@Camper-67

Lid van Campercontact sinds 2018

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Komt niet overeen met de foto's. Ze heeft een Platzwärter die heel goed Duits spreekt. Hij veranderde ons geld en gaf goede tips. Heel belangrijk: je hebt veel verandering (of een creditcard) nodig voor de metro, op zondag verandert niemand de rekeningen. Je kunt het metrokaartje betalen met een creditcard. Het is vaak mogelijk om met de euro te betalen, maar u krijgt een slechte wisselkoers.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ik ben niet op de camperplaats gaan staan. Maar ik kan me voorstellen dat ik daar een dag of twee kan staan. De camping is me goed bevallen, erg vriendelijk. Hebben ook een ontbijtservice. Weinig schaduwplaatsen. Tropical Island zal me zeker weer zien.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het veld is stil. Als je elektriciteit nodig hebt, raad ik aan om te reserveren (reserveren). Er zijn niet genoeg schaduwplekken voor de zomer. Dresden is een erg mooie stad. Het veld op de rivier was vol. Een belangrijke tip: u moet veel veranderen voor de parkeergarage, want de machine neemt alleen munten. 15 € voor 24 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De parkeerplaats was niet nodig. Het zoeken naar een parkeerplaats is niet gemakkelijk in Seiffen. Toen vond een grote parkeerplaats in het Toy Museum. Alleen is het erg duur voor campers. Het speelgoedmuseum is het bekijken waard. Helaas was de kerk gesloten. Ging er twee keer gedaan.