@Camper-velsen
Hier op doorreis terechtgekomen. Vriendelijk ontvangst en betaalbare overnachting (wel contant). Nabijheid wandelen vanaf de kerk in de bergstroom Rosengartenschlucht (stevige schoenen en water mee) en dag van vertrek naar de langste rodelbaan Europa: Alpine Coaster (8 minuten 500 meter hoogte verschil). met dank aan Jan (NL die hier zomer’s 5 maanden is) voor deze en andere tips, incl. goed restaurant op loopafstand. Zwembad direct om de hoek!
we kwamen aanrijden en de slagboom was open maar de receptie gesloten. Ook geen bordje dat ze vol waren. Er bleek genoeg plek te zijn dus we hebben de camper geplaatst om ons later te melden. Ineens kwam de eigenaar nu wel aanlopen en vertelde ons dat alles bezet was. We moesten weer vertrekken. Ik vind het slordig op deze manier. Plaats dan een bordje “Vol” en hou je slagboom dicht.
Zeer hartelijke ontvangst door eigenaresse Yvonne. Er was gelukkig nog een plaatsje op deze mooie locatie. In drukke tijden zou ik zeker reserveren. Je kan hier ook genieten van lekker gebakje (vermoed allemaal zelf gemaakt) of een avondmaaltijd.
prima vertoeven met mooi weer. met camper aan plek met zeezicht gestaan, wel iets duurder en zeer ruim. zelfvoorzienend, zonder elektra 2P en hond €26,50
Inmiddels €3,00 per 24 uur (een lachertje). Prima plek om het centrum te bezoeken.
leek ons leuk hier te staan, maar voor 1 nacht halen ze hun neus op en sturen ze je weg.

‘Vandaag geopend’ staat er. Helaas, hele weekend gesloten in verband met een evenement.