@Cali52
2023
Keurige camping met goed sanitair en broodservice, helaas is het oefenen met straaljagers boven de camping toch wel hinderlijk, ook betaalde wifi is niet van deze tijd, waarom een camping niet bv 1 euro duurder maken en dan wifi incluis maken, staat dan tóch wat vriendelijker.. derhalve wel voor ons een voldoende.
Prima camping om Kaysersberg te bezoeken 20 minuten lopen langs het riviertje, netjes geholpen aan de receptie. Wifi voldoende, sanitair oké.
2022
Nette camping, geen wifi op de plaatsen wel bij receptie. Opgelet is geen Acsi camping meer, wij betaalden voor 2 nachten en 2 personen 50,20 incl.stroom en tax.
Prima camping municipal met uitstekend sanitair, ook de beheerder is zeer behulpzaam. Wél enige hinder van een route national welke vrij dicht langs de camping loopt. Goede wifi, wij betaalden 13,40 pn voor 2 personen en electra.
Leuke rustige maar eenvoudige camping, keurig sanitair en zéér vriendelijke beheerders, kortom een heerlijk camping om te verblijven..
Al vaak op deze camping geweest, zeer vriendelijke ontvangst perfect sanitair en leuke locatie aan het riviertje, in de weekenden helaas wel enige hinder van de vele motorrijders die langs het plaatsje scheuren, maar het totaalplaatje is uitstekend.
2019
leuke camping en voor campers schitterende plaatsen met vrij uitzicht op de brede baai van St.Brieuc, inclusief een terrasje met 4 stoelen en een tafel. Geen wifi bereik op de plaats.Wij betaalden in na-seizoen 19,05 incl.tax voor 2 personen.
Leuke en nette terrassencamping, goed sanitair en wij werden geholpen door een vriendelijke dame aan de receptie. Geen goede wifi ontvangst als je wat verder naar beneden staat.Kortom aanrader.
Op zich prima plek om de stad te bezoeken, echter wél te duur voor het gebodene. Helaas mag je ook géén campingstoelen buiten zetten, ook je luifeltje uitdraaien is uit den boze...dus blijf met 30° + maar lekker binnen zitten, ik zou zeggen, maak dan géén camperplek...
Sitecode: 19429
Prima camping met uitstekend sanitair, geen ruime plaatsen maar voor camper voldoende. Prima wifi deze is gratis. Men pretendeert een Acsi camping te zijn, zijn dat momenteel helemaal niet, je krijgt wel 8 % korting op vertoon van je acsi pas...vreemd.