@Camper-Company
Een typische doorreis camping. De meeste mensen staan hier 1 of 2 nachten. In de ochtend veel mensen die vroeg vertrekken en erg luidruchtig zijn. Druk in het sanitair waardoor het op spits tijden ook niet goed schoon te houden is.. Irritante felle verlichting op de camping, die automatisch aan gaat wanneer je voorbij loopt. De camping is wel lekker dichtbij Épernay, om de diverse champagne huizen te bezoeken (op loopafstand).
Prima camping om een dagje/avondje naar Avignon te gaan. Vanaf de camping loop je met in 5 min naar het pontje, die je gratis naar de overkant van de rivier brengt. Leuk zwembad om even af te koelen op de warme zomerse dagen. Daarnaast is er een kleine campingwinkel en een bar/restaurant op de camping aanwezig. Er zijn meerdere sanitair gebouwen, die misschien wat basic zijn maar wel schoon.
Prima camping aan het strand met leuke ontvangst van de dames aan de receptie. Zeer schoon en fijn sanitair met iemand die vrijwel de hele dag aanwezig is, om dit schoon te houden! In de buurt van de camping zijn niet heel veel restaurants, hiervoor kan je beter naar het plaatsje Valras-Plage gaan (op 12 min rijden). leuke strandplaats met genoeg tentjes om s’avonds tot laat te kunnen zitten.
Mooie compleet verzorgde camping! Grote staanplaatsen met mooi aangelegde vegetatie. Het sanitair is goed verzorgd met een gebouw voor- en achteraan de camping. Heerlijk warme douches! Goed restaurant en een mooi zwembad voor jong en oud. Mooi gelegen, een echte aanrader voor de familie.
Prima camping voor een overnachting. Zeer gemoedelijk en vriendelijk ontvangst. Sanitair is basic maar wel schoon. Helaas geen warm water om te douchen of om de afwas te doen.
Simpele rustige plek aan het water. Prima voor een overnachting op doortocht. Verder geen voorzieningen. Rustig wakker worden zonder geluiden van verkeer.
Één nacht gestaan voor doorreis. Groot parkeerterrein, waarbij caravans, campers en auto’s door elkaar staan. Wij kwamen laat aan en hoewel het druk was, konden we een geschikt plekje vinden. Hier prima kunnen slapen zonder echt last te hebben gehad van vrachtwagens. Klein sanitairgebouwtje voor 0,50 Euro. Prima en schoon! Volgende ochtend koffie en ontbijt bij het Scandinavian Park winkelcentrum.
Hier één nacht gestaan. Gezellige familiecamping. Camperplekken naast elkaar aan het water. Prima voor een overnachting op doortocht. Net sanitair waarbij je de douche betaald met een pasjessysteem.
Sitecode: 19589
Camping met mooie ligging aan het strand. Wij kwamen laat aan en konden inchecken bij de automaat, waarbij je 1 pas krijgt voor alle voorziening (Entree sanitair, douche betaling, betalen voor je afwaswater) erg onhandig. Regels worden streng gehandhaafd. 12 uur uitchecken zonder uitzonderingen. Zelfs nog even staan op de parkeerplaats voor een bezoekje aan het strand werd niet op prijs gesteld.
Één nacht bij toeval gestaan omdat we de veerpont naar Lysebotn die dag niet meer konden nemen. Kleine basic camping met een stuk asfalt voor campers en een stukje gras voor tenten. Simpel en schoon sanitair. Zeer vriendelijk en behulpzaam echtpaar die de camping runt. Zij hielpen graag met het reserveren van tickets voor de veerpont en dachten ook met je mee om de hike naar Kjerag te plannen.
Sitecode: 19367
Kleine camperplaats met ruimte voor ongeveer 10 campers. De vakken zijn helaas niet heel handig ingedeeld. Het is daarom lastig om twee campers naast elkaar te kunnen parkeren. Waardoor er veel nutteloze ruimte ontstaat. Eind van de middag staat het ook echt vol en zijn er veel camperaars die moeten omkeren. Verder mooie stenen zitjes gemaakt, geeft een leuke sfeer en ideaal om te BB’en.
Wij hebben hier één nacht gestaan. Camperplekken op het gras en op grind. De receptie is voorzien van een klein winkeltje voor de hoog nodige boodschappen. Voor het sanitair krijg je één pasje waardoor je om de beurt gebruik kan maken van het toilet of de douche (niet altijd even handig, wel schoon en netjes). Daarnaast is er maar slechts 1 afwastafel voor de afwas op de hele camping.
Wij hebben hier één nacht overnacht. Zeer nette en verzorgde camping. Mooie camperplekken met een stukje asfalt en heerlijk groen gras er omheen. Uitzicht op het fjord en Sogndal. Het sanitairgebouw is erg schoon en uitgebreid. Daarnaast is er de mogelijkheid om te koken in een gezamenlijke ruimte die is uitgerust met vier inductiekookstellen, een oven, een magnetron en een vaatwasser.
Wij hebben hier één nacht overnacht. Verzorgde camping, wel erg druk. Aan het eind van de dag is het goed zoeken naar een plekje. De camping zit aan een klein haventje waar je goed je hengel uit kan gooien. Ze hebben meerdere plaatsen om je vis te fileren en schoon te maken. Het sanitair is genderneutraal en was toen wij hier waren niet heel schoon.
Simpele, kleine camperplaats in een prachtig gebied. De weg hiernaartoe over de privé-tolweg is ook zeker de moeite waard. Rustig en stil in de omgeving. Ook is het goede startlocatie om bijvoorbeeld een stuk te lopen of te mountainbiken.
Mooie camperplaats aan het water met een strandje waar je op uit kijkt. Er is zelfs een klein sanitairgebouw waar je gratis gebruik van kan maken. Deze wordt ook twee keer per dag schoongemaakt.