@Camper2028
- 2022
mooie,rustige plaats. Isabelle ook heel vriendelijk en de koffie is er heerlijk. Sanitair was heel schoon. wij komen hier zeker nog een keer terug
Hebben hier van 03-08 een week gestaan top camping met vriendelijke eigenaren goede broodjes services met heerlijk stokbrood en niet te vergeten het heerlijke diner.Sanitair ook goed werd meermaals per dag schoongemaakt echt hardwerkende eigenaren met passie. Fam van Gool
We hebben hier 2 nachten gestaan van 27-07 tot 29-07 een perfecte ruime camperplek met zijn ampère stroom.Het sanitair was perfect en eigenlijk veel meer dan 5 sterren. Ontvangst was ook super en niet te vergeten de meloen die we kregen.Wij komen hier zeker terug echt top!
Hier 3 Nachten in het Pinksterweekend gestaan op een camperplek met prive sanitair.Een geweldige ruime en rustige plek.De eigenaresse heel vriendelijk en behulpzaam wij gaan hier zeker terugkomen.
Fijne ruime camperplaats met een goed sanitair.Het ijs en de verse vla waren heerlijk van de ijssalon.
Rustige ruime camperplaats in de ochtend om 10:00 onder het genot van een bakje koffie een gellig babbeltje gedaan met de eigenaresse.Betalen met de zuil vonden wij vrij gemakkelijk.
Wij hebben hier 2 overnachtingen gedaan.Zeer vriendelijke eigenaren we kregen bij aankomst koffie met cake.En niet te vergeten dagelijks een vers eitje.Sanitair was schoon ook.fijn dat je de fiets kon plaatsen en opladen in de afgesloten fietsenstalling.
Fijne Camping met een mooi en schoon sanitair.Lekkere Limburgse vlaai gegeten zelfgemaakt door de eigenaresse en niet te vergeten het zelfgemaakte zuurvlees.
Wij zijn hier met Pasen geweest.Echt een gezellige camping met vriendelijke eigenaren. Een geweldig Paasontbijt gehad en In de avond en leuke bingo.En niet te vergeten Vrijdags de foodtruck.Wij komen hier zeker terug.