@Camper-Bart
- 2006
Januari 2026
wij hebben deze camperplaats niet kunnen vinden.!! ook bij navraag bij de lokale politie wist niet van het bestaan.
Grote parkeerplaats bij tankstation en restaurant. prima voor overnachten. aardige eigenaar vindt overnachten goed. prijs 50 DH geen voorzieningen.
wat een mooie schone camping. nog niet eerder in Marokko aangetroffen. warm douche en schoon sanitair. Heerlijk gegeten in het restaurant, 110 db voor 2 vlees spiezen, wijn en bier zijn mogelijk. Heerlijk rustig geslagen. een aanrader
grote parkeerplaats direct aan het strand. geen voorzieningen. leuke kleine haven.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

zeer eenvoudige “camping”, parkeerplaats aan het water met geweldig uitzicht over de laguna. Stroom wel aanwezig maar valt regelmatig uit. aardige eigenaar die alles goed vindt. we s’avonds moeten verplaatsen omdat er te veel campers binnen kwamen. goed gegeten en gratis eenvoudige douche
eenvoudige camping met geweldige uitgangs punt voor de Muhlthal-trail route 2 en 3. zeker de moeite waard.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

prima plek voor een overnachting. stroom tegen betaling. Schoon water en afvoer van grondwater en toilet. keurig schone cp. ook veel nieuwe campers te koop. cp zit achter Vano campers. wel wat lawaai van het verkeer op de rondweg.
rustig, eenvoudig verharde parkeerplaats. Geen voorzieningen. heerlijk rustig geslapen aan de rand van een risotto rijst veld.