@CTK
- 2020
midden in prachtige natuur. je moet een goede conditie hebben om de natuur lopend te verkennen. openingsperiode incl. winkeltje en restaurant 1 juli tot 31 augustus. vanaf ca 7 juni wel open maar geen winkel en restaurant. wel broodservice.
mooie gratis camperplaats, dichtbij vestingdorp. 5 minuten lopen. dorp heeft 2 bakkers en een slager. passen wel meer dan 20 campers op deze camperplaats.
Familiecamping met 99% Fransen. Veel tenten en caravans. Zeer ruime plaatsen. Zandgrond met gras. Opletten dat je de camper niet “ingraaft” in het zand. Leuke uitvalsbasis voor verkennen omgeving. Dorpje met dagelijkse markt (zomer) ca. 700 meter. Grote centrale sanitair unit is prachtig. Ook een aantal kleine oudere sanitair units. Wel schoon. Leuk om een paar dagen te staan.
zoals eerder omschreven zeer vriendelijke behulpzame eigenaren. meeste plaatsen zijn voor vaste “bewoners”. ik schat dat er over de camping verspreid ca 20 camperplaatsen zijn. als overnachtingscamping prima.
tja, er is een parkeerplaats met grind naast dit bedrijf. er zijn toiletten in het pand van dit bedrijf. (of ze openblijven gedurende je verblijf weet ik niet.) alles was gesloten en ik vond geen enkele informatie. Wij zijn toch maar doorgereden naar een andere plek om te overnachten. geen electra. niets gevonden, speciaal voor het legen van het toilet. of je moet een van de toiletten ervoor gebruiken.
vandaag 11 juni 2024 gezocht op deze plaats. ik trof geen plaatsen aan om met een camper te overnachten. 2x rondgereden en gezocht. niets gevonden. ik zie allemaal parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische auto’s. Geen plekken voor campers
Dit is een hele fijne camping op 680 meter hoogte met bosrijke omgeving met berguitzicht rondom. Uitstekend gratis ruim en zeer schoon sanitair. Zeer vriendelijke, behulpzame ontvangst. Eenvoudig restaurant aanwezig en beperkte verkoop basis artikelen. Migros Supermarkt 800 meter. Winkelstraat 200 meter verder. Elektriciteit is inclusief. Je kan er ook goed wandelen in de bosrijke omgeving. Wat ons betreft een aanrader. Let op: korting ANWB PAS.
parkeerplaats waar 4 plaatsen zijn gereserveerd voor campers. wij betaalden 12 euro. er hangt een box met daarin formulieren waarop je je gegevens schrijft en een envelop waarin je het formulier en contant geld doet en deponeer je in de brievenbus. kan ook via Paypal betalen. op 100 meter afstand REWE supermarkt. stadscentrum op ca 2,8 km. ook bereikbaar via bus 22 of 44. parkeerplaats komt wat vreemd over maar de buurt ziet er goed uit.
Eenvoudige camping. Voor camper, 2 personen, 1 nacht £30 alleen cash betalen! Douchen kost £0,50. Sanitair 2 douches en 2 toiletten. Afwas slechts 1 aanrechtje.
prachtig uitzicht. geen enkele voorzieningen. prima voor een overnachting. £10.00 in box bij de ingang doen.
let op NIEUW TELEFOONNUMMER +447342878776
alles zeer netjes en goed geregeld. vriendelijk personeel….maar let op, wij betaalden inmiddels 61,00 pond per nacht voor camper en 2 personen. (geen lid) uitstekende locatie voor bezoek aan Brighton. Met e-bike goed te doen. langs de kustlijn vele kilometers lang fietspad. loopt helemaal beneden langs de krijtrotsen. even goed zoeken waar dit fietspad loopt. ideaal om te fietsen.
Sitecode: 101935
Zeer hartelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaren. Keurige voorzieningen. Prachtig uitzicht. Mooie omgeving.
Basic camping. Zeer vriendelijke beheerder. Sanitair schoon! Rustige, groene omgeving. Prijs 1 nacht: 2 personen, electra en camper €16,74.
Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst. Zeer goed verzorgt en schoon sanitair met hele fijne douches. (Continue, geen drukknopbediening). Midden in bergachtig gebied. Dus ook kronkelachtige bergweggetjes er naartoe. Plaatsje Prades op loopafstand. Gratis WIFI. Wij vonden het een fijne camping en raden het aan als camperaars.
Prima Camperplaats. 4 plekken om je chemisch toilet te legen en stroom en water op je eigen plek. Beste kans op een plek (is om ca. 11 uur s’morgens aankomen. Guggenheim bezoeken prima te doen: Bushalte vlakbij camperplaats (Monte Kobeta 33) en met bus 58 naar de stad. uitstappen bij Basurtu Aita Donostia, daar overstappen op de tram (tranvia) richting Boleta en stap uit halte Guggenheim.
tot 23 juni 2023 alleen vrijdag zaterdag en zondag open. tot 15 okt hele week. daarna weer alleen vrijdag zaterdag en zondag. fijne camping midden in het groen. Sanitair netjes. Zeer vriendelijke eigenaresse.
goede camping electra en water op de plek. LET OP. tot 1 mei (2023) zijn de sanitairgebouwen nog gesloten wegens verbouwing. Je moet vwb sanitair zelfvoorzienend zijn.
sanitair zeer ruim en ziet er keurig uit. fijne camping. goede basis voor fiets en wandeltochten.
prima plek om te overnachten en stadje te bezoeken. (loopafstand 10 minuten) tot mijn verbazing had ik gratis redelijk werkende wifi op mijn plek. dicht bij antenne (?) die op chemisch toilet dump gebouwtje zat. Daar zat ook de (enige?) buitenkraan voor vers water. Tevens dumpplaats voor grijswatertank. electra aanwezig dichtbij de plek.
Sitecode: 51999
Camping ligt op 1270 meter hoogte. Bij goed weer mooi uitzicht. Toen wij we er waren zaten we in de bewolking. vanwege de hoogte zijn de dag en nacht temperaturen aanzienlijk lager dan in de dalgebieden. Verder een prima camping. Bij nat weer even met aandacht manoeuvreren omdat het dan wat “drassiger” wordt en even goed vooraf moet kijken hoe je inparkeert.
gunstig gelegen camping om Lourdes te bezoeken. Vriendelijk personeel. Op de fiets minder dan 10 minuten van het “heligdom”. Een aanrader is een fietstocht naar Arelės- Gazost te doen. een mooie Fietstocht van 16 km (enkele reis) over wat voorheen een spoorlijn was en nu een uitstekend fietspad is. Prachtig landschap.
prachtig gelegen camping aan de rivier. Soms wat steile smalle toegangswegen, maar als je wat ervaren chauffeur bent, geen probleem. De camping zelf heeft ruime plaatsen, heel veel groen en veel plaatsen met schaduw. erg netjes sanitair. winkeltje met eerste benodigdheden voor camping en eten aanwezig. Vriendelijk personeel. restaurant aanwezig. Aanrader.
Hele fijne rustige camping met mooi uitzicht, ruime plekken en uitstekende sanitaire voorzieningen. Je kan vers brood bestellen voor de volgende morgen. Fietsen lenen. Camping bij agrarisch bedrijf. Olijfolie en wijn uit eigen productie te koop. Zwembad aanwezig.