@Camper-Wolf
- 2019
Dat je denkt "waar kom ik terecht?" ........Maar gewoon gaan hoor, prima voor paar nachten, de vaste gasten zijn vriendelijk, net als de locals. Loopafstand naar het centrum, fietsen kan natuurlijk ook, maar het verkeer is druk. Eten bij restaurant Don Sebastião, Rua 25 de Abril 20-22, heerlijk verfijnd en betaalbaar Portugees eten.
Geen WiFi, wel douche (€2,= p.p.) en toilet. Trein loopt er langs maar overlast is weinig. Supermarkten (Lidl, Aldi, Continente) op loopafstand. Bij Continente zit inpandig zelfservice wasmachines van verschillende grote en drogers, contant of met pasje te betalen. Ook een barbier, opticien, drogist en tabakszaak zijn daar.
Voldoende, je mag zelf een plaats kiezen tussen of naast vaste gasten. De WiFi is zeer slecht, de douche en toiletten zijn oké. Dorp op fiets/loopafstand, gezellige boulevard, genoeg restaurants en terrasjes.
Wat maakt het heel goed? De vriendelijke en enthousiaste ontvangst door eigenaar Ronny, die alles in z'n eentje doet. De broodjesservice in de ochtend, de uit
Het is nu niet druk meer, je mag zelf je plek uitzoeken. Dames bij receptie/bar zijn vriendelijk, bar is tot 20.00 uur open. Op de fiets (ebike) naar de stad is prima te doen, de weg is redelijk rustig, let wel op bij de terugweg, google stuurt je via weg die afgesloten is. Wij hielden vanuit de binnenstad het Ibis hotel aan, dan kom je op de juiste route. Aanrader voor natuur liefhebbers!
Adres klopt niet in deze app, je moet een kilometer verderop zijn, tegenover het Repsol tankstation. Redelijk nieuw, op loopafstand van restaurant, winkels etc. Wifi werkt alleen in buurt van receptie. Wasmachine, droger, stroom, toiletruimte inclusief douches, alles aanwezig.

De Camping is oké, de douches na negen uur warm en toiletten netjes. Wifi is slecht tot matig, opzich hoeft dat niet erg te zijn, maar bereik van mobiel is ook minimaal. Wasmachines (10kg) en drogers top, contant en met Washtur app (ideaal). Camping restaurant is in de weekenden zeer druk. Restaurant tip: Parrilla El Mancu. Loop de parkeerplaats af en sla rechtsaf, einde van het pad links, dan zie je het rechts al liggen. Vooral vlees en vis.

Voor fietsroute naar Pamplona zie foto, bij uitgang linksaf, water over en direct rechts. Vrijwel direct begint het fietspad, mooie route die eindigt aan de rand van het centrum. Mooie camperplaatsen, warme douches, nette toiletten.

Alles netjes geregeld, stroom, WiFi, toiletgebouw, wasmachine en droger. Wij zijn tevreden, Niets vooraf gereserveerd, maar dat was geen probleem. Lopen of fietsen naar het centrum, 1,5 kilometer is goed te doen.
Prima locatie om te overnachten, ook van of naar de veerboot vanaf Ancona. Netjes en goed verzorgd, WiFi is oké, plaats ligt op loopafstand van zee en fijne restaurants (bij Alla Lanterna staat een van origine Vlaamse eigenares in de keuken. Waarom geen 5 sterren, het woon/werkverkeer wat vroeg in de ochtend langs raast, die is echt nadrukkelijk aanwezig.........maar ben je wel lekker vroeg op.
Alleen al voor het eten zouden wij terug willen, voortreffelijk. Locatie is oké, eigenaren vriendelijk en wijzen de plaats waar je mag gaan staan. Geen campinggedrag, er staan tafels met stoelen, je eigen stoel meenemen naar het kiezelstrand is een hele goede optie. Voor gebruik douche en toilet moet je betalen.
Wij stonden er alleen, en het gaf ons een onprettig gevoel, onverlicht en vrij toegankelijk voor passanten. Maar er is stroom, wifi (wachtwoord 6977591917) toilet en douche, en chemisch toilet kan geleegd worden. Wij betaalden €10,00 parkeerkosten en €5,00 voor de stroom.
Eenvoudig, echter nog in ontwikkeling. De positieve instelling maakt dat het oké is om hier te staan, en de wifi is super. Stroom aanwezig, douche en toilet en afwasplaats ook. Als je op tijd arriveert kan je een warme maaltijd voor s'avonds bestellen, gemaakt door de vrouw des huizes. De rust hier is heerlijk!
Het gehele jaar open, gratis douche/toiletgebruik voor campers, snel internet. Bescheiden locatie op paar minuten lopen van de bekende brug. Binnenstad vol toeristen en dito souvenirwinkels. Wij betaalden €50,00 contant.

Kleinschalige camperplaats met een wijds uitzicht over de weilanden, hier kom je tot rust. Slechts een stem van bezoekers uit de naastgelegen groepsaccommodatie kan de stilte verstoren, maar dat is niet noemenswaardig. Op de fiets kan je alle kanten op, naar natuurgebied Engbertsdijksvenen of bijvoorbeeld naar Ommen. Winkeltje met (streek)producten aanwezig, net als toilet en douche.
Fantastische locatie qua natuurgebied en op korte loopafstand van zee, alwaar je prachtigeschelpen vindt. Zorg dat de boodschappen binnen zijn, supermarkt is op 3,7 kilometer afstand. Brood en fruit is in het restaurant te koop, daar zit ook een piepklein "winkeltje" met allerhande artikelen. Restaurant heeft mooi terras, het eten is oké. Mooie plaatsen, toiletgebouw is prima, warm water bij de afwasplaatsen. Wij betalen € 81,90 voor 3 nachten.
Voor een tientje per nacht, inclusief elektriciteit, staan wij in de achterste rij van de camperplaats. Je kan de golven horen beuken tegen de grote rotsblokken die de camping met de zee scheiden. De eigenaren Frank en Rosa zijn super vriendelijk, het publiek heel divers. Ik kan 1 minpuntje verzinnen, koud afwas-water, de douche daarintegen heerlijk warm. Naastgelegen dorp Moncofa heeft diverse supermarkten, zoals Mercadona en MasYmas.
Niet de meest gezellige locatie, echter prima voor 2/3 nachten. In de winter is de boulevard en alle restaurants daar uitgestorven, Gandia is goed en mooi alternatief als uitvalsbasis voor fietstocht. Indien je naar Oliva wilt fietsen, vanaf Consum supermarkt het rode fietspad naar links volgen, die gaat over in een "gewone" en je rijdt rechtstreeks het centrum in.
Prima voor 2 of 3 nachten, camperplaatsen op beton, ruim genoeg. In de ochtend wordt je gewekt door de vliegtuigen maar dat is in de loop van de middag voorbij. Supermarkten op fiets en loopafstand, beachbar op 5 minuten lopen. Pak de fiets naar Punta Blanca, grotendeels langs rustige paden. Loz Alcázares zelf is redelijk Engelse enclave. Goede Wifi €6,00 per week, of €3,00 per dag. Vriendelijke jongedame aan de receptie!
Prima locatie om Valencia en omgeving te verkennen. Bushalte, lijn 24 + 25 rijden naar Port de la Mar, dat is aan de rand van het oude centrum van Valencia. Wandel en fietspaden liggen tegenover de camping, heerlijk fietsen naar El Palmar. Toiletten en douches zijn oké, wij hebben steeds warm water gehad. Ook om af te wassen, kies de kraan aan de zonzijde van het gebouw, daar is warm water. Gratis Wifi was best oké, net als de staanplaatsen.
Helemaal prima camperplaats, wij mogen zelf onze plek uitzoeken en die is ruim genoeg om de luifel uit te draaien en tafel, stoelen en fietsen kwijt te kunnen. Toilet en douche ruimtes worden netjes onderhouden, gedateerd, maar oké. Wifi die wij betaalden was niet van top kwaliteit, dan maar bij de receptie de krant laden op de tablet, daar is het goed en gratis. Wij komen graag terug.
Het is nog nieuw, dus nog niet alle voorzieningen zijn zoals het gewenst is. Maar de ontvangst door Maria is heel vriendelijk, er is stroom, ruime plekken, douche, toilet, wasmachine en droger in de bijgebouwen. Uitzicht over Lliber is mooi.
We betalen €7,00 bij de parkeerautomaat die staat bij de serviceplaats, naast de ingang. Je kan het terrein oplopen, op dit moment geen gebruik maken van toiletgebouw. Prima voor een nacht.
Achterhoekse gastvrijheid, goede cp plaatsen, komen er steeds meer bij. Volgende aandachtspunt is dan het realiseren van extra toiletten en doucheruimte's. Op zaterdagavond worden er heerlijke pizza's gebakken in een hout oven, €5,= per stuk, en je mag zelf aanwijzen wat je er op wil. Mooie omgeving, en op korte afstand van Zutphen centrum.
Even gegoogeld; Tot onze grote spijt moet Amsterdam City Camp op 1 July 2020 definitief haar poorten sluiten. De gemeente Amsterdam heeft het terrein nodig voor woningbouw. De activiteiten zullen niet voortgezet worden op een andere locatie in Amsterdam