@CW-H
- 1981
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 16 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Ja, jongeren en senioren ontmoeten elkaar hier! Het is er erg rustig (doordeweeks). Het informatieve stadsmuseum (gratis) en het tegelmuseum zijn ook zeker een bezoekje waard. Collega's, parkeer alstublieft netjes.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. We komen hier al 30 jaar regelmatig. Het zwembad is absoluut een bezoek waard; het is erg uitnodigend. Het kleine stadscentrum is ook erg aantrekkelijk, vooral bij mooi weer met de terrasjes en vele winkels.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Het is jammer dat alles in de buurt van de kust gestandaardiseerd wordt. Afgezien van het feit dat je op vlak terrein mag parkeren, is er verder niets. Water- en afvalverwerkingskosten zijn extra.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Een plek die alles biedt wat we nodig hebben, behalve uitzicht op zee. Wie meer "luxe" zoekt, zal dat elders vinden.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
binibangmo (zie hieronder, ... is nauwkeuriger): We werden vriendelijk en deskundig ontvangen. Het was buiten het hoogseizoen en we konden kiezen uit verschillende staanplaatsen met uitzicht op het meer. We hebben beide sanitaire voorzieningen gebruikt; ze waren schoon en hadden warm water. De watervoorziening en afvalverwerking waren perfect. Onze camper (2 personen) kostte minder dan €30. We komen graag terug.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Hallo De eigenaren hebben dankzij hun efficiënte processen diverse zitgelegenheden gecreëerd. Daarnaast is de toplocatie een grote trekpleister, net als de uitstekende toiletten... en het vriendelijke personeel. Dank u wel, het was fijn om de plek na ongeveer 40 jaar weer te bezoeken. Café Gröönte, op slechts 2 km afstand, was ook een bijzondere ervaring.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Hallo Hendrik. Bedankt voor het aanbod om in een rustige omgeving te staan. Dat is precies wat we nodig hebben.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Het team van Ancker wist – en weet nog steeds – wat ze deden: alles is goed onderhouden. Dank u wel. Gelieve niet langer rechtstreeks over de havenpromenade bij de brug te komen. Kom in plaats daarvan vanuit het westen via de Ziegeleiweg, langs PENNY.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Je vindt zelden zo'n schilderachtige plek, en het is er zelfs toegestaan. Aankomend via de Königsstraße... smal, maar te doen. Langs de binnenhaven... voorzichtig varen! Een bolder versmalt de ruimte, daarna... makkelijk. Gewoon rechtdoor blijven rijden. Bij de parkeerplaats voor de stalen damwand, ga door het smalle poortje... normale parkeerplaats. Rechtdoor: ongeveer 6 parkeerplaatsen. Vrienden van mooie plekjes: houd alles alstublieft schoon. Met dank aan de verantwoordelijken.