@CamoniersCamper
September 2026
7 foto's toegevoegd · 13 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Wat een leuke camping! De 2 meren, de kinderboerderij, broodjesservice, kiosk en het groen eromheen zorgden voor een heerlijke vakantiesfeer.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
We krijgen amper de deur van onze camper open zo smal zijn de plaatsen. We blijven hier 2 nachten maar denken erover na morgen al te vertrekken...
4 foto's toegevoegd · 23 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Grote staanplaatsen, door de olijfbomen fijn privacy. Groot zwembad, water wel heel koud. Sanitair is mooi maar kan her en der wel wat schimmelverwijderaar gebruiken. Douches groot met heerlijk warm water. Blijf het alleen enorm vreemd vinden dat de douchedeuren niet afgesloten kunnen worden We hadden graag aan het begin wat meer informatie gekregen over de wellness, het restaurant en de broodjeservice. Wasmachine erg duur. 7 euro per wasbeurt
12 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Eigenaar super vriendelijk. Kwam gelijk met een gratis fles wijn aan. Uitzicht is prachtig. Voor de rest is er niks te doen dus geniet van de rust!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ontzettend vriendelijke gastheer. Gezellige gemoedelijke camping met bar en zwembad. Ze serveren heerlijke pizza's. Er mochten wat meer douches en toiletten zijn maar je kunt ook gebruik maken van het toilet in de bar en er is een buitendouche. Als we van te voren hadden geweten hoe leuk deze camping was hadden we voor 2 nachten geboekt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi gelegen camping met een hele vriendelijke eigenaar. Maar veel te vol. In de avond kwamen er nog heel veel mensen aan en die liet hij allemaal toe. Een camper moest op de vuilwater loosplek gaan staan en daar werd ook nog eens een camper voor gezet. We staan als sardientjes in een blik. En dit levert ook lange wachttijden op bij de toiletten en douches. Jammer want de camping is echt heel leuk.
Augustus 2026
Fijne camping, mooi sanitair, grote plaatsen en prachtig gelegen langs de rivier. Enige nadeel is de ligging langs de rumoerige weg. Dat zorgt wel voor wat overlast als je aan die kant van de camping ligt. In de omgeving zijn prachtige wandelroutes.