@CJT
April 2026
Mooi aangelegd terrein met zéér ruime standplaatsen. Sanitair is keurig, maar waarschijnlijk niet toereikend als de camping vol is. Door jonge begroeiing (nog) weinig beschutting tegen wind en/of zon. Er worden ook feestjes gegeven en wij werden op zaterdagavond getrakteerd op keiharde muziek vanuit één van de schuren tot ver na middernacht. Voor ons dus geen 2e keer op deze camping.
Mooie camperplaats in/naast het park. Je kan vooraf online reserveren. Contant betalen (14 euro) via enveloppe bij het houten huisje. Op loopafstand een aantal restaurantjes. Stroom en water tegen extra betaling.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Prachtig onderhouden terrein, ruime plekken, vriendelijke ontvangst, keurig sanitair en heerlijke stilte. Niet meer verder zoeken, hier moet je zijn!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Natuurlijk kamperen in het bos. Plekken zijn verhard met gravel en op voldoende afstand van elkaar. Plaatsen zijn helaas niet overal even vlak. Geen internetbereik op mobiele telefoon, maar wel gratis WiFi van de camping, maar dat is redelijk traag. Betaalde versie is wellicht beter? Keurige (persoonlijke) sanitaire units met wastafel, toilet en douche. Mogelijkheid voor bestellen van pizza, burgers, etc. Kosten 30 pond voor 1 nacht 2 personen
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Zeer goed verzorgde camping. Mooi aangelegd terrein met plekjes naar keuze, verhard of op het gras. Fietspad naar Brecon loopt langs de camping. Ook leuk om een stuk langs het kanaal te fietsen met de karakteristieke canalboats.
Wat een prachtige plek! Je waant je in Frankrijk zo tussen de druivenranken en bloeiende lavendel. Omdat we de enige camper waren konden we extra genieten van de rust. Sanitair inderdaad zéér eenvoudig, maar wel schoon. Mooi grasveld en voor de camper 2 verharde rijstroken, die voor onze achterwielen net iets te dicht bij elkaar lagen :). Topplek!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden