@Camper1955
- 2010
Geweldige plek. Na een fantastische wijnproeverij hebben we verschillende wijnen gekocht. De eigenaren waren ontzettend vriendelijk. We mochten zelfs overnachten op het terrein. Fantastisch!
We waren hier in juni. Geweldige plek, zeer vriendelijk welkom. Ruime plaatsen direct aan het meer, prachtig uitzicht. De prijs was redelijk. We komen terug bij ons volgende bezoek aan Noorwegen.
Geweldige camping. Zeer aardige ontvangst, Duits sprekend, prima sanitair. Plaats dichtbij het water. Zeer rustig en schoon. Plek voor mooie fietstochten. We zullen terugkomen.
Geweldige camping. Waren hier met de camper. Super schone, grote ruimtes. Zeer vriendelijk personeel. De stad Skagen is snel te bereiken. Prijzen helemaal oké.
Super mooie parkeerplaats. Zeer vriendelijke uitbater, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Sanitaire voorzieningen zeer goed. Prijs meer dan gerechtvaardigd. Midden tussen de tulpenvelden staan. Geweldige plek voor lange fietstochten. Wij komen graag terug.
Geweldig plek. Ontvangst zeer vriendelijk, plaats super schoon, sanitair geweldig. Prima uitgangspunt voor fietstochten. Wij adviseren.
Waren hier begin september. Vrije keuze van plaats, mooie, rustige plek. Sanitaire voorzieningen schoon. Voor ongeveer 25 euro mag je niet klagen Prachtige plek om mooie fietstochten te beginnen
Een geweldige plek. Uitbater erg vriendelijk en behulpzaam. De plaats is super schoon, stil. Hier heb je alles wat je nodig hebt. prijs is redelijk. Heerlijk eten in het restaurant. We komen graag terug.
Een geweldige, rustige plek. Helemaal rechttoe rechtaan. Je zoekt een plekje, 's morgens komt de vriendelijke boswachter het parkeergeld ophalen. Super mooie omgeving direct bij de sluis. Leuk restaurant niet ver van het plein. Sanitaire voorzieningen oud maar zeer schoon.
Geweldige plek. Voor 30 euro alles. Zeer vriendelijk personeel, alles was erg schoon. Midden in de stad was alles gemakkelijk te bereiken. Men kan het alleen maar aanbevelen.