@Camper4225
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Twee nachten hier gestaan! Heerlijk rustig, vriendelijke eigenaren. Leuk boottochtje gemaakt met Steve. Wel zelfvoorzienend zijn, geen stroom, douches of toilet. Wel mogelijkheid tot legen chemisch toilet. Zeker een aanrader!
Juli 2026
Sitecode: 197035
Mooie ruime plekken. Vriendelijke ontvangst! Keurig verzorgd allemaal.
Prachtige plek als je van rust en natuur houdt. Vriendelijke eigenaresse, water en elektriciteit, chemisch toilet kun je legen. Kortom mooie plek om te overnachten op je reis langs de zuidkust van Engeland!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Mooie locatie, fijne plekken. Dichtbij strandje en mooie wandeling over een brug boven de zee! Alle voorzieningen aanwezig.
prachtige omgeving, als je van rust en ruimte houdt is het een fantastische locatie. Je kunt betalen in euro’s. Nog mooier zou het zijn als je toilet en vuil water zou kunnen lossen, dus voor je naar deze plek gaat zorg dat je dit al gedaan hebt.
Mooie plek om het stadje te bezoeken. Heerlijke curry worst gekocht bij het plaatselijke stalletje. Kortom een aanrader!
prachtige plek. Wij stonden hier met nog 1 camper. Heerlijk rustig. Prachtig uitzicht vanuit de camper.
Sitecode: 19375
Mooie plek met uitzicht. Vriendelijke ontvangst en goede voorzieningen. Klein dorpje om te bezoeken. Restaurants in de buurt
vriendelijke ontvangst. Mooie plek met voorzieningen. Heel lief een cadeautje gekregen, lavendel geurzakje. Zou het zeker aanbevelen als tussenstop naar de kust!