@CaliVW
- Volkswagen California COMFORTLINE
- 2010
- Volkswagen
- Buscamper
Grote camperplaats dichtbij het centrum. Rustig en veilig. Prima fietspad van camperplaats direct naar het centrum (vismarkt en Via Etna).
Goede plek voor bezoek aan Etna (noordzijde). Rustige plek met toilet en (lauwe) douche. Op loopafstand van dorpskern met restaurants en (koffie)bars. Je kunt in de buurt vanaf vroeg in de ochtend heerlijk ontbijten bij Nica Nuci! Enig minpuntje: in de nacht gingen de honden uit de buurt blaffen.
Rustige parkeerplaats met en zonder schaduwplekken. Er staan twee dixie toiletten die worden onderhouden (schoon, wc-papier). Kosten zijn op dit moment 10 zloty voor een dag parkeren (via parkeerautomaat).
Op zich veilig gevoel en prima parkeerplek, wel jongeren die om middernacht kwamen chillen in auto’s met luide muziek. Dat pastte iets minder bij onze slaapwensen. Was juist aan het einde van de parking, we zijn een stukje opgeschoven.
Gastvrije plek, heel veel plekken vrij midden juli. Deel bij het strand en twee delen erachter, net sanitair lijkt me wel weinig als het voller staat. Enige nadeel veel muggen en het lawaai van de weg en spoor, goede oordoppen en oogmasker mee! Plaats op loopafstand van dorpje met restaurantjes en heel dichtbij meerdere strandtentjes.
Prima plek onderweg naar Italië. Ruime plekken en leuk dorpje. Er is alleen stroom voor de eerste paar campers (of je moet even delen).
Prima plek voor service. Ik moest even omrijden, maar dan vind je het wel. Heel netjes, maar jammer dat ik een jeton nodig had voor water. Die kon ik binnen niet halen omdat ze dicht zijn op zondag.
Heerlijk een camping zo dicht bij (zelfs in) de stad. Voorzieningen zijn prima, vriendelijke beheerder, gratis WiFi en mooie rustige plekjes.
Prima campingplaats met net sanitair. De prijs is fors, maar gezien de ligging wel begrijpelijk. Ze hebben lekkere broodjes 's ochtends!
Fijne plek voor een nachtje. Verwarmde WC ruimte die dagelijks wordt schoongemaakt. Uitzicht over een prachtig meer.