@Camper17011964!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het is een parkeerplaats naast het restaurant. De maximale camper lengte is 7 meter. Erg veel herrie van de weg, de hele nacht. Mario en Maria van het restaurant zijn erg aardig. Eten is prima, echter na 2 weken Tjechie is het wennen aan de "normale" prijzen die gerekend worden in Duitsland en Nederland.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima camping. sanitair schoon. douche met gordijn, geen haken of plankje in de douche helaas. Wel haken direct buiten gordijn, en gezamenlijke omkleed ruimte. Geen probleem. Mag zelf plek kiezen. Was rustig en 3 nachten gebleven. Vandaag, 27 juni werd het mega druk en staat alles vol. Met ACSI 690 Kr. Zonder 780 Kr. 2 pers + camper. Buiten de camping kan je op CP plaats staan ( ook met stroom) en prima plaatsen voor 490 Kr per nacht.

Sitecode: 19622

goede camping, plaatsen prima, niet overal vlak, mooi uitzicht op het meer. Toevallig veel motoren ivm event. Geen last van. Super schoon sanitair. Douche muntje voor 4 minuten ( digitale teller, kan je zien hoe lang je nog hebt) is voldoende. Fietsverhuur in dorp op loopafstand. (1 km) Mooie tocht rond het meer met overtocht veerbootje, ieder heel uur vaart deze. Wel prijzig voor korte overtocht. Ongeveer € 2.40 pp. Totaal 23 km rondje

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima camperplek. veel voorzieningen op een beperkte ruimte en toch is alles er. wifi gratis en heel goed. buitendouche. zwembadje voor kinderen is een plastic opzetbad. 2 picknick tafels. pasje voor slagboom houden. 24 uur kost 18 euro. stroom 10 czk per uur. prima plaats dus voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping, mooie grote plaats. Fijne gezellige eigenaren. Lekkere pizza gegeten. Wifi alleen bij de kantine/bar. Douchen met munt die je koopt. Sanitair is netjes.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Eigenaar is vriendelijk oud mannetje, behulpzaam met slecht in Engels of Duits. Hij kent alleen de woorden 'gratis' en 'toilet' Alles is ook bij de prijs inbegrepen, WC, stroom, wifi. Douchen. Lijkt erop dat douche en wc vernieuwd zijn. Ziet er aardig uit. Supermarkt (Kaufland) is op 1 km, 15 min. lopen, waar ook andere winkeltjes zijn. DM, Takko, Jysk, Sportzaak en dierenwinkel. Bier kan je kopen op de camping, geld ter plaatse in brievenbus

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

zeer behulpzame aardige eigenaar. prima plaatsen. leuk speeltuintje voor kinderen, trampolines. Restaurant klein maar fijn. prima eten. alles is inclusief, stroom, wifi, douches, enz. Wij hebben met 2 personen hoofdmaaltijd + grote bier/Radler incl overnachting slechts 50 euro betaald. Wij zeggen voor andere camperaars: DOEN!

Sitecode: 52080

Deze camping gekozen na bezoek aan waterval Harrakov (mumlavsky vodopad) Ligt er maar 5 km vandaan. Toen wij aankwamen was de eigenaar er niet. Gebeld, je mag zelf een plaats zoeken en de volgende dag afrekenen. Sanitair erg oud. Douches kost 1 euro met start/stop knop. Je kan je cassette lozen en er is een ruimte om te koken ed. Magnetron + waterkoker aanwezig. Of het werkt/schoon is weet ik niet. Glas museum/blazerij op loopafstand.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Deze camping is best okee. Een beetje verstopt vanaf de weg. Zwemwater aanwezig. Bij de overnachting zit 1 douchemunt inbegrepen, maar is voor slechts 2 minuten. Volgens camper contact kost deze camping 16 euro per nacht. Dat is niet juist. Wij betaalden voor 2 personen met camper en stroom en tax czk 850. Dus bijna 35 euro. Dat is behoorlijk aan de prijs. Wifi is niet aanwezig.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima parkeerplaats voor centrum Dresden. Wij hebben stadstour van 1,5 uur gedaan voor 20 euro pp. Als je van cultuur houdt en het oorlogsverleden over Dresden wil weten, is dit zeer interessant. Je mag er overnachten. Je betaald inderdaad 4 euro voor 1 dag. Wij vonden het niet uitnodigend om hier te overnachten en zijn verder gegaan.

Ben het zeker niet eens met voorgaande review. okee de camping ligt wat verder van de snelweg, maar vind ik geen probleem. Dame bij de receptie was erg vriendelijk en spreekt Engels. Wij mochten zelf een plekje uitzoeken op het camper gedeelte. Het meer ligt daar direct achter, niet ver dus. Nu in het naseizoen is het minder gezellig aan het strand/ meer. Erg stil. Zwembad prima. Met ACSI Camping kaart 25 euro per nacht incl. Wifi , Stroom,Douche

OPGEHEVEN. Staat nu een buldozer te graven.

AFGESLOTEN

Inderdaad steile toegang, maar goed te doen. Slagboom gaat gelijk open als je aan komt rijden. Gratis CP. Stroom € 1,00 voor 2 uur met euro's te betalen. WC met buitendouche aanwezig. mooie omgeving. picknick banken aanwezig. Genoeg ruimte voor campers.

Camping is ruim en grote plaatsen. Aan overkant bij receptie melden. Gastvrouw kan geen woord Engels en komt daardoor minder vriendelijk over. Douches schoon maar gedateerd, zonder munt en warm! Toilet aanwezig, vuilnisbakken (vuil gescheiden inleveren) Cassette en water lozen en vullen. Stroom aanwezig en wifi ,dat alles voor nog geen 19 euro per nacht. Prima camperplaats dus.

prima parking. CP staan op een rij op parkeerplaats. Goed voor 1 nacht. Prijs is okee. Wij gingen de volgende dag naar Nacedero del Urederra. = natuurlijke bon met turkooise water. CP parkeren kost daar 10 euro, incl. entree. Van te voren reserveren voor parkeerplaats op site met creditcard (is makkelijk te doen)

prima plek voor overnachting. geen voorzieningen. krachtige waterval, nabij camperplaats een stuk gras met picknick bankjes. plek voor ongeveer 5 campers. zelfs in het hoogseizoen was er s avonds nog plek.

prima camping op gras. ruime plaatsen. kan ook tent of huisje huren. aan een meertje/rivier om te vissen. kano huren kan. gratis douche, wifi. incl. stroom sek 325. Vriendelijk eigenaren. inderdaad wel veel muggen.

ruim terrein, verhard gedeelte voor campers. sanitair prima. gratis douche, gratis wifi, incl stroom 340 n.kr. leuk dorpje via de kade lopend te bereiken. Kantine (verouderd, maar schoon) open tot 22.00 uur. Mag zelf je eigen drinken ed mee naar toe nemen. Gratis vissen ( en ik heb ook forel gevangen)

kleine camping met inderdaad veel vaste plaatsen, heb je geen last van. klein veldje voor passanten. wandeling rondom de camping door bos, 5 km. Trein weinig last van. Sanitair redelijk. Douche met munt. geen wifi op veld, is eigenaar mee bezig.

prima plek voor overnachting als je met de veerboot gaat. ruime plekken. schone camping, wel prijzig 43 euro incl. stroom. douche nog apart betalen. vanwege drukte wel ruim van te voren reserveren.

camperplek op grind, nabij het erf van de boer. Max 4 campers. incl stroom en water vullen voor 14 euro. afrekenen door contant geld in envelop in brievenbus. Eigenaren niet gezien. Rustige plek voor overnachting, niks bijzonders. WiFi gratis. typefout in wachtwoord Nederlandse vertaling, zie andere talen.

Op het erf van de boer, rustige plek om te overnachten. Vriendelijke man. WC en douche in de schuur. Schoon water bijvullen, niet lozen. incl stroom. Ondanks dat dit al Denemarken is, contant betalen. 20 euro.