@Ca-Rima
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Zeer vriendelijke gastheer Harm, neemt alle tijd én uitleg mbt omgeving e.d. Fijne camperplaats en redelijke prijs. Sanitair voldoende. Alles keurig op orde, voor herhaling vatbaar!
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Sitecode: 194971
Vrij eenvoudige basic campeerplek. Sanitair voldoende. Vriendelijke gastheer. Leuke uitvalbasis om met de fiets er op uit te trekken. Prijs € 20- zonder stroom. Met stroom € 25,-
Juni 2026
Sitecode: 19412
Prima camping met mooi zwembad en prima sanitaire voorzieningen. Javea is een hele leuke plaats. Goed om met de fiets te verkennen. Enige minpunt is dat men wat beter snoeiwerk zou kunnen verrichten, met name aan de bomen ! Iets hoger snoeien en vele probleempjes met laag hangende takken zouden zijn opgelost. Zodoende 4 *, ipv 5. Receptie medewerkers erg vriendelijk. Wij gaan hier nog wel terugkomen.
Prachtige camping in de natuur en alles keurig netjes schoon ! Voor campers iets minder geschikt, omdat je voor diverse uitstapjes ( wandeling kloof, excursie gieren e.d) sowieso een auto nodig hebt. Met de camper ben je hiervoor dus afhankelijk van anderen helaas. Wandelmogelijkheden genoeg vanaf de camping. Verder alles prima in orde .
Wij hebben al wat favoriete campings langs de Costa's, maar deze hadden we nog niet 'afgevinkt'. Een toppertje! Personeel zeer vriendelijk, alles keurig schoon en je loopt zo jet strand op. Prima restaurants en leuke strandtent 00
April 2026
Vriendelijke ontvangst en keurig sanitair. Mooie camping en goede uitvalsbasis om er met de fiets op uit te trekken! Iets te prijzig in vergelijking met zelfde type campings. Verder voor rustzoekers ideaal.
Zeer vriendelijke eigenaresse en keurig alles op orde. Eigenlijk alles aanwezig, voor de kids zouden er wat meer speelattributen bij mogen. Verder prima en rustige camping !
Niets mis met deze 'camper' plek. Voor de duidelijkheid: € 10,- pn zonder stroom. € 14,- pn met stroom. In douche/ toilet is er géén toiletpapier en zeep meer aanwezig. François vertelde, dat dat ook niet meer te doen is voor de prijs van € 10,-....héél begrijpelijk en handig om te weten. Verder blijft het de ideale locatie op doorreis!
Vanuit Spanje toch nog even hier langs gegaan....nog steeds alles prima op orde en een heerlijke plek. Kano tocht is ook aan te bevelen...erg leuk en éénvoudig. Supervriendelijk personeel en relaxte sfeer! Indien géén e-bike of i.d, misschien even goed boodschappen doen voor je hier naartoe gaat. Wel broodjesservice.
Receptioniste stond op de automatische piloot...had er nog niet echt zin in...eerste x hier voor ons. In het VS is het een stille boel, restaurant dicht. Zwembad redelijk. Maar voor doorreis begrijp ik dat het een gunstige camping is. Volgens ons niet meer dan dat. Geen sfeer te bekennen, op andere campings in de Pyreneeën wel ervaren. Zelfs nu in het weekend, erg sfeerloos / saaie bedoeling.