@Camper-Lena
- 2010
2023
Mooi plekje! Leuk om wandeling te maken. €29,00 voor 1 nacht, 2 personen, inclusief stroom vonden we wel een beetje aan de hoge kant.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Heerlijk plekje met 1 douche en toilet voor iedereen. Verder geen voorzieningen. Prima als je weet dat je ook niets hoeft te betalen voor de plek. Wij hebben de wijntoer met proeverij gedaan. Die is zeker aan te raden! Leuke plek voor 1 of 2 nachten. Toch nog wat wijn en kaas gekocht, zodat we toch nog betaald hebben voor de plek. Geen probleem!
Heerlijk rustig plekje zonder voorzieningen.
Lekker plekje. Alleen betalen tussen 18:00 en 8:00 uur. Veel restaurants in de buurt. Verder een hele basic camperplek.
1 nacht hier geweest. Met ACSI kaart €22,00 voor 6 meter camper, inclusief stroom. Stuk gefietst naar Cabo da Roca. Soms een beetje druk op de weg. Misschien omdat het zondag was. Verder prima camping om te verblijven. Zwembad is 24C😃.
Geen voorzieningen, geen probleem voor ons. €0,00 en 3 nachten gebleven. 1 dag Cascais bekeken en 2 dagen Lissabon met de trein bezocht.
Prima plek! Niet duur en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Heel leuk om naar het strandje te wandelen.
Lekker plekje! Schoon, vriendelijke mensen, vlak aan zee, mooie plaatsen. Bij eb kun je over het strand naar Tarifa wandelen of fietsen (MTB!). Terug gedeeltelijk over het strand of door de bosjes. Alleen laatste stukje (100m) langs de drukke weg. Wat ons betreft een aanrader! 3 Nachten geweest.
Mooi plekje als je zelfvoorzienend bent. Een paar vast gasten, maar dat maakt het eigenlijk wel speciaal. Eén nachtje gestaan. Zeker een plek om terug te komen voor een stranddagje. Leuk tentje op loopafstand aan de zee.