@CKB
- 2015
Net aan 2 sterren. De camping is gesloten als je aankomt. Er is een telefoonnummer om de poort te openen. Je moet zelf een plekje zoeken, er is niemand om je te begeleiden. Het zwembad is niet open en is leeg. De bar/het restaurant is gesloten. Dan betaal je €6 om de camper te parkeren. €5,50 per persoon. €6 voor elektriciteit en dan nog €2,50 per hond. Voor ons is dat €28 per nacht. Absoluut niet de moeite waard, ook al zijn de staanplaatsen goed onderhouden.
Makkelijk te bereiken en met €6 per nacht zeer redelijk geprijsd. Het stadje is goed onderhouden en een wandeling naar de Priory Bridge is een aanrader.
We stopten hier om te overnachten. De elektriciteitspalen accepteren alleen tokens. GEEN MUNTEN. We gingen naar twee van de bars die tokens zouden verkopen. Eentje was gesloten, de andere doet het niet meer. Er werd gesuggereerd dat piscina ze misschien wel verkoopt, maar ze zijn pas morgen open. We reden weg omdat we airconditioning nodig hadden voor de honden. Het was 34°C.
Deze camping is nu open en maakt deel uit van CampingCar Parks. De betaalautomaat was niet erg behulpzaam, maar na een telefoontje in het Spaans, vervolgens in het Frans en uiteindelijk in het Engels konden we ons inschrijven en de poort in. De camping was leeg. Alle 126 plaatsen. Goed onderhouden en elektriciteit inbegrepen voor € 15,44. Klein dorpje met slechts één restaurant/hotel voor een biertje, met prijzen die passen bij een monopolie.
Mooie plek met prachtig uitzicht over het meer. LET OP. Alles heeft zijn prijs. Hoe dichter je bij het meer woont, hoe meer je betaalt. Bovendien is alles extra. Personen zijn extra. Honden zijn extra. Elektriciteit is extra. Reken op minimaal € 47 zonder elektriciteit.
Echt een fijne site voor ongeveer de gemiddelde prijs van € 33. Het enige kritiekpunt is dat de wifi bijna nutteloos is. De wifi-verbinding is prima, maar de site heeft een bedroevend slechte internetprovider. Beter gezegd: wifi is niet beschikbaar.
Rustig en prachtig uitzicht. De rit naar Gluiras is niet voor watjes. Het restaurant/winkeltje in het dorp is schilderachtig, met wederom een prachtig uitzicht. Water en afval voor een tientje.
Prachtige lucht zeer dicht bij de stad met alle voorzieningen. mooie wandeling langs de rivier. Helaas was de bar aan de rivier net gesloten voor de winter, maar er zijn genoeg bars in de stad met gratis tapas. sterk aanbevolen.
Echt goed van de mensen om zo'n geweldige faciliteit te leveren. zo jammer dat een van de locals het een goed idee vindt om ook BOOM BOOM BOOM muziek te leveren.
Zeer aangename pub tussenstop. Het personeel hier is uitstekend. Zelden krijg je zo'n goede voorkant van het jongere personeel. Eten was oke. We hadden de hamburger, die naar mijn smaak was gekookt. Het parkeren is een beetje op de helling, maar geen echt probleem. Het maakte in ieder geval de doucheafvoer. lol
Zeer mooie schone plaatsen. Het hele etablissement is brandschoon. De bediening is zeer aangenaam efficiënt. Het heeft een erg handig hondengedeelte. Heb net gegeten en genoten van elke hap. Zeer aan te bevelen. we komen terug.
Zeer handig voor de stad en gratis. MAAR, Zeer luidruchtig. Direct aan de hoofdweg, die nooit stilstaat.
Fantastisch. Schoon. Trein naar Barcelona onderaan de weg. € 3 in het centrum. Niets te doen 's nachts, breng dus een boek.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Maar vergeet het hebben van wifi. IT werkt niet echt.