@CamKing
- 2006
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Heerlijke plek om te komen. Lijkt eind van de wereld maar het is het begin.
Sitecode: 92088
Heerlijke camperplaats in mooie ruime natuur. Alles wat je nodig hebt om rust te vinden. Wij komen zeker weer. Remmelt en Alie de Koning
Gewoon zoals een camperplaats mag zijn. Rustige plek aardig en behulpzame eigenaar en camperaar tot ver over de grenzen. Wij komen hier tzt weer.
Fijne dagen gehad op de camping. Ondanks de nog natte grasplaatsen, keurig verhard gestaan. Mooie fietsomgeving en heerlijk over het strand wandelen.
2022
Heerlijk ruime plaatsen. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
2019
Sitecode: 20264
Ook wij hebben hier rustig kunnen slapen. Door de activiteiten tot half elf wat vertrekkende auto’s en s morgens de bouwvakkers lekker aan het werk terwijl vrij zijn. Een heerlijk gevoel. 😏
Heerlijk rustig, met onze buscamper goed te bereiken. Nu lekker kunnen slapen, nog rustiger dan op de andere camperplaats. Daar stonden al zeven aan de andere kant van het meer. Zeker een grote plus. Genieten met een grote 😊.
Sitecode: 20940
Heerlijk rustig, goed kunnen slapen. Mooi uitzicht en een volle maan.
2018
Groot terrein, rustig geslapen. openbare toiletten heel dichtbij. Leuk stadje om even door te lopen.
Echt een fijne plek om te staan. Was erg mooi weer, dan is het heerlijk bij hoog water om te zwemmen.