@Camper-Bonn
- Hymer S-Klasse Andere
- 2000
- Integraal
2023
Het veld heeft alles wat je nodig hebt. Kinderen komen niets te kort, er zijn voldoende speeltuinen en een midgetgolfbaan en voor de ouderen zijn er fitnessapparaten. En niet te vergeten, het strand is ook niet ver weg. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Leuke parkeerplaats. De terreinbeheerder is erg behulpzaam en probeert iedereen te helpen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ver. en verwijdering is er allemaal. Ik voelde dat ik in zeer goede handen was. Anders kan ik alleen de vorige spreker opvolgen. Evaluatie: Frank Kalk 27.10.2019
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Voor een stadstour met overnachtingen is de parkeerplaats (parkeerplaats) prima, 's nachts hoorde ik niets over de trein. Er is geen aan- of afvoer. Daarvoor is het ook gratis ....
Mooie parkeerplaats, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De service is hier nog steeds erg belangrijk ... Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Er is een kanoclub met bootverhuur en een biertuin. In het Clara Park kun je joggen en fietsen, niet ver hier vandaan is er een wildpark met een aantal prachtige meren. De stad Leipzig is niet ver, dus ideaal voor een stadstour. De parkeerplaats is prima om te overnachten, er is geen aan- en afvoer, maar het is gratis !!!
De parkeerplaats is vanwege Corona gesloten. 28 mei 2020
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Kan alleen positieve dingen over deze plek, we vinden het altijd goed. Douches en toiletten zijn prima. De stad Traben-Trarbach is niet ver weg. Fiets- en wandelpaden worden ook gegeven, je kunt niet om meer vragen. Groeten, Andreas u. Tina
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Het is geen echte cp ..... Camperservice is er niet. Het uitzicht op de kerk is geweldig, niets meer. Het is gewoon een grote parkeerplaats, direct aan de straat. Wat de plaats eventueel aantrekkelijk maakt, het is gratis en je bent niet ver naar het centrum. We reden de hoek om naar de camping ... Merkwaardig genoeg stonden alle campers hier ....