@Campeerman
- 2019
Prima CP met zeer nette voorzieningen. Wil je naar Alhambra en laatste stijle deel mijden, ga dan per fiets naar Plaza Isabel Católica in centrum en pak de bus(-je) nr. 30, euro 1,60 p.p. en in ca. 10 minuten ben je bij Alhambra. Busjes rijden continue rondjes in centrum en heel frequent.
Overgrootte deel van parkeerplaats is afgesloten met hekken en men is het gebied aan het herinrichten. Op dit moment zijn ze met graafmachines aan het werk. Er is nog een klein deel van de parkeerplaats beschikbaar. Hier rijden overdag regelmatig vrachtwagens, er is plaats voor c.a. 15 campers. Als je vanaf de rotonde rechts gaat is er ook een parkeerplaats en hier voorbij nog een terrein waar campers staan.
Op 2 april was toegang tot parkeerplaats afgesloten met paaltjes, permanent? Parkeerplaats om de hoek naast Carrefour staan borden met verboden voor campers.
Vorige review betreft niet de camperplaats, deze is een paar honderd meter verder. Bijzonder rustige parkeerplaats, enkele plekken met mooi uitzicht over Rijndal. Deze waren in ons geval bezet door een grote caravan met bus :-( Vanaf parkeerplaats loop je makkelijk naar prachtige uitzichtpunten.
Parkeerplaats stond vol aan eind van maandagochtend. Veel camperplaatsen bezet door auto's. Er stonden campers op andere parkeerplekken. Camperplaatsen zijn krap. Locatie is wel handig voor bezoek aan de de stad.
Prima parkeerplaats voor een overnachting, rustig en voelt veilig. Bijzonder mooi historisch dorpje op loopafstand.
Plaatsen zijn heel smal. Langere campers > 6 meter kunnen niet op alle plekken staan i.v.m. opstakels voor camper achterkant oversteek. Hierdoor kan, als alle plaatsen bezet zijn, vertrek lastig zijn. Benicasim is een leuk plaatsje met boulevard, strand en er ligt een mooie via verde.