@CJK
alles waarin voorgaande reviews wordt vermeld klopt. Aandachtspuntje: als je bij het oprijden van de oprit vanaf de openbare weg even gaat stilstaan om te verifiëren ben ik op het juiste adres, ik zag geen bordje met de vermelding campsite, kom je vanwege de losse steenslag en de hellingshoek niet meer weg. Slippartij is het gevolg. Dus niet stil gaan staan, doorrijden! Prima CP
geweldige camping, prachtig gelegen op het terrein van de Fidden Farm. Uit kijkend over het zandstrand met rotspartijen. Alleen plaatsen zonder elektrisch en beperkte sanitaire voorzieningen, wel schoon. Maar de locatie maakt alles goed en aangezien we met de camper zelfvoorzienend zijn is dat geen probleem. De stilte, situering en de grote plaatsen maken deze camping tot een absolute topper.
mooie, rustige cp. Coördinaten onjuist moeten zijn N39.28528 en E8.63722. Anders sta je stil op een onverharde weg op ca 800meter afstand , geen cp te zien
werkelijke coördinaten N39.36694/E8.99278

een zeer bijzondere plek. vanaf de hoofdweg leidt een landweggetje naar deze plek. Als je de coördinaten volgt zit je goed, maar rijdt even verder om de ingang te vinden. voorzieningen beperken zich tot een Dixi, maar wat een stilte en wat een uitzicht, rustzoekers vinden hier wat ze willen. voor ons krijgt deze plek 3 sterren omdat naast bovengenoemde Dixi( wel heel schoon) er niets is. Behalve dan die caravan als verkooppunt, helaas onbemand
fantastische plek met over enthousiaste, vriendelijke en behulpzame eigenaar. schitterend gelegen bij een visvijver omringd door een bos. dat een paar keer overdag een trein passeer, de nacht is muisstil, doet daar niets aan af. Een absolute aanrader!
Wat een leuke camping met een wel zeer behulpzame eigenaar. Gedateerd maar schoon sanitair en in ruime mate aanwezig. Gelegen in een prachtig landschap aan de voet van de siërra Nevada. Helaas treffen we het slecht met het weer, maar hier komen we zeker terug!
goede de camping niet ver van de Ferry. Op onze vorige reizen naar de UK stonden we hier ook dus we wetenswaardigheden we kunnen verwachten. maar waar we vorig jaar £ 25 voor 1 nacht betaalden is dat nu in 2023 maar liefst £ 35 geworden voor dezelfde faciliteiten. zelfs de inflatie in aanmerking genomen een buitensporige prijsstijging. ons zien ze hier niet meer terug!
prima camping. prachtig gelegen naast het informatiecentrum van Parque Monfragüe. Heel grote plaatsen, sanitairmisschien wat gedateerd maar schoon. zelden zo’n krachtige straal gehad, grote douchecabines. Vanuit de camping mogelijkheid met gids het park in te gaan en de bijzonder vogels en ander dieren te spotten. Vlakbij de camping de 57 km lange fietsroute.. Jammer is alleen dat veel camperaars,hun wc legen bij de losplaats campers.,
prima cp. Stonden hier 1 nacht met elektra voor £ 16 Uitstekend sanitair en ruime plaatsen. Het is idd een campsite met heel veel stacaravans, maar voor de trekkers is er een apart veld. staplaats op gravel. Stadje is nabij. Loopafstand met 2,5 km
prima cp, ideale uitvalsbasis voor Skye. sanitair inderdaad oud, onderhoud laat inderdaad wat te wensen over, maar het voldoet. in onze tour over Skye bleek hoogseizoen hier nog niet geëindigd, verschillende keren bleken campings/cp’s vol. deze doet niet an reserveren en mits voor 17:00 uur altijd plek. Prijs met plaats + elektra £ 25 is fors, maar Schotland in hoogseizoen levert ons weinig goedkopere plekken op. Cp aan te bevelen
prachtige camping met uitzicht op het meer . Niet eerder zo’n grote camping qua oppervlak meegemaakt. Volmaakt rustig giga grote plek. Ideaal voor rustzoekers en met Stamford als mooie oude stad op ca 12 km vlakbij ook voor cultuursnuivers. Wel rekening mee houden dat er geen elektra is en eigen sanitaire voorziening vereist zijn . wat er dan toiletten aanwezig was zat op slot. Bovendien grote loopafstanden op dit terrein van 135 acres (55 ha) .
prachtige camping. Vanuit deze plek zijn heel veel mooie bestemmingen in deze regio te zien. Centraal gelegen voor het nabij gelegen Nationale Park en canyon. het oude stadje Ainsa op ca 20 km. Uiterst behulpzame beheerder adviseert over fietsen en wandelen. Ondanks dat Spaans zijn enige taal is slaagt hij met zijn enthousiasme er in om je de juiste adviezen te geven. Schitterende omgeving! wij komen zeker terug

kwamen op maandag 18 aug. 2021 aan op een leeg terrein, maar de vriendelijke receptioniste zei” volgeboekt”. wij zijn alleen op vrij/za/zo voor campers beschikbaar

Dit parkeerterrein staat permanent vol, niet alleen overdag, maar ook 's nachts. Wij hebben gestaan op het onderaan bij het kasteel gelegen bussen parkeerterrein overnacht, maar werden door omstanders gewaarschuwd dat de politie handhaaft. Ons inziens beter deze cp af te voeren van de lijst.
Gezellige kleine camping. Hoewel niet alle plaatsnemen een wat camper te bereiken, blijvender genoeg over waar je tot zeker 8 meter lengte over. De indraai van de entree is wat lastig, maar te doen. Zeer vriendelijke en behulpzame Nederlandse eigenaren die ons met een drankje ontvangen. Mooie rustige plaatsen, ten opzichte van elkaar veel privacy. Leuke wandelingen rond de camping
Prima camping, stonden hier in maart 2019. Mooi en schoon sanitair. Lopen naar de kathedraal kostte ons ca 25 min.
Prima camping. Er staan wel diverse vaste stacaravans, maar daar heb je geen last van. Sanitair wordt vernieuwd, de dames is al klaar, ziet er prima uit, de heren zal omstreeks eind maart gereed zijn. Zeer schoon, vriendelijk personeel. Komen hier al 3 jaar en zonder uitzondering prima ervaringen. Mooie fietstocht langs het strand naar Valencia. Aanrader!
Mooie ruime cp. Wel troffen we bij aankomst overvolle vuilnisbakken en een zwaar vervuild toilet aan. Maandags na klacht alles opgeknapt. Treinen op naastgelegen grote treinbaan duidelijk hoorbaar, na 23:00 uur stil. Op 200 m van tramhalte, centrum in 5 minuten. Ondanks kritische kanttekening toch een voldoende. Prima vertrekpunt voor bezoek Gdansk
Sitecode: 19411
Mooie terrassencamping. Verouderd sanitair, wel schoon. Grote tegenvaller is dat je, ondanks de ACSI korting mag bijbetalen voor stroom! Wij hadden alleen de koelkast en twee spotjes + de tv aan en kregen toch een rekening. Zondag is er geen brood.
Fantastisch mooie camping bij een authentiek Spaans dorpje in de bergen. In het grote natuurpark Espuna. Terrassencamping, boven de 6 meter beperkt aantal plaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame leiding. Route via Alhama de Murcia, pas op als je aankomt bij El Berro, volg niet de aanwijzingen van TomTom, je loopt vast in de zeer steile en nauwe straatjes. Bordjes vanaf begin dorp volgen!!
Prachtige plek. Arriveerden om 16:00 uur en staan met onze neus tegen de petanque baan aan. Fantastisch uitzicht en bij eb mooi strand. Tegen de avond staan we mannetje aan mannetje, dus kom niet te laat. Toilet reinigt automatisch om de 10 minuten, een apart urinoir, alles ziet er erg verzorgd uit. Staan op gras.
Prima locatie, loopafstand van het mooie Minerva. Rustige plek met het voordeel van een publiek, redelijk schoon toiletgebruik, geen douche. Aanrader in een wel heel mooie omgeving!
Nauwe ingang