@CJK
Juni 2026
alles waarin voorgaande reviews wordt vermeld klopt. Aandachtspuntje: als je bij het oprijden van de oprit vanaf de openbare weg even gaat stilstaan om te verifiëren ben ik op het juiste adres, ik zag geen bordje met de vermelding campsite, kom je vanwege de losse steenslag en de hellingshoek niet meer weg. Slippartij is het gevolg. Dus niet stil gaan staan, doorrijden! Prima CP
geweldige camping, prachtig gelegen op het terrein van de Fidden Farm. Uit kijkend over het zandstrand met rotspartijen. Alleen plaatsen zonder elektrisch en beperkte sanitaire voorzieningen, wel schoon. Maar de locatie maakt alles goed en aangezien we met de camper zelfvoorzienend zijn is dat geen probleem. De stilte, situering en de grote plaatsen maken deze camping tot een absolute topper.
mooie, rustige cp. Coördinaten onjuist moeten zijn N39.28528 en E8.63722. Anders sta je stil op een onverharde weg op ca 800meter afstand , geen cp te zien
werkelijke coördinaten N39.36694/E8.99278
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

een zeer bijzondere plek. vanaf de hoofdweg leidt een landweggetje naar deze plek. Als je de coördinaten volgt zit je goed, maar rijdt even verder om de ingang te vinden. voorzieningen beperken zich tot een Dixi, maar wat een stilte en wat een uitzicht, rustzoekers vinden hier wat ze willen. voor ons krijgt deze plek 3 sterren omdat naast bovengenoemde Dixi( wel heel schoon) er niets is. Behalve dan die caravan als verkooppunt, helaas onbemand
fantastische plek met over enthousiaste, vriendelijke en behulpzame eigenaar. schitterend gelegen bij een visvijver omringd door een bos. dat een paar keer overdag een trein passeer, de nacht is muisstil, doet daar niets aan af. Een absolute aanrader!
Wat een leuke camping met een wel zeer behulpzame eigenaar. Gedateerd maar schoon sanitair en in ruime mate aanwezig. Gelegen in een prachtig landschap aan de voet van de siërra Nevada. Helaas treffen we het slecht met het weer, maar hier komen we zeker terug!
2023
goede de camping niet ver van de Ferry. Op onze vorige reizen naar de UK stonden we hier ook dus we wetenswaardigheden we kunnen verwachten. maar waar we vorig jaar £ 25 voor 1 nacht betaalden is dat nu in 2023 maar liefst £ 35 geworden voor dezelfde faciliteiten. zelfs de inflatie in aanmerking genomen een buitensporige prijsstijging. ons zien ze hier niet meer terug!
prima camping. prachtig gelegen naast het informatiecentrum van Parque Monfragüe. Heel grote plaatsen, sanitairmisschien wat gedateerd maar schoon. zelden zo’n krachtige straal gehad, grote douchecabines. Vanuit de camping mogelijkheid met gids het park in te gaan en de bijzonder vogels en ander dieren te spotten. Vlakbij de camping de 57 km lange fietsroute.. Jammer is alleen dat veel camperaars,hun wc legen bij de losplaats campers.,