we problemen hebben met de accu’s en op stroom aangewezen zijn. anders hoef ik hier nooit meer heen Plekken zijn redelijk klein, wel breed genoeg om luifel of tent naast te zetten veel vaste plekken al met al, alleen bij nood heen gaan Max camper 7 meter
prima locatie NOT, als je niet vast gezet wordt door auto’s.! erg modderig bij nat weer, slecht onderhoud. 0 - Voorzieningen. Wel dicht bij centrO 10 mininuten lopen is te doen. Naast parkeerplaats, restaurant Gasometer. verschillende eet mogelijkheden in het winke centrum, geen supermarkt, die is 20 minuten lopen Lidl bijv.