@Camper-Schumi
De camperplaats Tabernas aan Route 66 is na al die jaren nog steeds niet goed af. Er is geen elektriciteit. De verlichting bij de staanplaatsen is wel geïnstalleerd, maar werkt niet. De toiletten hebben geen deksels en de prullenbakken voor gebruikt toiletpapier zijn ook niet afgedekt. Er is geen gootsteen om af te wassen. Een staanplaats kost €10 zonder elektriciteit.
Klein maar fijn. Zeer sympathieke havenmeester. Badkamer en toilet tip top ... winkelen en lokale goed te voet te bereiken. We komen terug
Heb er 2 nachten doorgebracht. Er zijn plaatsen op grind en op gras. V + E schoon en zoals het hoort. Heb op gras gestaan en voelde me goed. Vrij duur, maar dat weet je eerder. Maar de hele hoek is gewoon niets voor een koopje ... Bier in de kroeg op de hoek kost toen 5, - € Maar het was nog steeds lekker. Beste campergroeten ..
Aangename parkeerplaats. Goed om te rijden en met schone V + E. Elektriciteitsbescherming ook voldoende voor dakairco. We voelden ons de 2 nachten goed en veilig.
Prachtig aangelegde en rustige plaats met schoon sanitair. Leuke operator. Alles zoals je wilt. We hebben een nacht op doorreis gemaakt. Iedereen heeft plezier ...
De locatie is perfect voor het verkennen van Wismar. Sanitaire voorziening is een beetje te klein voor het aantal plaatsen. Maar schoon en functioneel.