@Camper-LaMaJuKy
- Carado T448 Silverline
- 2015
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne, rustige kleinschalige boerencamping met een fantastisch uitzicht op de bergen. Sanitair is uitstekend maar wel te weinig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie parel tussen de bergen. Sanitair is schoon, ziet er nieuw uit en wordt regelmatig schoongemaakt. Vriendelijk ontvangst. Zelf een plek mogen uitkiezen. Vanuit hier ben je met de fiets in 10 min bij de kabelbaan die je naar 2472mtr hoogte brengt. Vanaf daar een fantastisch uitzicht en vele wandelroutes. Wandelroutes zijn er ook vanaf de camping. Wij betaalden €99,20 voor 2p, 2 nachten incl stroom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Echt een parkeerplaats voor campers. Wel netjes, afgebakende plekken. Op 5 min loop afstand van de U-bahn om naar Wenen te gaan. Er is plek voor 167 campers, douches en toiletten zien er schoon en netjes uit. Douche is lekker warm. We betaalden €32 voor 2p, 1 nacht met stroom. De weg naast de camperplaats hoor je wel
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Als uitvalsbasis om naar Bratislava te gaan is deze plek top. Tram is op 5 min loopafstand. We konden zelf een plek uitkiezen, prima, we waren er begin van de middag. Douches zijn bijzonder, alleen een douchegordijn (zie foto) In het gebouw was het water koud, in de 'container' was het water wel lekker. Helaas veel werklui ivm opbouw festival. Groot zwemmeer. Wij betaalden €76 voor 2p 2 nachten
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Grote (familie) camping; ruim 350 plekken met animatie, restaurant, winkel én aan het Balatonmeer. Mooie ruime plekken. Genoeg sanitair en ook schoon! 39.800HUR (€110) voor 2p en 2 nachten. Trein hoor je wel maar max 2 per uur, snachts heb ik 1x een vrachttrein gehoord.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden