@CPeet
camping is dicht vanaf 1 september maar zustercamping aan de andere kant van de rotonde (les Fougeres) is wel open. Paar mooie plekken, wel wat hoger op terrasniveau. Goed sanitair en mooi verwarmd zwembad, dat overdekt wordt als het regent of fris is. Dorpje op loopafstand, en pizzatent t.o. de camping. Mooie wandelingen te maken rond het Lac Chambon of naar het kasteel, dat de moeite van het bezoek en de klim waard is.
prima camping om de stad te bezoeken. En met veel schaduwplekken. Beheerder wijst je de plek aan. Let op dat receptie tussen 12 en 14 uur dicht is. En na 19 uur. SuperU supermarkt vlakbij maar om met veel boodschappen te lopen te ver.
Wat een geweldige locatie! Camping gelegen aan een meertje waar je heel goed kan zwemmen. Ook een mooi wandelgebied. De Morvan is sowieso erg mooi en rustig. Lormes en supermarkt op loopafstand. Broodservice op de camping. Eenvoudig maar schoon sanitair. Voor ons was het na 40 jaar weer op deze camping te zijn, een feest van herkenning en een heerlijk verblijf.