@Camper-Tom1
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een kleine camping met een zeer vriendelijke ontvangst; de sanitaire voorzieningen waren erg schoon maar eenvoudig. Elektriciteit en water zijn beschikbaar bij de staanplaatsen, die gedeeltelijk in de schaduw liggen van grote bomen. We hebben ons er comfortabel gevoeld voor ons verblijf van één nacht.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We brachten een zeer rustige nacht door, de volgende ochtend toen we vertrokken vonden we een bord van de gemeente dat de plaats gesloten was.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Op 3 november 2024 was de ruimte niet beschikbaar, de riolering werd afgesloten met een plaat, de aanvoerzuil werd gedemonteerd en volledig gevuld met een auto. (Er was waarschijnlijk een evenement in een aangrenzend gebouw).
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Rustig gelegen plaats met vlakke parkeerplaatsen op fijn grind, elektriciteit en aan- en afvoer aanwezig, alleen vuilophaal is niet mogelijk. Vanuit ons oogpunt OK voor € 10. Korte wandeling naar de prachtige oude stad met diverse winkels en een selectie aan restaurants.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie locatie direct aan de Lahn, op slechts een paar minuten lopen van de oude stad. De plaatsen zijn vrij klein, water is slechts op sommige plaatsen beschikbaar, dus als deze bezet zijn, zal het lastig zijn. De snelweg en treinen zijn duidelijk te horen, oordopjes zijn verplicht voor lichte slapers.
2022
2 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

zeer mooie ontvangst in het engels, plaatsen groot genoeg en sanitair schoon. Bushalte is te voet in 5 minuten te bereiken en met de bus in ongeveer 15 minuten bij de stadsmuur van de oude stad. Womo met 2 personen zonder dieren in mei 38 € per nacht.