@Camp-Cont
3 e keer dit jaar gearriveerd nu om 1400 uur op woensdag en alles vol voor 3e maal. dus laatste keer ; hier klopt niets van voor CP van 66 plekken. lijkt op vaste plekken CP. de parkeerterrein in Celle mag niet meer . Reserveren met een Camper ? Belachelijk!!!
twee nachten gestaan, veel lawaai van snelweg, maar dat was niet het ergste! Stonden onder een eikenboom met blijkbaar processierupsen!! Een maal thuis onder de uitslag , zowel onze vrienden als wij zelf. Vreselijke jeuk !! Dus pas op waar je gaat staan !
Vreselijke camping, belachelijk duur en je staat boven op elkaar ! Verwaarloosde hutjes , lawaai en het is als of je op een winterstalling staat van campers en caravans !
Nog nooit weggegaan van een camping, maar bij deze camping was de ontvangst zo onbeschoft dat wij onmiddellijk weer zijn vertrokken! Begrijpen niet dat deze camping vermeld staat in de Campercontact app!
Gewoon gezellige gemoedelijk cp met ruime plekken, uitstekend sanitair, veilige leuke kinderspeelfaciliteit. Voor hoogseizoen best voordelig en vlakbij vrolijke stad; leuk fietsen langs de Neckar.
Zeer slechte toegangsweg, achteraf camping. Schandalig dat deze camping in ACSI gids staat!
Prima plaats vlak bij prachtig stadje, rustig en erg de moeite waard. Geen service.
Prima voor doorreis; keurig en gastvrij; mooie plekken.
Bijna vol, veel te smalle plekken en schuin maar gratis. We zijn doorgereden.