@Camper-de-vrijheid
- 2008
- Chausson Welcome Anders
- 2019
- Ford
deze camping is overgenomen door Huttopia. Nu een mooi binnen en buitenzwembad. Zelfs activiteiten voor de jongeren en de bar is in aanbouw (ligt even stil dit corona) mooie ruime plaatsen, dicht bij zee. diverse wandelroutes in de omgeving. er is nog wel het een en ander te verbeteren aan de aanrijroute en vindbaarheid. maar wanneer je 130 Rue du Camping 130 Rue du Camping gebruikt kom je er wel.
zeer dicht bij het strand, rustige ruimte parkeerplaatsen. Er wordt streng gecontroleerd of er geen auto's op deze plekken staan. (In mijn bijzijn zag ik dat er auto's een boete kregen wegens verkeerd parkeren) in de avond wel wat meer rumoer in de buurt van jongeren. verder prima gestaan en geslapen.
zeer ruim opgezet, gratis entertainment voor de kinderen. klein maar schoon en iets verwarmd zwembad. redelijk aan de prijs, maar het geld waard. dicht bij een groot zwem en vismeer. diverse activiteiten dicht bij. fietsroutes duidelijk aangegeven. het enigste wat ik jammer vind is dat de knop van de douche maar 20 seconden ingedrukt blijft en er geen wcbril is. verder echt een top locatie!
prima plekje voor de nacht, mórgen het park in. Wij weten alleen niet of dit met de camper mag. het is een soort safaripark maar de meeste dieren zitten alsnog in een kooi.
Dicht bij het strand, maar wel enorm druk. vrijwel geen vrije plek te vinden in het hoogseizoen. geen water of loosplek gevonden. Wel afvalbakken
een beetje scheef dus wees creatief. verder wel iets geluidsoverlast van de disco/restaurant. maar ach, in een stad heb je meer overlast. Wel jammer dat er gedeald werd. dat gaf een iets onveiliger gevoel. maar niets wat onze hond niet op afstand hield. verder een prachtige plek aan zee en nog gratis ook.
prima plekje voor een nacht redelijk groot en vrij rustig Welgelegen aan wat te drukke weg. Er is wat geluidsoverlast door een fabriek of zuiveringsinstallatie naastgelegen. toch mag je zeker niet klagen voor zo'n gratis camperplek waarbij water in te nemen is en te Lozen
zeer grote en momenteel drukke camperplaats. echter geen overlast van elkaar. de plekken zijn redelijk krap maar op deze wijze kunnen er wel meer mensen genieten van deze plek vlak bij het strand. er zijn enkele eetgelegenheden in de buurt. maar durf deze niet direct aan te raden. dit heeft niet iets met de kwaliteit van eten te maken, maar eerder vanuit een gevoel. een mooie doorreis plek
rumoerig plekje in het weekend. na 24:00 wordt het wel stil. om 9:30 Komt er een bakker langs. al met al een mooie plek maar wel met wat kanttekeningen.
prima camping. wel erg voor de lokale mensen maar ruime plekken, schoon sanitair en goed eten. zeker de moeite waard om hier een nachtje te stoppen op doorreis. niet heel erg geschikt voor kinderen omdat er weinig vertier is.
Zeer grote camping, met diverse leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Vriendelijke medewerkers en veel bossen in de buurt. Geen afgeschermde plekken, en door de drukte en grote van de camping helaas altijd wel wat mensen die voor iets overlast zorgen. Maar al met al een gezellige camping met veel mogelijkheden. Helaas hebben wij wel wat last van de eikenprocessierups ondervonden.
hele mooie rustige plek met alle voorzieningen gratis. Het naastgelegen zwembad is failliet, dus afwachten of deze plek blijf. Er is een speeltuin aan de overkant van de parkeerplaats op 30 meter afstand dus ook voor jonge kinderen een prima plek. Al met al een zeer mooie plek. Helaas wel schuine plekken daarom 9 van 10 punten.
in het weekend extreem druk, door de week prima te doen. de piste is niet veel bijzonders, maar voor de beginner zeker de moeite waard. de camperplaats is een beetje schreef maar met een klein blokje prima op te lossen. muntjes voor het water is 3 kilometer lopen (enkele reis), dus hou hier rekening mee.
prima verzorgd plekje aan de Schelde, grote afvalcontainer en verder rust en ruimte om je heen. De plekjes zijn niet superlang, maar wanneer je met de kont boven het gras hangt is zelfs een 7 meter camper te plaatsen. 5 plekjes, en zelfs half februari met regen zijn ze allemaal bezet.
rustig plekje op een grote parkeerplaats aan het water. ruimte zat, maar wel snel vol met campers. Geen voorzieningen, maar stil en heerlijk kunnen slapen.
prima plekje, voldoende ruimte en wandelgelegenheid met de hond. vriendelijke mensen in de omgeving. dicht bij een prima pannenkoekenhuis.