@Cali-Deventer
- Volkswagen California 6.1 Ocean
- 2023
- Volkswagen
- Buscamper
verwarrend dat de reviews van de camper plaats buiten het hek voor de camping en de camping zelf wat door elkaar staan. De camping is netjes met goed sanitair. Plaatsen voor het merendeel vrij groot. mag ook wel want de camping is duur. Veel bezoekers scheelt dat niet want het is hier eind augustus propvol. gewoon online reserveren en aan betalen. Beter niet mailen, lijkt me. Voordeel is ook dat het inchecken zo heel vlot gaat.
mooie camping. Klein winkeltje. Vriendelijke receptie. In de middag niet aldoor bemenst omdat er dan door dezelfde mensen schoongemaakt wordt. Dat gebeurt overigens met de “Franse slag” Even tuinslang er op: klaar. Naar mijn smaak kan dat iets beter. Tarief van de camping nu 26 Euro. Dat is dan inclusief elektriciteit. Is hier vast bij de prijs. Dorpje op loopafstand. Zoals eerdere reviews: aardig. Spiksplinternieuwe slagboom en hek!
Heerlijke kleine camping met prima schoon sanitair in heel leuk gebouwtje. Geen enkele last van jongeren die rondhangen. Stadje (op lijst mooiste stadjes van Frankrijk. ) bereikbaar per fiets en gratis bus. Hartelijk aanbevolen. Overigens campingstaf bijzonder aardig. Let op. camping is naast paardenrenbaan. Als die in gebruik is, is het hier vermoedelijk minder rustig!
Echt een heel fijne camping. Aardige ontvangst en heel rustig in de stad. Een aardig wandelpad voert naar het centrum van deze niet super mooie stad. prima voor paar uur. Plaatsen op de camping mooi vlak. Sanitair niet super veel en bovendien gemengd. Geen probleem voor ons. Bakker op loopafstand (900 mrt). Wat ons betreft aanbevolen
Eerst het positieve. Vriendelijke ontvangst, grote plaatsen. Veel zelfs met eigen water en afvoer. Shanitair schoon en vermoedelijk voldoende. De camping is nu (nog) voor het grootste deel leeg. Groot zwembad ook toegankelijk voor niet campinggasten. Veel restaurants in de buurt. Negatief: sfeerloos, lawaai door groepen die komen eten en feesten. Douches niet warm te krijgen of zeer onregelmatig. Balen. Veel ongebruikte caravans en wrakken.
wat een heerlijke camping is dit. We waren van plan nachtje te blijven, maar het werden er drie. zoals al gemeld is er een prachtige wandeling / fietspad (onverhard) naar het stadje. Veel inwoners gebruiken het pad ook. Het stadje heeft een heel stel aardige restaurantjes. Het restaurant op het terrein hebben we niet kunnen proberen omdat het een paar dagen dicht was. Sanitair pico bello. Jammer vervelende caravanairco op de rustige camping.
Best een heel aardige camping met ruim voldoende voorzieningen en mooi grote douches ( en genoeg) . gebouwen zijn modern en niet oud. leuk restaurant en terrasje. Elke dag een dagmenu voor 10 euro is heel redelijk (incl drankje en soep). supermarkt vlak bij de camping en inderdaad een bus die een maal per uur naar de leuke binnenstad gaat. Taxi op terugweg. Weglawaai eigenlijk enige minpunt.
erg mooie camping. plaatsjes inderdaad aan de kleine kant, maar prima te doen. zwembad inmiddels open. Bovendien op een mooie plek. restaurant aan de prijs. Supermarkten op 5 min lopen. Reserveren aanbevolen. Camping vol vandaag!
super mooie CP. Beetje lastig te vinden, maar Navi helpt prima. Net als je denkt dat je het niet kan vinden sta je voor het hek. Handig even te reserven. eigenaar reageert vriendelijk en snel. supermarktje op 15 min lopen of paar minuten fietsen. Een genot om enthousiasme van eigenaar te ervaren. Stroom aansluiting. 4 Euro extra
Eigenlijk is dit niet een volwaardige camping. Het bordje aan de weg wijst ook alleen naar huisjes, maar desondanks waren we welkom. De Poolse beheerder was buitengewoon vriendelijk en bood ons een mooi plaatsje. Er is voor campers niet veel plaats en ik zou grotere campers ook afraden. Faciliteiten waren net toereikend. Stroom en douches inclusief.
Sitecode: 20877
mooie camping. Het weer was niet geweldig. Daardoor was het terrein nogal zompig. Voorzieningen prima in orde. Douchen was gratis nu. Muntautomaten uitgezet. Een van de weinige campings die 10% korting gaf met de camping key card.
Een aanrader deze camping. Terrassen camping , maar plaatsjes redelijk vlak. vriendelijke ontvangst. Sanitair uitstekend en afgestemd op aantal plaatsen.
Leuke kleine camping. inderdaad vlak aan de weg, maar hinder valt reuze mee. Goed onderhouden en voldoende sanitair. Verwarmde douches. Heel prettig. Aardige beheerder. Mooie stop om even na te genieten van de route hier naar toe als je van Geiranger komt. Andere kant op: voorpret!
sluit me aan bij vorige review. communicatie met personeel liep prima nu. prijs prima en douches inbegrepen. We staan alleen op dit moment dus sanitair voor ons voldoende. Er zijn hier meer huisjes dan kampeerplaatsen, maar in het hoogseizoen zijn twee douches per sexe wellicht wat weinig.
Heerlijke rustige camping. Aan een leuk meertje met mogelijkheden om te vissen (met vergunning). Keukentje, huiskamer,barbecue plaats. Alles is er. Niet brandnieuw, maar schoon en sfeervol.
sanitair is zoals bij vele Noorse campings te weinig maar van goede kwaliteit. Het is duidelijk dat de hoge prijzen zich wat terugverdienen in een mooie goed geregelde camping. Douchen is overigens gratis. Er zijn naast een fors aantal campers veel tentjes kampeerders. Geeft een leuk gemengd publiek. De ferry naar het vaste land is “om de hoek”.
sluit me aan bij de positieve reviews. Sympathieke ontvangst op hele leuke camping. Geen groots uitzicht maar leuk aan meertje. Kajakken gratis. Enige minpuntje: douche 20 nrk maar dat mocht de pret niet drukken. Aanbevolen
Camping is een soort bouwplaats. Met steen van de renovatie van de weg is een soort plateau gemaakt. Mooi uitzicht maar verder niet leuk. Stroom nogal provisorisch. Het had geregend en water stond in de stopcontacten ( niet CEE). Sanitaire voorzieningen ok. Muntdouches. Ons advies: opnieuw kijken in 2025.
Kleine camping met sympathieke beheerder. De plaatsen zijn niet helemaal waterpas, maar we zijn tenslotte in de bergen. Beetje kampeerder kunnen dit prima aan. Sanitair beetje weinig en inderdaad gedateerd, maar schoon. Douche 10nrk. Stroom mbv uitgerolde haspels. Camping ligt aan de weg en dat is te horen. Voor doorgangs camping goed te doen. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.
Mooie camping en inderdaad goed georganiseerd. voorzieningen zijn goed. wandelen 3,5 km en fietsen naar de stad. Lekker zandstrand. De campingkey kaart wordt niet meer ondersteund. Wel de CCI, maar die zit niet meer bij NKC lidmaatschap.
Grote grind plekken . Alle met stroomaansluiting. Sanitair voldoende maar gezamenlijke doucheruimte. Geen groot probleem. Voor ons doortrekcamping maar voor een extra dag om aardig Jyvaskila te ontdekken ook goed te doen
Aardige camping, maar gebrek aan onderhoud geeft het wel een beetje shabby gezicht. Eens met de vorige reviewer dat blad van vorig jaar nu toch wel eens opgeruimd zou moeten zijn. Plaatsen zijn voor het merendeel onverhard waardoor er nogal wat schade aan het gras ontstaan was. We kunnen camping aanbevelen, maar beter vermijden bij slecht weer. In hoogseizoen wanneer alle toiletgebouwen open zijn een prima camping vlak bij de stad
ook dit jaar prachtige camping. Veel plaatsen en ruime sanitaire voorzieningen. Drukknop douches soms wel heel snel (3 seconden!). ontvangst vriendelijk. Kasteel aan de overkant een bezoek waard. Restauratie Da Vinci graf in juni klaar.
Leuke kleine rustige camping. Het is een Municipal dus receptie niet hele dag bemenst. Alleen in de morgen 8:30-10:00 en avond 17:30-18:30. zelf plekje uitzoeken. Slagboom is gesloten na 22:00 Toiletgebouw ruim met zeer grote invaliden douches en wc. supermarktketen op loopafstand en grotere (Auchan )op 10 minuten fietsen.
Prima camping. grote plekken maar niet erg onderhouden. Er is meer aandacht voor de vele huisjes. Meeste verkeer op de camping van golfkarretjes met personeel. wij hadden geen fietsen bij ons dus voor bezoek aan Bordeaux aangewezen op de tram. 20 minuten lopen vanaf de camping. De bus was er wel maar rijd niet meer. misschien wel in hoogseizoen. Reserveren voor kort verblijf niet mogelijk. Best op tijd komen. Nu (begin Mei) genoeg plaats.
Camping heerlijk rustig en echt niet gesloten. Vriendelijke ontvangst en inderdaad verboden voor honden. Voor ons was dat prima. Toiletgebouw was tochtige bedoening. Omdat het weer niet geweldig was, was dat wel wat minder. Is het weer lekker, dan is dit prima camping zonder gemarkeerde plaatsen. gewoon lekker plaatsje zoeken
Wij zijn toch wat positiever dan onze collega’s reviewers. Het is eigenlijk een stadscamping al is de afstand tot de binnenstad zonder fiets beetje groot. Plekken zijn naar onze smaak beetje krap. Drie sanitair gebouwen met redelijk sanitair. Kleine kampwinkel en terras. Behoorlijk drukke camping maar heel goed te doen.
Eens met vorige review van Marleen . Plaatsjes niet erg groot en route naar de camping dwars door de stad. Camping is gewild. Ze hebben electronisch reserveringssysteem maar dat gaf aan dat er geen plaatsen waren. Gewoon op de bonnefooi gegaan en op tijd aangekomen. Op einde van de middag camping vol. Wij hebben het prima naar de zin gehad.
Eens met eerdere reviews. Twee dorpjes op loopafstand en mooie boulevard. vermeldenswaard is tram/trein die frequent naar Gijon gaat (20 minuten). Camping was heerlijk. Helaas tijdens ons bezoek veel regen, maar dat lag niet aan de vriendelijke dames van de receptie
Is zoals beschreven. Terrein is volgebouwd met dicht op elkaar staande huisjes die er redelijk gerieflijk uitzagen. Er zijn een aantal plaatsen voor campers/caravans. Op Google maps goed te zien. voorzieningen zijn goed te doen en inderdaad beetje oud. Hotel heeft een restaurant en groot overdekt buiten terras druk bezocht door locale bezoekers. Eten niet duur en eenvoudig. Eigenaar en staf vriendelijk en behulpzaam. Dorpje en stand op loopafst
mooie CP met prima voorzieningen. let inderdaad wel op de aanrijroute die niet eenvoudig is door de werkzaamheden aan de bruggen. Daardoor is de stad nu ook veel verder om te voet te belopen. Als de bruggen klaar zijn sta je zo in het centrum.
Eens met eerdere reviews. Nog toevoegen: grote supermarkt aan de overkant van de weg. Goede pizzeria in het dorp op paar honderd meter. Prima CP en minder kaal dan op de oudere foto’s. Stroom inmiddels 4 euro.
Mooie camping op eiland in de rivier. Verder op het eiland nog een park, midgetgolf etc. Stadje op loopafstand. Paar supermarkten ook op loopafstand. Sanitair in orde. Plekken mooi groot. Gras, dus oppassen bij nat weer. Slagboom met code. Terrein omgeven met hoge haag. 1 meter hoge haag tussen de plekken. Geen “wandelaars “ gezien, maar bij elke camping en zeker CP’s eigendommen in de gaten houden uiteraard.
Leuke kleine camping. Het “dorpje” bestaat uit een paar huizen. Wel heel pittoresk gelegen. Er is een minirestaurant waar in het weekend gegeten kan worden. Bakker komt op vast tijdstip langs in het dorpje (behalve zondag). Erg aardige beheerder.
Grote camping en druk. Komt ook omdat er een soort jeugdherberg aan het complex verbonden is. Vooral in trek voor scholen groepen. Daarnaast restaurant dat nu al om 15:00 dicht gaat behalve vrijdagavond. Aan de andere kant van de brug de oude stad. vol met toeristen en dus ook restaurantjes. Personeel aardig. Sanitair werkt maar wel aan wat vernieuwing toe. Advies: vooraf reserveren (on line).
Fijne maar dure camping. Faciliteiten zijn goed onderhouden. Douches beetje klein, maar eens een keer geen drukknoppen. Broodjesservice beter overslaan want kwaliteit is omgekeerd evenredig met de prijs. Nog steeds gratis openbaar vervoerkaart (electronisch). korting met NKC kaart. Nu al druk. in de zomer zal het voor ons vermoedelijk te druk worden. Supermarkt (Migros) op loopafstand.
Deze CP is eigenlijk een mooi gelegen parkeerplaats. Tot 18:00 betalen bij automaat. Geen aanduiding dat campers er mogen staan. Bij wandeling in de stad even langsgegaan bij kantoor van de plaatselijke BOA’s. Info: niet toegestaan om met de camper te overnachten, tenzij om uit te ruste n om verder te kunnen rijden. Open voor interpretatie. Wij zijn verder gereden
Sitecode: 19216
Prima camping. goed georganiseerd. Servicebuilding 1 (vooraan terrein) wordt vanaf maandag 12 september gerenoveerd. Wij kregen korting met de CKE. Geen goedkope camping, maar ook niet veel duurder dan de gemiddelde luxere camping. supermarkten vlakbij en Metrostation 100 meter buiten de camping. Ferry (Finnlines) naar Duitsland 15 minuten rijden.
Mooie camping die gerund lijkt te worden door vrijwilligers. wij betaalden (camper, twee volw. en stroom) slechts 20 euro. Sauna werd ook voor ons opgestookt (hout). Camping ligt rustig aan een meertje. Weinig maar schone voorzieningen. Aardige beheerder.
Mooie CP zonder voorzieningen. Toen we aankwamen als enige camper kwamen er al snel wat dorpelingen in dure auto’s aanrijden. Het gebouwtje met een toilet werd direct afgesloten. Er is verder geen enkele aanwijzing (meer) die rept over een CP. wij voelden ons onwelkom en zijn maar weer doorgereden
Super camping. Ontvangst heel vriendelijk. mocht kiezen uit beschikbare plaatsen. Het is vroeg wakker worden in Clervaux. Kerkklok begint om 7:00. Geen probleem als je nog eens lekker wil omdraaien. Trein vlak langs de camping hoor je nauwelijks. Geen goederentreinen. in hoogseizoen vermoedelijk druk, maar rustig in laagseizoen en toch flink bezet. Reserveren aangeraden. Camperfaciliteiten aanwezig. Een aanrader voor paar dagen.
Na ons bezoek vorig jaar is de camping serieus verbeterd. Er is een mooi toiletgebouw verrezen met een soort mini cafeetje er bij. Leuk gevonden. De beheerders zijn super aardig. Geven goede uitleg over de omgeving. Boodjesservice ( ook met Limburgse vlaai) aanwezig. De camping is goed bezet dus reserveren is verstandig. Prima camping voor paar dagen.
Fijne camping met prima voorzieningen. Erg vriendelijke ontvangst: echt super. Camping keurig onderhouden. Redelijke prijs 19,20 incl. Electra. Dorpje met bakker en supermarkt op loopafstand.
Aardige camping. Vriendelijke ontvangst. Dorpje lekker dichtbij en ook de supermarkt net buiten het dorp nog goed te belopen. Broodservice aanwezig, maar je kan ook naar de bakker lopen. Dan “val” je wel voor de andere lekkere zaken. Toilet legen in gat in de grond is voor verbetering vatbaar. Ook grijswater afvoer is onhandig, maar ronduit hinderlijk is het gebrek aan warm water voor douchen. Een must do is wandeling naar kerkje op de Roc.
Mooie camping met veel huisjes (Eurocamp). Vertier en zwembaden ruim voldoende aanwezig. Ontvangst was uitstekend. Konden niet zelf plaats uitzoeken. Heel veel Nederlanders en nu in de NL meivakantie ook veel kinderen. Sanitair zoals je mag verwachten. Goed voorziene campingwinkel, maar gewone winkels voor ons te ver weg. Daardoor meer voor mensen met vervoer (auto- fiets) Onsympathiek punt: 40 Euro reserveringskosten. Belachelijk veel.
Op camping staan inderdaad veel vaste gasten, maar door de inrichting van het terrein merk je er niet veel van. Voldoende plaatsen voor passanten. Wij staan hier paar dagen heerlijk. Sanitair is top. Alles is er. Restaurant is beetje ongezellig, maar personeel is attent. Korte wandeling naar het dorp. Prima strand en gezellige promenade. Met de trein is het een korte rit naar Savona. waard om een keer te bezoeken.
We stonden hier heerlijk in het voorjaarszonnetje. Ook nu was het restaurant nog gesloten, maar in het dorpje kan je prima terecht. Supermarkt op loopafstand. Erg aardige beheerders. Lekker voor paar dagen relaxen. Grijs water afstortplaats nog niet helemaal klaar maar wel al bruikbaar. Aanbevolen!
Prettige camping. Aardig en behulpzaam personeel. Speciale bushalte voor de camping. 3 euro retour naar hartje Venetië. Sanitair voldoende en goed schoongehouden. Restaurant hebben we niet bezocht, maar zag er goed uit. supermarkt (Lidl) op 20 minuten loopafstand.
Ook onze ervaring was uitstekend. Zeer aardig personeel. Faciliteiten zijn modern en goed onderhouden. Douches even wennen omdat de kledinghaken aan de buitenkant van de ruime douches zitten. Naar Zagreb city met gratis pendel en de trein. Taxi kan maar trein werkt ook prima. Heerlijk gegeten bij restaurant. redelijke prijzen. Camping een aanrader voor een paar dagen.
locatie zag er aardig uit, maar was ook op 12 april nog gesloten. Volgens dame bij de receptie zouden ze pas op 1 mei open gaan. Slagboom bleef voor ons gesloten!
leuke overzichtelijke camping. Aan eerdere reviews niets toe te voegen. Douches in “toiletwagen” beetje klein maar heerlijk. Hoge opstap naar de wagens. Uitgezette wandelingen in omgeving prachtig.
Beetje wonderlijk terrein. Veel ruimte maar niet veel plekken met stroom. Sanitair wat uit de tijd, maar het werkt. Erg aardige beheerster. Er komen daar vaker wat grotere groepen, maar als die er niet zijn ( zoals bij ons) dan is het er heerlijk rustig. Aantrekkelijke prijs.
Heerlijke plek met eigen picknick tafel. met fiets naar stadje kan, maar wandelen gaat ook prima. supermarkten vlak bij. voorzieningen zijn niet veel, maar ze hoeven dan ook maar met een paar campers gedeeld te worden. wel nog steeds online boeken en betalen. Aankomst niet voor 14:00 omdat toegangsbarcode (die je per mail krijgt) nog niet werkt. Plaats 1 heeft meest vrije uitzicht!
Sitecode: 19203
Leuke camping met prima voorzieningen. Vriendelijke staf. Plaatsjes dicht bij water beetje krap. We zaten tussen aantal CP met honden en dat was ons wel een beetje te veel. Camping was nog heel druk bezet, maar er waren nog genoeg plaatsjes. Wandelen of fietsen naar het stadje. ongeveer 1,5 km. Aanbevolen.
Ook in de nazomer nog een mooie ruime camping. Cp plaatsjes met hegjes rondom allemaal bezet, maar ook ruimte genoeg op rest van terrein. Hier wat grotere plekken en goed vlak. Sanitair prima en goed schoongehouden. Terrein verlicht en veilig. Ikea op loop/fietsafstand naast winkelcentrum met super grote supermarkt. Stad op fietsafstand of met de bus die direct buiten terrein eindhalte heeft.
Aardige camping in het dorp Haamstede. Hoewel in het “centrum” erg makkelijk te bereiken. Neem de ingang “Caravanstalling” dat scheelt een scherpe draai. Grote ruime plaatsen. Veelal met eigen toilethokje en een eigen water- en stroomaansluiting. Doorat veel plaatsen door seizoenkampeerders worden bezet is het doordeweeks erg rustig . Wij troffen helaas een plaats met een groot beschadigd middendeel, dus het is even uitkijken.